Flormar Smooth Blush

 

Herkese merhabalar :)

daha önce uygun fiyatlı makyaj ürünleri tavsiyelerimde yer verdiğim flormar köpük allık hakkında tamamen bır ınceleme yazısı yazmaya karar verdım :) 


Hatta geçen günlerde flormarda ındırımsız fıyatını görüp şoka girdiğimde bır gerçek :)  ... 24.90tl fıyat etıketı mevcuttu ama flormar fırması cok sık ındırım yapan bır kurum bu nedenle bu allıga sans vermek ıcın once ındırıme gırmesını beklemenız bence daha dogru olacaktır :) Ben 9.90tl ye alırken baskalarının 25 tl gıbı bı fıyat vermesı benim açımdan olduğunda pek hoşlandıgım bır durum olmuyor :) e sizlerde aynı hisse kapılırsınız diye düşünüyorum :)

ürün öncelikle tüp halinde dolayısıyla parmaklamaya ya da tozlanma gibi ihtimallere yer yok. ama bunun da tek kötü yanı fazla gelirse ki muhtemelen alışana kadar gelecektir direk zıyan oluyor bu durumu önlemek için küçük çanta içi için üretilen ilaç kutularında kısa süreliğine muhafaza edebilirsiniz. Ambalaj yapısı sayesinde elinize alıp uygulamanız daha rahat. yapı olarak çok akışkan bir yapıya sahip değil kıvamlı. ürün 20 gr ancak oldukça bereketli bence. Çünkü pigmentasyon yapısı oldukça yoğun. Benim rengim en açık pembelerden görünürken şimdi oldukça yoğun bir pembe rengini alabiliyorum. Es kaza biraz fazla gelirse işte elma yanak oldum bile :) Beyaz tenli olmanın da dezavantajı bu sanırım :)

Yapısı kremsi ve rahat uygulamaya müsait. Donma sorunu hiç yaşamadım. Tabaka gibi kalıp lekeli görünüm oluşturmadığı gibi kadıfemsi bir bitişe sahip. Aynı zamanda ışıltı sim benzeri hiç bi ürün yok mat bi yapısı var. dolayısıyla daha çok doğallığı seven ışıltı istemeyenler için oldukça kullanışlı :)

Kalıcılığı bende yeterli düzeyde oldu zaten kremsi ürünler, toz ya da kompakt ürünlere nazaran oldukça dayanıklı oluyo bu konuda. aynı zamanda yazmadan geçmeyeyim ürün açıldıktan sonra etiketi mevcut ancak bu etikete güvenilir. ben genelde pek guvenmem acıldıktan sonra 6 ay, 12 ay tarıhlerıne ancak bu allıgın iç kısmı ambalajla kapatılmış yanı sız urunu acana kadar evet gerçekten hava almıyor diyebiliriz. aynı zamanda ürünü sizden önce kimsenin kullanmadığına da bu şekilde emin olabilirsiniz. Günümüzde bir çok kozmetik ürününde olması gereken bu durum ne yazık ki aksine azalırken bu üründe olması ayrıca hoşuma giden başka bi özelliğiydi. 

Yanlış hatırlamıyorsam 4 ya da 5 renk seçeneği mevcut olan bu ürün grubunun bendeki rengi light coral...

esmer tenli ya da beyaz tenli olmanız çok farketmiyo ürün iki ten grubunda da renk açısından da görüntü açısından da uyum sağlayabiliyo.
minicik bir mercimek tanesi  çok çok yoğun sevmeyenler için iki yanağında allık miktarına eş değer diyebilirim. tabi ten rengine göre de değişiklik gösterebilir. :)


Sizler için elimde ürün rengini, miktarını ve pigmentasyonunu swatchladıktan sonra yazıyı yayınlayacağım umarım olur diyerek bu konuyu geçiyorum:) 

Benim bu allık hakkındaki düşüncelerim bu kadarr =) ben beğendim yeniden alırmıyım sorusuna gelirsek hiç bir ürünü tam anlamıyla bitiremediğim ve demirbaş belirlemediğim için almam heralde ama sıkça krem allık isteyenlere önerebilirim ^^

Beni Hala takibe almadıysanız yukarıda bulunan TAKİP ET! yazısına tıklamayı ve tum diğer sosyal medya hesaplarım için iletişim bölümüne bakmayı unutmayın ^^

Ayrıca yorumlarınızı da beklıyorum sizler bu allığı kullandınız mı ? Ya da Kompakt mi krem mi tercih edersiniz? uygulama yöntemleriniz neler? 
Bekliyorum ! ^^

CONVERSATION

6 yorum var:

  1. GÜZEL BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜRLER..

    YanıtlaSil
  2. Krem allık hiç denemedim ama sevmiyorum bu tarz allıkları :) Yinede teşekkürler canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende yeni başladım kullanmaya bu ürünleri oldukça sevdim sonradan yoksa başta bende hem kullanmamıs hemde sevmemıs gruptaydım denersen belkı sende seversin :)

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. evet :) o swatch sayesinde bütün gün o kalıcılıkla dolaştım elimde :D

      Sil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık