Essence Waterproof Eyeliner Pen Yorumlarım


Herkese merhabalar:)
Bugun sizlere essence markasinin waterproof kalem likit eyeliner'indan bahsedecegim...
Aslinda oldukca umutsuzdum alirken ama fiyati dolayisiyla bi sans hakettigini dusundum :) 3 ile 5 tl arasi bi fiyata aldim. Tabi ki yine indirimde...

Kullanisi rahat oldukca ince cekme imkani sunan bi yapisi var. Uc kisminda boyamama gibi bi sorun yasamadim.bi suredir sadece onu kullanmama ragmen oldukca memnunum. 


Bazsiz uygulama da toz farlarda bulasma yapmazken kalem gibi yagli krem farlarda bazsiz ust goz kapagi bolumune bulasma soz konusu oldu. Hatta sadece golden rose'un kalem eyeshadowlarinda bulasma durumu oldu onunda baska bi sebebi olabilir diye düşünüyorum cunku bunca zamandir yolculukta dahi bulasma sorunsali olmamisti. Sabitledikten sonra waterproof olmasina ragmen elinizi bastırarak surdugunuzde renginde acilma soz konusu oluyo bu konuda dikkat etmeniz gerek..
Cikarmasi oldukca rahat olan bu urunun kurumasi oldukca hızlı. Renk konusunda cok cok yogun bi siyahi yok ama hafif de degil benim icin yeterli oldukca belirgin bi renge sahip. Bunu aşağıda görebilirsiniz. Özellikle farın üstünde daha koyu renkli olduğunu düşünüyorum. 


Sunger uclu likit kalem eyelinerlarin genel sorunlarindan uclarinda bozulma sorunu bu urunde henuz olmadi oysa bir diger essence eyelinerim ilk surumde bozulmustu. Bu nedenle bunun daha dayanikli oldugunu dusunuyorum...



Oldukca akiskan yapisi var surerken 2 defa ustunden gecmeniz gerekmeden tek seferde cızgı halinde uygulayabiliyosunuz. Ben oldukca begendim.

Bitince indirimde denk gelirsem alabilecegim bi urun..

Sizler kullandiniz mi? Ne düşünuyorsunuz?
Ne tur eyelinerlari tercih ediyorsunuz?

Yorumlarinizi bekliyorum ^^


Beni hala takibe almadiysaniz ust panelde takip et butonuna tiklamayi ve tum sosyal medya hesaplarim icin iletisim bolumune bakmayi unutmayin:)

Mutlu Gunler ^^

CONVERSATION

0 yorum var:

Yorum Gönder

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık