Maybelline The Blushed Nudes Far paleti


Herkese Merhabalar :) 
Bugün sizlere Maybelline Markasının yeni çıkan ürünlerinden The Blushed NUDES paleti hakkındaki yorumlarımı yazacağım :) 


Öncelikle ürün ambalajından başlayalım.. bendeki seftali pembe tonlarında olan ambalajı. ambalaj olarak sağlam bir kutusu olduğunu düşünüyorum henüz düşürme gibi bi durumla karşılaşmasam da bir iki düşürmeye dayanabilecek yapıda olduğu fikrindeyim. sağlam görünüşlü sert bir yapısı var. Bildiğimiz plastik kutulardan. Far dizilimi süregelen dizilimin dışında aralarında hiç pay yok diyebilirim ayrıca oldukça düz yapıya sahip bu bölüm bu nedenle diğer paletlerden biraz farklı. uygulama açısından herhangi bir zorluk ya da kolaylık vermese de görünüm açısından hoş görünüyor. kutu İçinden bir ucu fırça bir ucu sünger olan yardımcı uygulama aplikatörü çıkıyor. ben uygulamalarımı bu aplikatörle yaptım nedenini birazdan açıklayacağım :)


Palette 12 adet farklı renk mevcut. Bunlardan bazıları koyu bazıları açık tonlarda.. daha çok toprak, pembe ve gül kurusu makyajına yönelik hazırlanmış bir palet. 
Ürün toplamda 9.6gr.. açıldıktan sonra 24 ay kullanım ömrü verilmiş. 


Ürünün Arka kapağında kullanım şekillerini gösteren bir bölüm var. Burdaki görselleri palette işaretleyerek sizlere iletmek istedim :) çünkü 4 lü 3 lü ve 2li kullanımlar olarak gruplandırılmış. Dolayısıyla anlaşılacağı gibi renkler öyle açıktan koyuya rastgele sıralanmamış durumda.




Gelelim Diğer özelliklerine...
ürünü fırça ile uygulamadım zaten içerisinde de bir fırçası mevcut bununla denedğimde üründe tozutma olayı aşırı fazla oldu aynı zamanda uygularken de yüzüme fazlasıyla dağıldı bu nedenle sünger uçlu kısmını kullanmak ve daha sonrasında o fırça ya da herhangi bir karıştırma fırçasıyla dağıtmak daha kolay geldi. yani bu ürünü sünger uçla uyguluyoruz. Aslında bu ürünü satın alırken renklerini çok beğenmiş inanılmaz heveslenmiştim ama ne yazık ki kursağımda kaldı. baktığınızda oldukça afilli bir makyaj yapılabilecek bir ürün ancak çok fazla uçuşuyor. Hani bu öyle bazla sabitle falan değil siz daha sürerken kaybediyorsunuz farın yarısını. bu uçuşma durumu ne kadar fazlaysa birbirine karışma olayı da o kadar fazla. Pigmentasyon olarak elime aldığımda swatch yapmaya çalıştığımda zehir gibi rengini veren mükemmel bir palet gibi görünse de iş fırçayı görene kadar. 


Günlük kullanıma uygun bir palet olmasına rağmen zorda kalmadıkça gece makyajını çıkarabileceğinizi düşünmüyorum. Dumanlı- Gölgeli bir makyaj yapabileceğiniz bir palet olmadığını düşünüyorum açıkçası ben denediğimde istediğim görüntüyü elde edemedim. En koyu renkleri bile o kadar fazla uçuşuyor kı rengi tanımakta güçlük çektiğiniz bile oluyor. boyutlandırması hafif kalacak gündelik bir palet arıyorsanız şans verebilirsiniz ancak ben aldığıma pek memnun olmadım açıkçası. Kullanılmaz bir ürün kesinlikle değil ancak tozutma ve uçuşma durumları yüzünden gündelik sürdüm mü sürdüm aman bitsin modunda bi palet.

Gördüğünüz gibi bu sefer ben bu ürünü sevemedim. :( sevenleri var illa ki ama eğer testerından denemeden alıyorsanız dikkatli olun derim. :) önceden yazımı okumuş olursanız belki beklentilerinizi düşürürsünüz :)

Kaldı ki bu palete bu özelliklerine göre fiyatı da baya yüksek.. normal fiyatı 4o küsür tl iken ndirimde 24-29tl arası bir fiyata satın aldım.

ilk çıktığı zamanlar almama rağmen kullanmamıştım ve bir süre önce açtım ama sonuç hüsran...

Benim bu palet hakkındaki yorumlarım bunlar ? Sizler ne düşünüyorsunuz ? Aranızda bu ürünü seven kullanan memnun olan var mı ? Tüm soru ve sorunlarınız için yorum kısmına yazabilir yada kişisel ileti gönderebilirsiniz.. :)

Sosyal medya hesaplarımı ve Blogumu takibe almayı unutmayın <3 nbsp="" p="">
Sevgiler.. "

CONVERSATION

12 yorum var:

  1. Bir ara cidden almayı düşünmüştüm.Ama hakkında birkaç olumsuz yorum duyunca vazgeçmiştim.
    şimdi yazınızı da okuyunca iyi ki almamışım dedim tekrar. Tesekkur ederim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bencede alma zaten :) Hiç gerek yokmuş bende aldıktan sonra anladım :)

      Sil
  2. İndirimde almayı düşünüyorum ☺️

    YanıtlaSil
  3. ben e almak için çok dolaştım ama bulamadım daha güzel paletler var kesinlikle

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir palet ama nedense alasım gelmiyor :)) Alsam bile far insanı değilim köşede durucak :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. alma zaten alma cok gereksız cıktı bu :)

      Sil
  5. ya oysaki ben kendisindeki cogu renkten çok memnun kaldim cok tozutuyo fakat pigmentasyon fena olmuyo bende. senden tek farkim kil far fircasiyla uyguluyorum. anlatimin cok guzel olmus milyon tane makyaj cikarmissin yazinda.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya fırcalayda denedım tek renk uygularsan tamam ama bır ıkı renk bende ı ıh. .

      Sil
  6. renkleri harikaa gözüküyor ^^

    YanıtlaSil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık