Golden Rose Velvet Matte & Crayon & lip pencil Swatch ve Yorumlarım


 Herkese merhabalar:)

Kadinlar gunu oncesinde cosmetica sitesinde indirime denk gelince kendime bi kota koyarak golden rose velvet matte lipstick ve crayon penstick rujlarindan almak istediklerimi sepete ekledim tabi hepsini almak istesemde mumkun olmayacagi icin bir kismini eledim çünkü bana kalsa tum seriyi alabilirim :)



Hatta aslinda cok da kullanmadigim ama kullanabilirim, belkide kullanmaliyim düşüncesiyle lip pencillardan da 6 adet aldim onlarin numaralari 511, 512, 506, 505, 503, 501.



Daha once 27,23,12,10 numaralari bulunan velvetlerime 21 numarayi ekledim ve 




sadece 13 numarasi bulunan crayonlara da 21, 20, 11 ve 08 renklerini ekledim. Sadece aldiklarimi değil elimdeki tum golden rose serisini de sizler için swatchladim. .. 



Boylelikle tam bi golden rose lip swatchlari olmus oldu :) 

Tonlarda oynama yapmadim gun isiginda cekmeye calistim ki tam rengi gorebilesiniz Bazı resımlerde ısık ekleme yaptım ancak renklerın sadece daha net gorunmesı ıcın :) 



Ben hepsinin rengine bayıldım rujlari diger bloglardaki swatchlardan bana yakin renkleri secmeye çalışmış olsamda kalemler tamamen ezbere ekrandaki tonlara kanarak sectim onlarda da bi pişmanlik duymadim oldukca memnun kaldim minis bi kutunun icerisinde baloncuk paketlerle sarilmis halde geldiler. 


Bu alışverişimde pen eyeshadowlardan da merak ettigim 2 tonu almis oldum ki onlarda watsons'dan NYC markasina ait aldigim 2 farla oldukca yakin renkler.. o farlari 4 lu olarak ayrica kiyaslayacagim o nedenle burada yer vermedim :) 

Rujlari 9.5tlden crayon kalem ruj ve eyeshadowlari 5.5tlden almis oldum. Lip pencillar 1.8tl idi. Toplamda 53 tl gibi bi fiyata kavustuk hepsiyle :)

Velvetleri uygulamasi ve renk acisindan oldukca begenerek kullandigimdan vazgeçilmezim oldugunu söyleyebilirim. Bence kesinlikle tum ovguleri hakeden bi seri MAC'e muadil olarak gösterilen tonlari da oldukca begendigim renkler zaten 10,12,27 gibi tonlar bu muadil gosterilmesiyle meshur tonlar. Kaliciligi benim kullanimima bagli olarak mi bilmiyorum ama bende oldukca uzun sure kaldigindan benim icin yeterli. Gerci herhangi bir ruj bile bende uzun sure kalabilir :) 

Bu rujlarda en sevdigim özellik surdukten bi muddet sonra dudaga tam oturmasi ve dogal bir durus vermesi. Hele Nude tonları sanki dudak rengi gibi duruyor :) ayrıca Mat olmasina ragmen benim dudaklarimda herhangi bir kuruluga sebep olmadi ayni sekilde crayon seriside bir kuruluga sebep olmadi. üstelik bu serilerde oncesinde baz uygulamasi yapmiyorum. İceriginde E vitamini bulundurdugu belirtilmis sanirim kurutmamasi da bundan ötürü.

Surusleri bence rahat ancak crayonlarinki daha rahat gibi. her iki seride de Tek kat uygulamayla renk verebildikleri icin oldukca rahat uygulanabiliyorlar. Pigmentasyonlari bu nedenle cok cok iyi.

Dedigim gibi benim icin tek bir kotu yani bile yok nedense oldukca sevdigim seriler her renginin herkese ayri ayri yakisacagini düşünüyorum çünkü renkleri cok ara tonlar ve guzel :) 

Benim bu rujlar hakkindaki yorumlarim bu kadar eger hala aranızda tanismayan varsa hemen tanismali yoksa cok pisman olacagina eminim. Gercekten her kadinin makyaj çantasında olmasi gereken rujlar iste bunlar :) 

Sizler hangi tonlari tercih ediyorsunuz? Bu seriyi begendiniz mi? Ya da favoriniz hangisi? Tum yorumlarinizi bana hemen sayfanin altinda bulunan yorum ekle paneliyle bana ulaştırabilirsiniz.  Bekliyorum ^^


Beni hala takibe almadiysaniz ust panelde takip et butonuna tiklamayi ve tum sosyal medya hesaplarim icin iletisim bolumune bakmayi unutmayin ^^


Sevgiyle kalin
Mutlu Günler ^^

CONVERSATION

8 yorum var:

  1. Dudak kalemlerinden 503 benimde favorilerimden :) 511 ve 512 numaraya da bakacağım mutlaka tam sevdiğim tonlardaymış :) Bende takibe aldım sevgiler ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldin :) bence hepsi cok guzel kesınlıkle bak :)

      Sil
  2. Hepsini göstermen cok faydalı olmus canım teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne demek faydalı olduysa ne mutlu bana :)

      Sil
  3. Dudak kalemlerinin rengi çok hoş duruyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler :) ezbere alınca bu kadar tutardı bencede :)

      Sil
    2. Çok güzel ya renkleri ne güzel seri yapmışsın öyle :)) iyi günlerde kullan :))

      Sil
    3. bılmeden oyle oldu ucuz bulunca e hıc te olmayınca sans verdım ıyı de etmısım dıyorum sımdı :) hatta bazı renklerını dırek ruj gıbı de denedım guzel duruyo :)) Telsekkur ederım :)

      Sil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık