Klavye ve Mause set ve Madame Coco Alışverişim ve Yorumlarım :)

Herkese Merhabalar :) 
 Uzun bir ara verdiğimin farkındayım ancak bunun en buyuk sebebı laptopun klavyesının artık basmaz duruma gelmesıydı :) Dun aksam kargom geldı dolayısıyla da harici klavyem de :) Pek bi minnoş pek bi şirin :) oldukça sevdim gayette rahat :) Umarım Bana uğurlu gelir diyerek bu açıklamayı da burda bırakıyorum :) 
 Fotografını da suraya koyduk mu tamamdır :) 



Malum herkes de Star Wars 7'nin furyası çıkmış heryerler reklamlar fılmler veya ürünleriyle dolmuşken ben almasam eksiklik olurdu :) BİM'lere geldi hepiniz bunu bılıyorsunuzdur :) Havlular benım ıcın yeterliydi walla :) Havlularda bı sıkıntı gormedım kullandımda suyu emmede hıc bır sıkıntıları yok ama oyle coook kalıtelı bırseyler beklemeyın :) Siyah- Beyaz aşkına ben siyah beyaz harmanlayarak aldım :) 


 Aynı haftasonunda da Madame Coco'da yine %50 + %50 indirim vardı :) bundan öncesinde bır blogger arkadasım Madame coco'nun vucut sütlerinden memnuniyetini dile getirmişti hatta o kadar beğenmişti ki kokularını denemeden beğenmiştim :) E Dolayısıyla bu fırsatı değerlendirmemek çok buyuk eksıklık ve hata olurdu benım ıcın :) 
 Arkadasımın bahsettıklerını de kokladım o kadar da begendım kı gercekten inanılmaz güzellermiş hatta benım favorımde onunkıyle aynı olabılırdı :) Ancak o bergamot düşkünlüğüm yeşil çaya bile yansımışken bari burda eksik kalsın dedim üstelik set halinde hem vucut sütü hemde duş jeli bulmak oldukça zordu malum son gününe kalınca indirimler de kimse kimseye acımıyor :) 


Bakarken  Vanille de Madagascar çesidine denk geldim o kadar zordu kı bi beğendiğinizi öteki grupla eşleştirmek... yanlıs hatırlamıyorsam vucut sutu bitmiş bu da sonuncuydu :) arkalarda kalmıstı neyse ki :) Vanılyalı şekerli hatta adını ne kadar hatırlayamasamda bır parfume coook benzeyen bır kokusu var.. Duş Jelinden sonra öyle aman aman uzun soluklu değil kokusu ama vucut sutuyle desteklendıgı zaman daha da uzun kalacagını dusunuyorum :) Vucut sutu de sürüldüğü anda hemen emiliyor asla yapış yapış his bırakmıyor ve hemen nemnlendırdıgını gorebiliyorsunuz. Özellikle böyle soğuk kış vakitlerinde ellerimiz çok deforme olur ne kadar korumaya çalışsanız da olmuyor malesef cunku sadece dışarının soğuğu değil çeşmeden akan su bile etkili :) Ama bu ürünü kullandığımda ellerimde hemen bir yumuşama söz konusu oldu hatta yapış yapış olmasından korkarak kullandım ılk sefer ama o hıssı de yok şükür ki :) Kokusu da Sütle birlikte oldukça kalıcı ancak ben duş jelinin kokusunu daha birebir buldum :) Duş jeli'de köpürmesi, kokusu ve yapısı olarak benden geçer not aldı ben bu ikiliyi oldukça sevdim :) 
Hatta diğer ürünlerde Set halinde yılbaşı için paketlenmişler de vardı ancak benim gittiğim Madame Coco'da halleri pek iç açıcı değillerdi :) Tek çeşidi için düzenlenmiş ve baya hırpalanmışlardı yani bunların yanına bulabilseydim bir de sprey ekleyebilirdim ama maalesef ben bulamadım :) 
Siz eğer set halindeki kokuyu beğenir bir de duzgun haliyle bulursanız alabilirsiniz...
ki bence oldukça güzel kokan bir seriydi :) 

 Umarım siz de seversiniz :)

Bu Ürünleri kullandınız mı ? Beğendiniz mi ? Hangi Çeşitleri kullandıuz ya da ne düşünüyorsunuz ? :) Benimle paylaşırsanız çok sevinirim :) 

Beni Hala takibe almadıysanız İletişim (Tık Tık) kısmından Bütün Sosyal medya hesaplarıma erişebilirsiniz :) 
Lütfen Takibe aldığınız da yorun bırakın ki size ulaşmam kolay olsun :) 

Mutlu Günler^^ 

CONVERSATION

10 yorum var:

  1. Merhaba canım,
    özellikle yeni klavyen hayırlı uğurlu olsun. Bol bol güzel blog yazıların olur inşallah :)) diğer ürünlerini de güle güle kullan...

    NOT: Tıkladım hepsini, bana ziyarete gelince de tıklamanı eksik etmezsen sevinirim. Öptümmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canımm :)
      Hemen gelıp tıklıyorum merak etme :))))

      Sil
  2. Star wars havlusu mu varmış ya :D
    Bim'e mi gelmiş??? Kaçırmışım! Hala var mıdır???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. denk geldıgım yerler war hala bakmak lazım :) baş havlusu, banyo havlusu, cantası, defterı, bardagı, sapkası, yastıgı serı halınde geldı :) duymamana sasırdım walla :)
      Benım baktıklarımda yastıklar vsler azalsa da havlular vardı :)

      Sil
  3. Klavyeniz hayırlı olsun, bozuk olunca insan çileden çıkabiliyor... Bizim mahalledeki şubelerde hiç göremedim bu havlulardan. Almayı düşünmüyorum ama görmek isterdim. Madame Coco yu bende koklamak istedim yazınızı okuyunca. Artık ilk fırsatta diyorum. Sağlıkca kalın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında benımde aklımda olan bı serı degıldı ama kısmet oldu :) teşekkür ederim :)
      bergamotlusunu da deneyin bide oda guzel kokuyordu :)
      teşekkürler yorum için :)

      Sil
  4. Ben bu madame coco'yu çok da uygun fiyatlı bulmuyorum nedense :(( ama aldığın setin kokusu çok hoş bakmıştım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim evet çok çok uygun değil biri 7 biri 8 tl idi :) ama cokda pahalı degıl alınabilecek turevlerde benim için :)

      Sil
  5. kuzucum özledim seni, umarım iyisindir :) şimdi o klavye bim'de satılıyo mu yani :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabi ki hayır :) hepsiburada'dan geldi klavye :)

      bende seni özlemiştim ki görüştük ama :)

      Sil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık