denemeden inanmamlar için gönderilenler :) Sleepy Bebek Bezi ve Loreal Revitalift Lazer x3 Numuneleri

Herkese Merhabalar :)
Geçen günlerde bir çok markanın tester gönderdiğini ve bu şekilde deneyimleme fırsatı bulduğumuzu düşündüm. Hatta o kadar düşündüm ki dedim onlar beni bulacağına ben onları bulayım :)
Bir çok markanın hatta aklıma bile gelmeyecek ürünlerin testerlarını istedim hem benım fırsatım olucaktı hemde sizlerle paylaşma fırsatım olucaktı :))
Şimdi şunu da düşünebilirsiniz bu kız yazacak bir şey bulamıyor mu :)
Aslında durum tersi yazacak o kadar çok sey buluyor kı ne yazacagıa karar veremıyor genelde aksamları yazdığım ıcın ve fotğraflarını gün ışığında çekmeye özen gösterdiğim için malesef ya ertesi sabaha yayını erteliyorum ya da yazıyı da erteleyip öylece kalakalıyorum çünkü bir fotoğraf çekip eklemek yazıyı baştan eklemek kadar sürmüyor dolayısıyla da genelde her sabah işler uğraşlar çıkınca hepsi ertelenmiş oluyor :)

 

Baya baya tester istedim hangileri gelir bilmiyorum ama instagram sayfamı takip edenler görmüşlerdir ilk ve en hızlısı Sleepy Bebek bezi oldu :) Şimdi bunu napıcaksın diyebilirsiniz ama benim ikiz yeğenlerim var tabiki onlarda deneyeceğim :) ancak bunun için vakte ihtiyacımız var :)

Hazır ürün gelmişken genel özelliklerinden de bahsedeyim :)
Çok şirin bir bebeğin bulunduğu karton kutuyla geldi ürün. 2 gün içinde kargoya çıktı ve hemen ulaştırıldı gerçekten parasını versem bu kadar memnun kalırdım hızlarından :)
Ürünü sipariş verirken kilo'ya bağlı olarak beden seçme imkanınız var ben bizim kızlar için 6 numara Xlarge tercih ettim :)
  • 0-3 kg      1 numara
  • 3-6 kg      2 numara
  • 4-9 kg      3 numara
  • 8-18 kg    4 numara
  • 12-25 kg  5 numara
  • 16+ kg     6 numara 
şeklinde kutu üzerinde de belirtilmiş zaten :)

kutu içerisinden 1 ürün beklerken 2 adet bez ve bir adet alt değiştirme bezi çıktı. bir de minik kitapçık koymuşlar kı bu da kendi tanıtımları için :)
ürünün genel özelliklerin açıklamadan yazıcam bunlar tamamen vaadleri henüz deneyemedik çünkü :)
  • su ile dokunmuş iç yüzey
  • kumaş ile sarılmıs emici tanecikler 
  • hava akışı sağlayan dalgalı tasarımlı kulakçıklar ve bunların teker teker açıklamaları ;
Ayrıca Sleepy'nin farkını da şu şekilde özetlemişler;
  • Islaklık göstergesi ( bunu çok merak edip baktım neymiş bu diye bilenler biliyordur da benim gibi ilgisi olmayanlar napsın kıtapcıklardan ögrenıyor işte :) Bezin tam üstünde sarı bir çizgi var sanırım doldukça bezin üstündeki o uçuk sarı renk koyulaşmaya başlıyor dolayısıyla da ne kadar dolu olduğu anlaşılmış oluyor :) ) 
  • ergonomik 3'lü cırt cırt
  • tekstil dokulu ön bant
  • exstra kuru tabaka
  • bebek losyonu
bunları da yine açıklamışlar ve son olarak kendi ürünlerini koymuşlar liste halinde fotoğraflarla :)

Ama o nasıl bir güzel kokudur inanılmaz bir bebek kokusu var kutuyu açtığınız anda etrafa dağılmaya başlıyor koku :) Ben hayran kaldım :)
sanırım bu kokusu bebek losyonundan gelıyor tabi bu da tamamen bir fikir :)
ayrıca alt değiştirme bezlerini biliyorum mişha için uçağa binerken istediklerinden bi paket var evde kutusunun altında serili şekilde duruyor :) ama bu gelen bez onun 2 katı diyebileceğim büyüklükte yani bu gece çocukların altına serilsin diye mi yapılmış acaba diye dusunmedım değil o kadar büyük :)
belki de istenilen beze oranla farklı boyut gönderiliyor olabilir bu konuda da bir fikrim yok :)
ama ilk görünüş olarak ben bayıldım sleepy'e ara ara kokluyorum kutusunu valla :) Ancak suanlık pakette duruyorlar.. ilk fırsatta deneyip onlar hakkında yorumlarımı yapacağım bu tamamen kendi vaadlerini gösteen bir yazı oldu çünkü :)

Ürünü sizlerde deneyimlemek isterseniz : Buraya Tıklayarak Numune İsteyebilirsiniz :) 
 Ancak formu dolduran ilk 50.000 kişiyeymiş hala açık olduğuna göre daha dolmamış acele edin :)

Diğer gelen bir ürün Loreal  Revitalift Lazer X3

 
ürünü istediğimde televizyon reklamları daha yoktu benim istememi beklediler heralde isteyin gönderelim diye şimdi reklam yapıyorlar :)

Henüz dün sabah elime geçti Daha instagramda da yok fotoğraflarını çekme fırsatım olmadı :) Birazdan oda gelir inşallah :) bu ürünün yola çıktığından geleceğınden hiç haberim yoktu ne siteye bilgilerimi verdikten sonra ne de yola çıkışında ne mesaj ne de mail almadım hatta sabah kapı çaldığında neymiş acaba diye de düsündüm :)
 
poşet dosya denilen kargo poşetlerinin içerisinde ince bir kutuyla geldi :) içerisnde ben tüm setin testerlarının olacağını düşünmüştüm ancak onlar günlük kremini göndermişler 14 günlük :) Madem sadece bu krem etki ediyor neden set 5 üründen oluşuyor anlamış da değilim :) bir haftalık göndersinler hepsine baksaydık :)

 

Kutunun içinden kırışık ölçer testi diye de bir kağıt çıkıyo ilk gün ve 14. günde kaz ayağı bölgenizdeki görünümü işaretlemeniz isteniyor. farkı görme açısından fotoğraflamayı daha faydalı bulduğumu da saklayamayacagım :)
e bunu napıcaksın hadı bezi anladık diceksiniz çünkü yaşlanma karşıtı bir seri buda yine bana fayda etmedi :)
35+ yaş olduğu için bu da anneme transfer oldu :) Bugunden başlamak suretiyle 14.günde hakikaten etkili mi göreceğim :)



bana gelen numuneler henuz bunlar hepsi gönderirse baya baya gelen kargom var demektır :) Hepsi gerçekten bir heyecan :)

Umarım sizlerinde faydalanabileceği ürünlerdir :)

Beni takibe almadıysanız lütfen takibe alın :)
Twitter ve İnstagramda @Balinkokusu kullanıcı adıyla bana ulaşabilirsiniz :)

Mutlu Günler ^^

CONVERSATION

13 yorum var:

  1. Bebek bezini bebekleri olan arkadaşlara bırakıp, ben yaşlılık kremine baktım hemen:)))ah o kaz ayakları bende dolu ama hiçbir kremin faydalı olacağına inanmazdım yine de numune istesem mi acaba? Yaşlılık ne kötü şey yaaa, gençlik resimlerime bakıyorum bir de şu halime, 1 ay sonra tam 58 olacağım, 60 de gitsin. (zaten kısaca 60 diyorum)hadi bakalım inşallah iyi gelsin bana da:) Çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Valla ben de doldurup deneme ürünü istedim:)))hadi bakalım, sözleşmeyi de okudum herhangi bir para ödemeyeceğim sanırım değil mi? Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Iyi yapmissiniz ben numunelerin orjinal ürünlerden daha iyi olduğuna inanıyorum bazen umarim sizdede etkisini gosteririr :) anneme de daha baslamadik :) hic bir odeme yapmıyorsunuz iki urunde de. :) iyi gunlerde kullanirsiniz inşallah:)

      Sil
    2. Valla bana hala bir şey göndermediler. Yanlış anlama arkadaşım, senin bir hatan yok, ben evde yokken kapıma bırakmışlarsa başkası almış da olabilir. (maalesef aparman komşularımdan öyle tipler var) seni de bilgilendirmek için yazdım. Belki çok fazla kişi katılmıştır bana kalmamıştır:)

      Sil
    3. haha sanmıyorum walla kapıya bırakıp gıtmemıslerdır heralde alla alla herkese de gelmıs ama neden sıze gelmedıgını öçözemedım bence bı daha ısteyın kampanya devam edıyorsa :)

      Sil
    4. Evet sonra düşündüm de kargo bedava dediklerine göre kargoyla gönderilecekti, kağıt bırakmadan gitmezler...demek gerçekten göndermemişler bana. Neyse önemli değil, yok gerek yok, tekrar istemem, bu arada bilgin olsun, kampanya linkine tıklayınca L'Oreal açılmıyor başka bir site açılıyor (ismi aklımda kalmadı şimdi)

      Sil
    5. belkı de kampanya bıtmıstır dıyecegım ama baya once ıstemıstınız :/ neyse saglık olsun bana da bunlar dısında bırsey gelmedı zaten :))) baktım bende sıte normal açılıyor ama

      "10.000 KADIN REVITALIFT LAZER İLE KIRIŞIKLIKLARINA MEYDAN OKUDU!
      Kampanyamız sona ermiştir, ilginiz için teşekkürler!"

      mesajı gelıyor :)

      Sil
  3. Sayende bende kaydoldum numuneler için. Bebek bezinin geleceğinden emin değilim ama Loreal tamamdır. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bez konusunda da ben eminim :) iyi gunlerde kullanın:)

      Sil
  4. Çok iyi oldu canım bilgilendirmen, bakalım bende doldurdum :)

    YanıtlaSil
  5. bana da geldi lorealden ama ben de anneme verdim :)) güle güle kullansın anneler :D

    YanıtlaSil
  6. benımkıne bı surduremedım ya :) kullansınlar tabı de kullansınlar yani :))))

    YanıtlaSil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık