Vissmate silikonlu yüzey temizleyici hakkinda düsüncelerim


Herkese Merhabalar :)

şöyle paylaşımlarıma baktım ve dedim ki makyajla ilgilenmeyen insan olabilir, hatta bu kadın bile olabilir ama temizlikle ilgilenmeyen insan çok azdır :)

ve hal böyle olunca hemen yeni birşeyler denemem gerek diye düşündüm :) 

aslında bu kadar hızlı olabileceğim konusunda emin değildim ama aksilikler birikti sanırım :) 

Dün buzluğa kolay koymuştuk ve aslında çok fazla donmamasına rağmen kapağını atıp etrafa fıskiye edasıyla yayılmaya başlayınca etraf battığı gibi dolaplar vs mutfakta aklınıza gelebılecek hersey de kola oldu :(

baktım baktım VISSMATE Hijyenik silikonlu yüzey temizleyici'nin arkasında yazmayan yüzey yok maşallah her yüzeyde vaadleri var bununla başlayalım dedim :) 

Ürün 750mi Sprey şişede. Genelde bozuk çıkabilecek spreylerin aksıne daha dayanıklı ve kaliteli bir sprey başlığı var. sıktığınız yüzeyde bekletme yapmanıza gerek yok direk silerek temizleyebiliyorsunuz. hatta mutfak olduğundan dolayı ben bazı yerlerde beze sıkıp oyle sıldım. 


ürün Cam, Metal, Mobilya'da kullanılabilir diye ön yüzüne bir özet koysalarda; arka yüzünde musluk, lavabo, duşakabin ve fayans; Cam, pencere ve ayna; Cam avize ve Kristal; Mobilya ve Ahşap; Ankastre, metal ve Çelik; Araba içi ve dışında kullanım önerileri var :)

  • Suyu tozu ve kiri iter;
  • Cila etkisinde parlaklık sağlar, 
  • Tozlanmayı ve su lekelerini geciktirir.
açıklamaları var. Bunlardan suyu ittiğine ve parlaklık sağladığına şahit oldum ancak ne kadar surede tozlanmayı geciktirir onu henüz deneyimlemedim :)

Ama benim açımdan bir artısı var ki o da, kokusu çok güzel :)))

diğer silikon temizleyicilerden 2 markanınkini daha deneyimleme fırsatım oldu ancak kokusundan ve temizliğimden en memnun kaldığım bu oldu. ayrıca özellikle mutfak dolabı kapakları parlak olanların çok memnun kalacağını düşünüyorum :) 

Temizliğinin daha iyi olduğunu nerden anladığıma gelecek olursam;
ocağın üstünde kokuyu ve buharı çekmeye yarayan (aspiratör deniliyordu sanırım :) ) o makinenin belirli yerlerinde hem yapışkan izi bununla birlikte de lekeler oluşmuştu onu silerken gittiğini fark ettim daha önce bir çok şekilde denemiştim çıkmamıştı; ayrıca ocağa yakın dolap kapağının bir kısmında renk değişimi mevcuttu ki bu benden önce oturanlardan beri vardı nasıl olduysa o değişikliğide yağ gibi birşeyin oturmasıymış ve bu sefer çıktı :) ayrıca buzdolaplarının kapaklarında da çok iyi sonuç verdi :)

Ben bu ürünü bu nedenle çok sevdim  muhtemelen artık yemek odası mobilyalarında ve mutfakta en büyük yardımcım olur kendisi =)

tek birşeye dikkat etmeniz gerek oda cila etkili olduğundan dolayı zeminlerde kullanmayın :) 

Bunlar tamamen kişisel deneyimlerim olmakla birlikte sizinde beğeneceğinizi düşünüyorum :)

Beni hala takibe almadıysanız sağ menüde bulunan takip et butonuna tıklamayı, İnstagram, Youtube, Snapchat, twitter ve facebookda balinkokusu hesaplarını bulup takibe almayı veya kısa yoldan iletişim bölümünden hepsinin linkine tıklayabileceğinizi unutmayın :) 

Sizleri seviyorum :) 
Güzel haftalar :) 
Kolay temizlikler diliyorum 💓💓💓


ayrıca konuyla çok bağımsız olmasına rağmen aşağı ilk video linkimi bırakıyorum kanalıma abone olup, beğenmeyi unutmayın :) ama bunları yapmayacaksanız da en azından izleyin :)))
paylaşıp destek olursanız çok memnun olurum :)

CONVERSATION

4 yorum var:

  1. Vay çok güzelmiş ben bu ürünün çamaşır suyunu kullanıyorum gayet güzel 😊bu ürün tam bana göre vallahi yarın gidip bir bakayım alayım çok teşekkür ederim canım benim emeğine sağlık 😊😘sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çamaşır suyu da ellerı mahvedıyor bıde ben kokusunu cok sevsem temızlık havası versede sevmeyenler var tabi biri de bana denk geldı :D ondan bu mıs kokulu seyı cok daha fazla sevdım ama temızlık anlamında ınsanı esıtler mıdır dıye dusunduruyor tabiki :)

      Sil
  2. ben de markanın sirkeli ürününü kullanıyorum ve beğendim, bu ürünü de merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. onu da duydum da onu deneme fırsatım olmadı çok sirke kokuyor mu ?

      Sil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık