Benefit Gimme Brow Kas Maskarasi yorumlarim


Herkese Merhabalar :)

Bugün sizlere bir kaş ürününden bahsedeceğim :)

BENEFIT GİMME BROW

piyasa'da bilinen en iyi kaş maskarası olabildiği gibi sanırım ilk kaş maskarası da bu ürün.

Benefit kaş konusunda gerçekten başarılı bir firma. Sephoralarda özel kaş alma ve şekillendirme standlarının başarısını gerçekten deneyen biri olarak söyleyebilirim :)

Ambalaj özelliklerinden malesef bu sefer bahsetmeyeceğim çünkü benefit ambalaj değişikliğine gitti ve sanırım artık bendeki ambalajı yok :( o nedenle ürünle ilgili yorumlarıma başlayacak olursam;


bu kaş maskarasının fırçası oldukça ince ve kolay uygulama sağlayan miniklikte.

ürünün kıvamı ne çok sulu ne çok koyu ciddi anlamda başarılı şekilde kaş doldurma işlemi yapıyor. sağa sola bulaşma rıskı fırcasını yapısı nedenıyle oldukca düşük olduğundan cok rahat uygulayabiliyorsunuz. aynı sekılde doldurdugunuzda da doğal görünüm sağlıyor.


renk konusunda aslında kullanmadan önce uyumsuz görünse de uyguladığınızda çok doğal ve birebir görüntü sağlıyor.

bunun yanısıra söylenenlerden biri de  bu ürün düzenli kullanıldığında kaşlarınıza bakım yapıyor/muş. Evet kısmen boyle bı etkısı olabilir sureklı olarak kullanmasamda ara ara uzun surelı kullanımlarımda kaşlarımın sıklaşmaya başladığını gözlemledim ama bu ürünün etkisi olabilir de olmayadabilir de :)

Yine benefit gibi bir markanın böyle bir fark yaratması hiç de şaşırtıcı olmaz bence :)

Gelelim fiyat konusuna :)

Evet bir miktar pahalı ama yapısının kuruması kolay olmuyor ayrıca bendekinin baya bereketli olduğunu düşünürsem hakettiğini söyleyebilirim:) En azından bir kere alıp fırçasından faydalanmalısınız bence :)

Ben bu ürünü sevdim ama fıyat konusunda tereddüt yaşıyorsanız bence en yakın muadili pastel eyebrow ürünü onuda deneyebilirsiniz :)

Kesinlikle sizinde olmalı diyebileceğim bir ürün değil, Fiyatı dolayısıyla böyle bir  tavsiyede bulunmam doğru olmaz ancak aldığımda cidden farklı bir ürün olduğunu ve benefit kaş maskarasının neden bu kadar övüldüğünü anlamıştım :)

Eğer kullandıysanız yorumlarınızı, Kullanmadıysanız fiyatına bakış açınızı ve tercihlerinizi bana aşağı bırakabilirsiniz :)

Bunlar tamamen kişisel yorumlarım olup, sizde aynı etkiyi göstereceğini garanti etmez :)

beni hala takibe almadıysanız takibe almayı unutmayın 💗

Mutlu günler :)

CONVERSATION

1 yorum var:

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık