Max Factor Cremee Puf Powder yorumlarim


Herkese Merhabalar :)
bugun aslında yenı bir ürün olmayan lise zamanlarımdan beri severek kullandığım bir üründen bahsetmek istedim :)

Max factor Markasına ait "Cremee Puf powder " 

Aslında uzun zamandır elimin gitmediği bir ürün olmasına rağmen yedeği de hala rafımda durur :) 

Ambalajı çok sağlam değil, ve kapağı açılmaya müsait bu nedenle tek tarafındaki koruma bandını kapağı tutması için koparmadım :) 
açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrü var. 21 g ürün miktarı.

Kendisinin yapısı oldukça yumuşak, kapatıcılığı çok yüksek bir ürün ama tabiki bu güzelliklerin birde olumsuz yanı var ki oda yumuşak dokusu yüzünden ürün çabuk bitiyor :) lekeleri yuksek oranda eşitler ve daha çok pürüzsüz bir görünüm elde etmenizi sağlar :) mat bir bitişe sahip. 

bu arada bazı sayfalarda renk görselini ararken bu ürünün adı için pudralı fondöten dendiğine denk geldim, ancak fırmanın sıtesınde de urun pudralarda cıkmakta ve boyle bır vaadı oldugunu düşünmüyorum, belki yüksek kapatıcılıgı boyle adlandırılmasına neden olmuştur. bunu da hemen minik bir ayrıntı olarak belirteyim :) 

Uygulamasına gelirsek; fondöten kullanılmadan tek başına kullanabiliyor. hatta bence tek başına daha güzel oluyor :)  kuru; yağlı ve karma ciltliler için uygundur denmiş. ben karma ciltli olmama rağmen kuru bölgelerimde de sorun yaşamadım :) özellikle fondöten kullanmak ıstemediğim bir kapatıcılık beklediğim günlerde tercih ettiğim bir ürün. bu yönde kullanmanızı tavsiye edebilirim. :)

içinde minik bir sungerı vardı onunla uygulama yaparsanız daha yoğun bir uygulama elde edebilirsiniz ama fırçayla uygularsanız daha hafif bir görünüm elde edebilirsiniz. ben başlarda kapatıcılığını görmeyi sevdiğimden ve süngeri pratik geldiği için onunla uygulasam da artık fırçayla uygulamaya geçiş yaptım :) 

Bendeki rengi 81 truly fair.. ınternetteki renk görsellerinde ne kadar en koyu renk gibi görünse de aslında en açık rengi 81 numara. 

bir web sitesinden renk ile ilgili ayrıntıları şuraya kopyalıyorum;
  •  05 saydam bir renk  (denmiş ancak denemeden almayın böyle olmadığını denemiştim içerik değişmediyse yanlıs urun almanızı istemem.)
  • 13 bronz bir renk koyu buğday tenlilere 
  • 41 buğday tenlilere 
  • 42 esmer tenlilere 
  • 53 beyaz tenli cildine canlılık isteyenlere>pembe tonlu 
  • 55 çok çok  uçuk pembe beyaz tenlilere  
  • 59 soluk buğday tenlilere >pembe tonlu 
  • 81 pembe beyaz çok açık tenlilere 

Bu ürün için Rıfat yüzüak'da kontur ürünü olarak cılt tonundan 2 ton koyusunun kullanılmasını önermişti :) bencede bu konudada başarılı olacağına ınandıgım bir ürün olur :)

benım bu urun hakkındaki fikirlerim bu kadar eğer aklınıza birşey takılırsa hemen yorum bırak kısmına sorabilirsiniz 💗💗 umarım açıklayıcı olmuştur :)

benı hala takıbe almadıysanız önce blogumu sağ taraftan izle butonunun bakarak takıbe almalısınız ayrıca instagram, Youtube ve twitter hatta snapchatte balinkokusu kullanıcı adıyla bulabilirsiniz 💕💕

sevgiler :)

CONVERSATION

1 yorum var:

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık