oriflame ocak ayi kayit firsatlari


Herkese Merhabalar :)

 Bugun size geçen ay başladığım bloggerlarla iş birliği içinde olan bir ekiple yola çıktığımız 'oriflame' firmasına ait alışveriş sistemine nasıl kayıt olursunuz, ne kaybınız olur, ne kazanırsınız onlardan bahsedeceğim :)

 neden kayıt olmanızı istiyoruz çünkü eğer kendiniz kayıt olursanız %30 indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
ve
* KAYIT ÜCRETSİZ *
daha sonra sipariş girdiğiniz de de kayıtla ilgilide hiçbir ödeme yapmayacaksınız.

eğer üye olursanız hiçbir kaybınız olmayacak hatta kazançlarınız olur :) 
Eğer hiç sipariş vermezseniz 12 ay sonra üyeliğiniz silinir yine herhangi bir borç çıkarılmaz.

ve üye olur sipariş verirseniz;
Ayrıca aşağıdaki hediyelerdende faydalanabilirsiniz.

***Aşağıya link olarak kayıt butonumu bırakıyorum bu link üzerinden olmadığınız tüm kayıtlar başkasına yönlendirileceği için maalesef ekip hediyelerinden faydalanamıyorsunuz.***


  • Bu ay üye olup 100 bp sipariş toplayanlara "Amber Elixir" Parfümünü Ekip yöneticimiz hediye ediyor bu firmadan değil bizden size yönlendirilecek. 
  •  Eğer Bloggersanız denemeniz için gelecek ay 2 adet farklı ürün yine ekip başkanımızca gönderiliyor ki tanışmanız daha da pekişsin. (Kargo ücretsiz)
  •  ve tüm kayıt olup satış yapmak ya da kendine alışveriş yapmak isteyen arkadaşlarımıza da hemen katalog gönderiyoruz ki rahat ilerlesinler :) (Kargo ve katalog ücretsiz)
  • Bunun yanı sıra şirket olarak yeni gelenlere teşvik amaçlı hoşgeldin programı düzenleniyor. 100 bp sipariş verenler bunlardanda faydalanabilecekler :) bu ürünler bir sonraki ay gönderiliyor ve 3 adımdan oluşmakta :) 
HOŞGELDİNİZ PROGRAMI:

1. ADIM

Ocak ayında kayıt olup 100 BP sipariş verin, Şubat ayındaki BP’li siparişinizle 55 TL değerindeki Güzellik Seti’ne sadece 12,99 TL’ye sahip olun.

2. ADIM

1. adımı tamamladıktan sonra Şubat ayında 100 BP sipariş verin, Mart ayındaki BP’li siparişinizle aşağıdaki
4 setten dilediğiniz birine sadece 12,99 TL’ye sahip olun.

3. ADIM

2. adımı tamamladıktan sonra Mart ayında 100 BP sipariş verin, Nisan ayındaki BP’li siparişinizle aşağıdaki
4 setten dilediğiniz birine sadece 12,99 TL’ye sahip olun.

HOŞ GELDİNİZ PROGRAMI’NIN 3. ADIMINI TAMAMLAYIN 472 TL’YE VARAN KAZANÇ ELDE EDİN!*

*Kayıt olunan ay dahil olmak üzere ardışık 3 ay boyunca, minimum 100 BP sipariş verilmesi halinde satın alınan ürünlerden gelen “satış kazancı” ve Hoş Geldiniz setlerinden gelen “ürün kazancı” toplamıdır. Her danışman her bir adımdan yalnızca 1 kez faydalanabilir.


Ayrıca : Kat Kat Kazan kampanyası'ndan da faydalanmak isterseniz kendiniz ve Hoşgeldin programına katılan 2 yeni kişisel kaydınız için King Marka Ütü, Hep birlikte hoşgeldiniz programı 3'uncu sevıyeye cıktıgınızda da King Marka elektrik süpürgesi şirketin size hediyesi :)

KAT KAT KAZAN KAMPANYASI SPONSOR PROGRAMI:





 Özellikle Tender care gibi demirbaş ürünlerini hala denemediyseniz bence hemen denemelisiniz :)

Aşağıya link olarak kayıt butonumu bırakıyorum bu link üzerinden olmadığınız tüm kayıtlar başkasına yönlendirileceği için maalesef ekip hediyelerinden faydalanamıyorsunuz.

Takıldığınız herhangi bir konuda benimle iletişime geçebilirsiniz :)

Bu linkı bırakmamın sebebı de aklınıza vırus mu acaba düşüncesi gelmemesi için açıklıyorum benım ekibim için danışman kodlu olan linktir :) 




linkte tıklayıp üye olduktan sonra isterseniz instagram üzerinden @balinkokusu hesabına DM Atabilir, istersenizde balinkokusu@gmail.com adresine yazabilirsiniz. 

Sistemde zaten görüneceğiniz için bende size ulaşırım zaten ancak hızlı olması için ulaşım da sağlayabilirsiniz :) 



sisteme kayıt olduktan sonra email'inize gelen onaylama e-postasından hesabınızı aktif etmeniz gerekiyor :)


 Sevgiler :)


Kayıt Linki hemen bu yazıya tıkladıgınız da açılacaktır.

katalog linkini de buraya bırakıyorum isterseniz online olarakda bakabilirsiniz :)

Katalog'u görüntülemek için tıklayın :)


Kat Kat Kazan kampanyası katılım koşulları:
Kampanya 1-25 Ocak 2018 tarihleri arasında geçerlidir. Sponsor, hediyeye hak kazanmak için 1-25 Ocak 2018 tarihleri arasında kişisel 100 BP sipariş vermelidir. Sponsorlar, 1-25 Ocak tarihleri arasında Hoş Geldiniz Programı 1. adımına giren ilk 2 kişisel kayıtları için 179 TL değerindeki King Ütü; almaya hak kazanırlar. Hediyelere hak kazanabilmek için hem yeni kayıtların hem de kendilerinin tüm faturalarını fatura tarihinden itibaren en geç 21 gün içinde ödemiş olmaları gerekmektedir. Sponsorların King Ütü hediyeleri Mart 2018 katalog döneminde verecekleri ilk BP’li siparişlerine eklenecektir. Yapılan iadeler nedeniyle siparişi 100 BP’nin altına düşen sponsor ve yeni kayıtlar, hediye hesaplamasına dahil olmayacaktır. Oriflame Sponsor hediyelerini açıklama yapmadan değiştirme hakkını kendinde saklı tutar. Hediye ütünün mor ve kırmızı olarak iki rengi bulunmaktadır. Stok durumuna göre gönderim yapılacaktır.

Sponsorlar 1-25 Ocak tarihleri arasında Hoş Geldiniz Programı 1. adımına giren ve Hoş Geldiniz Programı 3. adımını tamamlayan 2 yeni kişisel kayıtları için 209 TL değerindeki King Süpürge hediye almaya hak kazanırlar. Hediyelere hak kazanabilmek için hem yeni kayıtların hem de kendilerinin tüm faturalarını fatura tarihinden itibaren en geç 21 gün içinde ödemiş olmaları gerekmektedir. Sponsorların King Süpürge hediyeleri Mayıs 2018 katalog döneminde verecekleri ilk BP’li siparişlerine eklenecektir. Yapılan iadeler nedeniyle siparişi 100 BP’nin altına düşen sponsor ve yeni kayıtlar, hediye hesaplamasına dahil olmayacaktır. Oriflame Sponsor hediyelerini açıklama yapmadan değiştirme hakkını kendinde saklı tutar.

CONVERSATION

1 yorum var:

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık