makeup Revolution Flawless 3 Ressurrection Paleti inceleme, Swatch ve yorumlarim



Herkese Merhabalar :)

Bu aralar burada aktif olmaya niyetliyim hatta kış ayının o boğukluğu o kadar net ki çevremde tüm sosyal medya hesaplarımda biraz daha fazla aktif takılmayı tercih ediyorum diyebilirim :)

bildiğiniz gibi biliyor musunuz acaba diye düşündüm ama hemen aşağı linkimi bırakıcam eğer bilmiyorsanız da öğrendiniz madem :) 

Youtube kanalım vardı ancak herhangi bir videom yoktu ona da bir video yayınladım ve gerçekten keyifli buldum :) birazcık acemilik, biraz teknik sorunlar yaşasamda ordanda bişiler paylaşmayı düşünüyorum :) bu  konudaki fikirleriniz ve tabiki desteğiniz de benim için çok önemli 💙💙


gelelim asıl konumuza bildiğiniz gibi makeup revolution ülkemizde daha önceleri satışda değildi ve 2017'nin ikinci yarısının ortalarında ülkemize giriş yaptı. Şuan sadece watsons mağazalarında satışta olan bu markanın bir çok ürününü merak etmemek tabiki elde değil ve bende ilk indirime girdiğinde hemen online watsons alışveriş sisteminden faydalanarak 2 tane far paletini satın aldım bugun sizlere asıl göz bebeğimden bahsedeceğim :)


gelelim ambalajımıza, 
Ürünün dış görüntüsü rose renkli aynalı bir yapıya sahip, tabiki ayna olarak kullanılacak tarzda değil ancak oldukça gösterişli göründüğü kesin :) 
palet aşırı büyük değil içerisinde 32 adet farklı renk bulunmasına rağmen küçük bir palet diyebiliriz ama aynı şekilde ben farların miktarını da az bulmadım :) bence far paleti yapı olarak tam kararında bir ayarda. gerçekten bitirmesinin zor olduğunu düşünürsek verilen kullanım zamanı içinde ideal bir kullanımla tam yetecek oranda.

32*0,625gr ürünün miktarı ve kullanım ömrü olarak 12 ay belirtilmiş.

Ayrıca kapağını açtığınızda kapak boyu kadar içinde gayet net gösteren kullanışlı bir aynaya sahip.. bu da benım için ayrıca bır artı oldu.


ürünü ilk açtığınızda içerisinden renklerin adlarını belirten aynayla farları ayıran şeffaf yapılı ince pleksi çıkıyor. bu da renklerin adları konusunda karışıklık yaşamanızı önlüyor tabiki. Ama bir blogger, youtuber haricinde insanların bu renkleri bilmeye ne kadar ihtiyacı olur o konuda bi fikrim yok :) 

(ilgisi olanda kaybetti zaten 😅 kaybolmasın diye biryere kaldırmıştım tekrar bakıcam umarım bulurum)

bu 32 adet farın 10 tanesi simli ya da ışıltı iken geri kalanı tamamen mat yapılı.
Paletin tüm renklerinde genel olarak yumuşacık bir yapı mevcut. elınızı değdirdiğiniz anda o yumuşaklığı hissediyorsunuz. Ayrıca pigmentasyon konusunda da çokça başarılı buldum ben paleti. 

Bazı arkadaşlar tozutuyormuş diye duyduk deselerde ben kullanırken kapağından dışarı doğru bir tık  yapmaya genel olarak alıştığım için bu tozutma durumunu ne palet içinde ne de gözüme uygularken yaşamadığımı belirtebilirim. 

Ayrıca farkettiğim diğer bir özelliği de şu ki, bu 10 adet janjanlı farı elinizle uygularsanız daha net ve yoğun pigmentli bir görüntü elde ediyorsunuz :)

Paletin ilk sırası açık renklerden oluşuyor;


İkinci sırası ışıltılı renklerden;


üçüncü sırası toprak tonlarından;


4.sırası ise renkli kısım ;


palet genel olarak açık tonlardan toprak tonlarına, kiremit renklerine ve ton ton hafif pembelere yönelik bir renk skalasına sahip :)

ben ürünün;
  • renklerini;
  • dağıtılmasını;
  • Pigmentasonunu;
  • kalıcığını;
  • tozutmamasını;
  • miktarını;
  • boyutunu;
  • aynalı oluşunu;
ve tabiki gösterişli ambalajını sevdim :) 

kendi açımdan hiçbir sorun yaşamadım paletle ilgili.. Ayrıca birbirlerine de çok güzel karışabildiklerini de hemen ekleyeyim :) 

Swatchlarından da renklerini görebileceğiniz bu Flawless 3 paletini ben internetten ortalama 27 tl gibi bir fiyata aldım ve fıyat performans açısından da oldukça başarılı buldum :) 

Sizlere almak konusunda tereddüt ediyorsanız bence hiç etmeden direk alabiliriniz :) 

Ama tabi tüm yorumlarım kendi şahsi fikrim ve deneyimlerimden oluşmakta olduğunu da unutmayın :)

Sizleri seviyorum :)

Beni hala takibe almadıysanız takibe almayı unutmayın :) 

Ayrıca buraya kadar okuduysanız lutfen yorum bırakın :) 

mutlu günler 💕



CONVERSATION

2 yorum var:

  1. çok hoş renkler :)güzel paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Nerden aldığımız da paylaşabilir misiniz acaba

    YanıtlaSil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık