Loreal Saf kil Peeling Maskesi inceleme ve Yorumlarim



Herkese merhabalar :)
Bugun sizlere cilt bakımına yonelik bir post hazirladim :)
Loreal markasinin cilt bakim urunleriyle bu aralar yildizimiz bir turlu barismasa da kirmizi, siyah ve diğer rengi sanirim yesil olan bu maskeler ciktigi andan beri buyuk begeni topladigi icin bende sans vermek adina almıştım :) 
Bende alali baya oluyor ama duzenli kullanmaya calissamda bunu beceremedigimden yorumlamayi geciktirdigimi söyleyebilirim:)
Aslinda bu tarz maskelere cildimi alistirmayi cok uygun bulmuyorum o nedenle uzun sureli etkilerini de gozlemleyemiyorum. Surekli ayni urunu severek kullandigimda eger maske sans eseri biter ya da uygulama imkani bulamazsam cildimde degisik etkiler yaratabiliyor. benim saclarimda boyle :) alışkanlıklarına bagli biriyim sanirim :)


Bendeki bu serinin kirmizi renkli kavonoz yapili olani yani saf kil peeling maskesi. Ayni seride tup yapili olanlarda var ama bu urunden baska, seriden farkli bir urun denemedigimi simdiden belirteyim :)


Icerisinde 3 saf kil ve kirmizi yosun özu bulunduran bu urun 50 mllik kavanozda ve 10 kullanimlik olarak belirtilmiş.
Vaadleri; puruzsuzlestirir ve gozenekleri temizler seklinde kisacik aciklanmis :)

Bu 3 kil neymis bir bakalim :)

● arı kil : cildi pürüz ve saf yağdan arındıran, yoğun silikat iceren saf kil.

● montmorillonit kili : cilt kusursuzlastirici, mineral bakimindan zengin saf kil.

● Ghassoul Kili: cildi temizlemeye yardimci elementler bakimindan zengin saf kil.

3 kilinde ozelliginin ortak ozellikleri cildi pürüzsüz hale getirmek ve temizlemek oldugundan vaadlerini ortaklasa karsilayacak sekildeler :)

Diger bir vaadi ise bunlarin hepsini cildinizi kurutmadan yapacak olmasi.

Hızlı ve gozle gorulebilir sonuçlar olarak;

◇ Aninda: cildi yumuşatır, puruzsuzlestirir ve duzensiz görünüm azalır.

◇7 Günde: gozenekler sıkılaşır, cilt dokusunun görünümü duzelir.

◇Gunden gune: cilt kalitesi artar ve isiltili bir guzellige kavusur.

Denmis bunlarin arasinda gozlemledigim ve ayni sekilde gozlemleyemedigim maddeler oldu :)


Hepsinden bahsedecegım ama önce nasil kullaniyoruz?

Haftada 2-3 kez goz cevresi ve dudak bolgesi haric tum yuzunuze uygulayin. 5 -10 dk kurumasini bekleyin ve ılık su ile dairesel hareketler yardimiyla temizleyin. Dense de haftada 3 cok yogun geldiginden 15 gun haftada 2 denedikten sonra hemen rutine ekleyip arasini actim :) 🙈
Ürune Normal cilt bakim rutinimde maske uygulamasi olarak yer verdim.



Urunun yapisi tanecikli bi yapi ki bu da peeling etkisini yaratan kismi. Bu nedenle dairesel hareketlerle temizlemeniz etkisini arttiracaktir.

Gelelim bendeki etkilerine;
Cilde uygulama yaptiktan ve temizledikten sonra ertesi gune kadar kalan cok yumusak bir yapi birakiyor ayni zamanda cildi temizlediğini de hissedebiliyorsunuz. Haftalık ya da 2 haftada bir kullanimda bile ciltteki allerji gibi ya da farkli sebeplerle bozulan durumlarda da sakinlestirme, cildi yatistirma ve duzgunlestirme etkisini gozlemledim. Ayrica dendigi gibi cildimde hicbir sekilde kuruma yapmadı ki ben karma cilde sahip biriyim. Ayni zamanda oldukca hassas bir cildim var ancak bu urun hicbir sekilde kizariklik kaşıntı vs yapmadi.
Yani aninda sonuclari %100 gozlemledigimi söyleyebilirim:)

Buraya kadar en azindan benim icin vaadlerini gerceklestirdi uzun sureli kullanmadigimdan etkileri hakkinda yorum yapamayacagim ancak ilk aldigimda ilk 2 hafta duzenli bahsedildigi gibi haftada 2 olmak sartiyla kullanmistim 15 gunluk surec olarak bu sure zarfinda aman aman bi cilt dokusunda duzelme yada gözeneklerde sıkılaşma durumu soz konusu olmadi belki daha uzun kullanimlarda etki edebilir ama onu da ben yapmadigimdan benim cilt bakım  rutinimde kendini sevdiren anlik etkilerini ve temizligini begendigim bir urun olarak yerini aldi :)

Ayrica icindekiler kısmını buraya ekliyorum ilgilenen yada merak edenler bakabilirler :)


Indirim zamani cogu yerde 20 tl civari bi fiyata alabileceginiz bu urun hakkindaki tum yorumlarim tamamen kisisel olarak kendi deneyimlerimle yazilmistir. Sizlerde ayni etkiyi yapacagi anlamina gelmez lutfen bu nedenle kendi beklentinize yonelik urunleri deneyimleyin :)

Benim bu urun hakkindaki yorumlarim bu kadar ben sevdim umarim sizlere de yardimci olan bir yazi olmustur :)

Beni sosyal medya hesaplarimdan takibe almayi unutmayin ayrica soru ve önerilerinizi hem yorum bolumune hemde sosyal medya hesaplarimdan ozel mesaj yoluyla bana iletebilirsiniz :)

Sizlerin cilt bakiminizda hangi maskelere yer verdiğinizi yorum bölümüne yazmayi da unutmayin  :)

Mutlu günler ^^

CONVERSATION

5 yorum var:

  1. aa ben de detoks maskesini kullandım. arkasında yazdığı gibi kullanmadım tabi, daha seyrek kullandım. 15 günde 3 kereye falan denk geldi neredeyse. kurumaya başladığında yüzümde ne kadar çok siyah nokta vs varmış dedirtiyor her defasında. yüzümün temizlendiğini hissediyorum ama bununla,yanma gerilme vs de olmadı. tavsiye edebilirim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ona da bakayim o zaman cok tesekkurler :) detoks siyah olandi dimi onun begeneni gibi begenmeyeni cok ortada bir urun gibi gelmisti bana ama denemek lazim bi dahaki indirimde :)

      Sil
  2. Bu tarz ürünlerde düzenli kullanım önemli bence de aksi takdirde etkileri kısa süreli oluyor. Çok merak ettiğim bir seri, mutlaka şans vereceğim :)

    YanıtlaSil
  3. Farmasi Mart Kataloğu 2018 çıktı bende farmasi ürünlerine bakıyorum inceliyorumda fiyatlarıda uygun aslında alternatif olarak tercih edilebilir.

    YanıtlaSil
  4. Farmasi Mart Kataloğu 2018 çıktı bende farmasi ürünlerine bakıyorum inceliyorumda fiyatlarıda uygun aslında alternatif olarak tercih edilebilir.

    YanıtlaSil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık