Makeup Factory Blusher Sandy Brown review / Makeup Factory Allık inceleme ve swatch

Makeup Factory Allık
Herkese merhabalar :) 
Bugun sizlere make up factory markasina ait bir urunden bahsedecegim :) 

Makeup Factory Blusher yani Allık :) 

Ürün oyle cokta albenisi olmayan bi ambalaja sahip. Genelde firmanin cogu urununde ambalaj olarak ayni tasarim var. Imza gibi birsey olmus durumda. Kismen aynali bir kapagi mevcut ve icersinde minik bir aynasi var.

Makeup Factory 25numara Allık inceleme ve swatch
 Ambalajin Baktiginizda dayanikli bi yapisi var uzun zamandir kullaniyorum herhangi bir sorunla karsilasmadim :) cit citli bi kapagi var bastirdiginizda tirnak iceri gidiyor ve geri kapadiginizda disari cikiyor bu nedenle olduk olmadik yerde acilma durumu soz konusu degil :) 

Urunun internet sitesinden baktigimda icersinde yuksek kaliteli pudra kullanildigi belirtilmis ki bu kaliciligi etkiler diye dusunuyorum ama ben bu denli ince bakarak satin almamistim :) 

Icersinde 6 gr urun mevcut ve maalesef ise yaramaz bir fircasi var. Tamamen aksesuar amaciyla hala yerinde duruyor ama cikarip atilabilecek turden bir eklenti. Koymus olmak icin koyulanlardan. Ama su da var ki eger uygulama yapacak hicbirsey yaninizda yoksa idare eder mi bence eder. 
Illa atin diyemem o yuzden. Ancak urunu o fircayla uyguladiginizda olaganustu bir pigment kaybi yaşıyorsunuz. 

Makeup Factory Allık inceleme ve swatch


Bendeki rengi 255.25 numara Icerisinde Hafif isiltilara sahip ancak daha cok sedefli bir yapisi var. Seride 8 renk daha mevcut ama bence en guzeli buydu :) Sistemde sandy brown (kumlu kahverengi) olarak gecen renk ancak dusunuldugu kadar koyu bir rengi yok.  Ayrica kendi sitelerinde bulunan gorselindeki gibi de degil rengi. Kullanim suresi Acildiktan sonra 24 ay olarak belirtilmiş. 
Pigmentasyon konusuna gelirsek de Pigmentasyonu oldukca basarili bir ürün..


Urunun arkasinda herhangi bir icindekiler yazisi yada farkli bir yazi olmadigindan rengin aciklamasi ve icindekilerine bakmak icin orjinal sitesine girdigimde urunun parfum icermedigini gordum :) buda ayrica guzel tabi. Kokladiginizda herhangi belirgin bir kokusu yok ama tabi bu durumdaki cogu urun parfum icerebildiginden kesin birsey soyleyemezdim :) belirtildigi icin soyluyorum ki bu konuda eger bir hassasiyetiniz varsa ilgi cekici olabilir:) 
Bu arada urun siyah karton bir kutunun içinde satılıyor ve icindekiler bolumu bu kutuda mevcutmus ben sanirim kutusunu attigim icin icindekiler bolumunu es gecmek durumunda kaldim :)

aslında bu tarz kutu gibi çöp ürünleri yazılarını yazmadan atmak adetim değildir ama bu seferlik böyle olsun :) ya torbada bulamadım ya da deli anıma geldi sanırım :D 

Bence Dogal bi gorunum veriyor :) ancak kontrollu uygulamakta fayda var ozellikle iyi bir allik fircasina sahipseniz bu konuda dikkatli olun yoksa elma yanak tarzi bir goruntuye burunebilirsiniz :)

Kaliciligi konusunda oldukca basarili olmasina ragmen eger gun boyu kullanıcaksaniz arada tazeleme yapmaniz gerekebilir:) ya da baz veya sabitleme spreylerinden yardim alarak suresini uzatabilirsiniz :) ben kullandıgımda sabahtan aksama kadar kullansam bıle hala rengı belırgın sekılde oluyor ancak ılk ankı gıbı durmuyor tabiki eğer sız daha belirgin seviyorsanız dedıgım gıbı tazeleme ıhtıyacı duyabılırsınız :) 

Ürünü ben izmirden hobi parfumeriden almistim ortalama olarak indirimlerde 30-40tl civari bi fiyati var. 

Bu arada ürünün uretim yeri almanya :) bunu neden söylüyorum cunku bugun cok fazla çin menşeili urun gorseli ve videosu gordum bu nedenle bakma gereği hissettim :))) ayrica arkasinda belirtilen yegane yazi bu 🤣 

bu arada fırmanın sıtesıne gırdıgımde kucuk bır araştırma daha yaptım ve firma art deco kozmetik grubu bunyesinde 2005 yilinda kurulmus, daha cok profesyonel makyaja yonelik urun standartlarina sahip olmayi amaclamis ve fabrikasından cikan her urunun son teknoloji standartlarinda oldugunu da garantisi altinda tutmaktaymış :)

Urunun swatchlarini gorsellerin arasinda gormus olmalisiniz :) 
Ben bu urunu severek kullaniyorum eger sizlerde begendiyseniz googleda kucuk bir araştırma  yaparak uygun fiyatli sekilde edinebilirsiniz :) 

Ayrica pino parfümerilerde de oldugunu nerde bulabileceginiz konusunda arastirma yaparken gordum isterseniz diger renklerine ordan da bakabilirsiniz :)

 Sizler allık olarak hangı marka ve renklerı kullanıyorsunuz ? Bana bu urun ve kendı kullandıgınız urunler hakkında yorum bırakmayı unutmayın :) 
Ayrıca sormak ıstedıgınız tum soruları buradan ve tum sosyal medya hesaplarımdan ıletebılırsınız :) 
tum sosyal medya hesaplarıma iletişim bölümünden ya da hemen aşağıya bırakacağım linkinden ulaşabilir; Takıbe alabilirsiniz <3 i="" nbsp="">

Mutlu bir hafta dılıyorum <3 i="">



CONVERSATION

0 yorum var:

Yorum Gönder

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık