Yılbaşı İndirimi Gratis Alışveriş Tavsiyeleri

Herkese merhabalar :)

İndirimin son gunune gelmeden hemen aldiklarimi yazmak istedim belki biri veya birilerine biraz fikir verebilirim umuduyla:)
Aslinda instagram hesabimi takip edenler daha erken gorduler bu konuyu çünkü ordan hemen paylasim yapmistim :)
Once aldiklarimi sonra da fikirlerimi paylaşayım;




Oncelikle deneme fırsatı bulduklarimla baslayim;
Aslinda bu alisveriste en cok istediğim pastel moonlightdı :) ve ilk onu denedim diyebilirim cok dogal isiltili bi gorunumu var yagliymis gibi parlamiyo tabiki ama surdugunuz ve dagittiginiz zaman cok hos bir görünüm veriyo..

Digeri golden rose velvet matta lipstickti gratis mağazasi baya doluydu ama bu seri indirimden once bitmiş zaten cok satilan bi seri olduğu için cok takılmadım 23 numarasini bulunca da degerlendirmek istedim koyu vişne bordo arasi bi rengi var bence. Oldukca guzel tam yilbasi rengi :)

Gül suyu ne zamandir aklimdaydi ancak bi türlü kismet olmamisti hep kozmetiklere yönelmekten unutuyordum çünkü:) bu kez onu da sepete attim. Otacı her zaman guvenılır bı marka olarak gelır bana hıc bır sorun yaşamadım o fırmayla bu nedenle secımımde ondan yana oldu :) cok hos bi sisesi var cildi temizledigini hissediyorsunuz makyaj çıkarmak icin kullanmadim. Tonik olarak uyguladim ama ilk uygulamasinda tum gül sulari gibi ferahlık verdiğini söyleyebilirim
Tamamen dogal, sentetık esans, renklendirici ve paraben icermemesi de artilarindan. 

Pastelin 534 numarali nude rengini severek kullaniyodum bu sefer de 536 rengini beğendim kendime cok yakistiramasamda kahvemsi nude renginde yine kullanilabilecrk guzel renklerden sevmekle sevmemek arasinda kaldim :)

Benrinin pamuklari 3al 2 ödedeydi o nedenle 3 tane almak durumunda kaldim onlar tabiki vazgeçilmezlerimiz :)

Makyaj duzeltme çubuğu da surekli kullandigim urunlerden ozellikle maskarayi goz kapagima bulastirdigimda ve fazla gelen farlari toparlamada kullaniyorum ipek markasinin bu cubuklari da 1.95tlye inince onu da attim sepete :)

Nivea men krem nişanlım için aldık e yuz ve vucut icin kullanilaniliyormus bu seriyi daha once denemedigimiz icin kucuk boyunu tercih ettik oda oldukca sevdi ellerine hemen surdurdum ve yumusakligi gercekten hissedilir derecedeydi onu da alabilirsiniz :)

Oral b dis fircalari 1+1 di e biri bedavaya gelince hemen en sevdiğim çeşidini değerlendirdim:) bu fircalardan oldukca memnunum çünkü.

Real tecniques fırçalar henuz kullanmadim ama %40 gorunce seriyi tamamlamak istedim :) hatta gördüğünüz gobi concealer brush 2 adet :) oda tamamen şok etkisi yaratti bizde :) e ben bi almıştım birini biraktim nisanlimda biraktigimi ekleyim diye aldığımı eklemis dolayisiyla iki tane oldular :)

Schwarzkopf un kuru şampuanı rock in it'i de deneme fursatim oldu oldukca begendim suan icin biterse yine alirim dediğim bir urun. Uygun meseafeden sıkınca öbek olarak gelmiyor hatta dagitmasi da oldukca kolay ardinda bıraktığı etkisi de guzeldi hafif limonlu bi kokusu var ben begendim bu da tercihiniz olabilir:)

Axe ise çıkardığı tek bayan deodorant. Belki bu 10.cu kutusudur belki daha fazla sürekli kullaniyorum indirimde de olunca onu da ekledim sepete :)

Ve son olarak kasa arkasindan aldigim 5 tl ye garnier kusursuz makyaj temizleme suyu.. fiyati ve boyutu oldukca uygun. Temizligini de oldukca begendim makyaji gerçekten rahatlikla çıkarıyor bioderma h2o dupe olarsk gosterildigi konusunda ise ben biodermayi tercih ederim 1+1 fiyatıyla o daha uygun ve daha güvenilir geliyor bana :) bu 5tllik versiyonlari değerlendirilebilir ama ozellikle kucuk boy oluşu seyehat icin buyuk arti :)

Benim denediklerim bunlardi tabiki hepsini ayri ayri yorumlarim ama simdilik bir alisveris onerisi oluşturabilsin diye bu kadar :)

sizler neler tercih ettiniz yada memnuniyetlerinizi belirtmek isterseniz lutfen yorum bırakın :) 
Benı hala takıbe almadıysanız üst panelde bulunan takip et! butonuna basmayı ihmal etmeyin :) Hatta diğer sosyal medya hesaplarıma da İletişim Kısmından erişebilirsiniz :)

Mutlu Haftalar ve Mutlu Yıllar ^^

CONVERSATION

17 yorum var:

  1. Çok güzel bir alışveriş olmuş canım güzel günlerde kullan aldıklarını :) Diğer fırçayı ya hediye verirsin yada çekilişe koyarsın artık, olmadı stoğa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. walla d hiç biri nişanlım aldı bile onu :) teşekkürler canım :)

      Sil
  2. benri almazdım eskiden, şimdi vazgeçemiyorum :) pamuktan çok daha rahat kullanımı, pamukla silerken bütün makyaj temizleme suyu gözüme akıyor :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet rahatlığı vazgeçilmez oldu walla :) Bazen kenar kısımları bıraz sert oluyor ama ıdare ediyoruz :))

      Sil
  3. Gule gule kullan , benri çok iyi gerçekten. sana da mutlu yillar blogcan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet :) Teşekkürler :) Sana da Mutlu yıllar :)

      Sil
  4. Süper bir alışveriş olmuş :) Hepsini güle güle kullan canım :) Dayanamadım bende alışveriş yaptım umarım çok gecikmeden yazısını yayınlarım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa hemen yaz o zaman beklıyoruz :) tesekkur eedrım sende ıyı gunlerde kullan canım benım :)

      Sil
  5. Pastel'in aydınlatıcısı hala merak konusu bende :) Hepsi çpok güzel güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler :) pastelınkını sevdım ben baya ama fazla kullanırsan dısko topuna döndürebilecek gibi :)

      Sil
  6. Fırçalara bayıldım :) Güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  7. Ürünleri güzel günlerde kullanın :)
    2 gün önce Gratis mağazasının önünden geçtim. Pamukları tam girişe koymuşlardı. İçeri girmemek için kendimi tuttum. Zamanım yoktu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zamanınız olmadağında bıle kendını tutabılmek basarıdır bence :D

      Sil
    2. zamanınız olmadığında bıle kendını tutabılmek basarıdır bence

      Sil
  8. Güle güle kullan hepsini ben gratis ve watsonsa yetisemedim oysa bi kac palet alcaktim..bidahaya artik. Real techniques fırçaları uygun fiyatli ve cok kaliteliler benim gözümde...almayı unuttugun bir urun var ama hadi tekrar acmiyim bu konuyu:)) Mutlu yillaarrr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hangisiiiii :) aç aç eksık kalmasın walla unutmusum acaba neydı ya :)

      Ben de watsonsa gıdemedım gratis'e baglandım kaldım sehır de hçbişi olmayınca başka bı ilceye gitmek durumunda kaldım gratıs ıcın bıle :)

      Sil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık