Yeni Yıl'dan Beklentilerim / MİM



Herkese Merhabalar :)
Sevgili Aslı beni Yeni Yıl beklentilerim yazısına Mimlemiş :) Bende severek yapmaya çalıştım umarım Sorulara cevap verebilirim çünkü bir iki gün önce yaptı bu mimi ve ben yeni farkettim maalesef :) onun için oldukça hızlı olmaya çalışacağım :) Bekletmeyi ve bekletilmeyi sevmediğimden huyumu buraya da yansıttım :)





  1. 2016 yılında daha çok yapmayı istediğin şeyler neler? 
  2. 2016 yılında daha az yapmak istediğin, hatta yapmayı bırakmak istediğin şeyler neler? 
  3. 2016 yılında ziyaret etmek istediğin yerler nereler? 
  4. 2016 yılında başarmak istediğin şeyler neler? 
  5. 2016 yılında öğrenmek istediğin yeni yetenekler neler? 
  6. 2016 yılında geliştirmek istediğin şeyler neler? 
  7. 2016 yılında kaç kitap okumayı düşünüyorsun? 
  8. 2016 yılında başlamak istediğin bir şeyler var mı? 
  9. 2016 yılı için ne kadar heyecanlısın, iyi şeyler olacağını düşünüyor musun? 
  10. 2015 yılından farklı olmasını istediğin şeyler neler?
Mimimi yapacağım kişiler kabul ederlerse sorulara rahat ulaşmaları açısından buraya bütün soruları ekleme gereği duydum ben aşağıda teker teker cevaplayacağım :)

Başlayalım ! :) 


  • 2016 yılında daha çok yapmayı istediğin şeyler neler? 
Öncelikle istediğim bir çok şey var ama hedef olarak koyacaklarıma gelirsek istediğim konumda çalışmak Bunların başında gelir sanırım. Daha sonra Keman Dersleri almayı çok istiyorum İlk gittiğimde uzun tırnaklarım dolayısıyla başlayamadığım derslere 2016'da belki bu sefer kısmet olur :) Daha sonra da düzenli spor yapmak ne yazık ki sürekli aksattığım bi durum bu. ayrıca kendimi her anlamda geliştirebilmek benim için en büyük hedeflerden. Ne yapıyorsam ne yapabiliyorsam bı tık yükseltmek benim için önemli :) 

  • 2016 yılında daha az yapmak istediğin, hatta yapmayı bırakmak istediğin şeyler neler? 
Aksattığım herşeyi toparlamak isteğimle birlikte ertelemeyi bırakmak istiyorum. İster istemez erteliyorum sürekli birşeyleri ve bu beni gerçekten çok rahatsız ediyor :( bir de körü körüne güvenip samimi olabilmek var. Sevsemde bu huyumu bıraksam iyi olur :)

  • 2016 yılında ziyaret etmek istediğin yerler nereler? 
Yeni Yıl'da Yurtdışına çıkma isteğim var tabiki ama o her zaman var :) belki bu sene kısmet olur ümidiyle gitmek istediğim ilk yere italya diyebilirim :) Daha sonra Ülke içinde söylemek gerekirse seyehat etmeyi severim heryere gidebilirim ama yanlız olmak beni tedirgin eder :) Liste yapamam şuan için ama bu kış günlerinde tatil özlemi çekmiyor değilim :)

  • 2016 yılında başarmak istediğin şeyler neler? 
aslında birinci soruda da dediğim gibi önceliğim iş şuan. Daha sonrasında da Blogum adına güzel şeyler yapabilmek denebilir :) Burda olmayı birilerine ulaşabilmeyi, dost edinmeyi seviyorum :) 

  • 2016 yılında öğrenmek istediğin yeni yetenekler neler? 
Ben gidip birinci soru da açıklasamda geldik yine kemana :) Keman Çalmayı öğrenmek isterim :) 

  • 2016 yılında geliştirmek istediğin şeyler neler? 
Kendim. :) 
Anlayış kapasitem, düşünce şeklim, insanlara bakış açım, hayatım, herşeyim kısaca.. Önce kendimi geliştirmeliyim. Daha sonra fotoğraf alanında daha çok gelişmem gerekebilir. Aynı şekilde Blogumda da gelişmem gerek :) 

  • 2016 yılında kaç kitap okumayı düşünüyorsun? 
Aslında kitap okumayı çok severim bazen bir hafta da bazense 1 günde bitirebilirim kitaplarımı. Ancak bunu genellersek her zaman müsait olmak ne yazık kı mumkun olmuyor hele blogla bırlıkte daha da zor ılk fırsatta buraya gelıp paylaşım yapmak daha zevklı geliyor bır suredır :) Bu nedenle genelde yolculuklarda otobuslerde kıtap okuyorum.. ilk hedefim son aldığım 10 kitabı okumak olsun e az değil mi tabi ki az ama o 10 kitap içimde kaldı ya bir an önce bitmeli :) 
  • 2016 yılında başlamak istediğin bir şeyler var mı? 
Ben çok fazla su içen biri değilim buna başlamak isteyebilirim sanırım :) Aklıma bu kısma verebileceğim bir cevap gelmedi :) 

  • 2016 yılı için ne kadar heyecanlısın, iyi şeyler olacağını düşünüyor musun? 
Yoğun ve güzel bir yıl olacağını düşünüyorum. Bu sene bana istediklerimi verebilir mi bence evet. 
"Yürekten istersen olur." mantığındayım genelde. Heyecanlıyım her yılbaşı gibi  aslında ama artık bişileri beklemek yerine kendi fırsatlarımı kendim kazanmayı amaçlıyorum :) Bakalım yeni yıl Neler getirecek :) 
  • 2015 yılından farklı olmasını istediğin şeyler neler?
Çok keşkelerle yaşamayı seven biri değilim aslında. Dolayısıyla olan herşeye da hayırlısı buymuş diyip atıyorum bir kenara. 2015 yılında da keşke dedğim şeyler olmadı diyemem ama hep küçük şeylermiş ki şuan aklıma gelmiyorlar. bu nedenle zaman aynı kalmıyor ki şu da olmasın diyeyim başlı başına farklı olucak biliyorum ve inanıyorum :) İstediğim iş'e şuana kadar ulaşamadığıma göre bu kısma belki onu ekleyebilirim :) 


Benim cevaplarım bunlar aslında belirli konular üzerinde yoğunlaşmış olabilirim dolayısıyla kendimi eleştirmeye başlarken aklıma şu cümle geldi "demek ki gerçek hedeflerin bunlar ki sürekli bunlara yöneldin" işte bu cümleden sonra eleştirmekten de vazgeçtim kendimi :) 
Umarım sizleri sıkmamışımdır :) 

Mimleme'ye gelince;

AdamKarga, Benim Tutkum, BlogluYORUM, River, Uçan Arı benim ilk mimlediklerim... Umarım kabul ederler :) 
Yarın hepsinin bloguna link bırakmış olacağım :) 

VE siz okuyan, bana katlanan sevgili SEN! yapmak istersen eğer gerçekten mutlu olurum lütfen çekinme hemen mimlerim seni de :) 




*görsel internetten alınmıştır. 


CONVERSATION

35 yorum var:

  1. Umarım yeni yılda isteklerin gerçekleşir

    YanıtlaSil
  2. Umarım bütün yapmak istediklerini bu yıl yerine getirebilirsin. Teşekkür ederim katıldığın için de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yapabileceğim birşey olduğu zaman hep katılırım ki ben teşekkür ederim mim için :)

      Sil
  3. Çok eğlendim okurken :)) her şey gönlünüzce olsun:)))

    YanıtlaSil
  4. ben bu yazını nasıl görmemişimmm...
    dün gece bir de blogunu ziyarete gelmiştim diyordum ki, meğersem saat ikiye yakın yazmışsın.
    gece baykuşu bal. :)) umarım yeni yılda hedeflerine ulaşırsın. eğer ki kemana başlarsan, ileride ezgileri kayıt edip blogunda paylaşmayı düşünür müsün? düşünsen güzel olur bence. :)
    şahsen büyük bir beğeniyle dinlerim. umarım da paylaşırsın ve yeniden, umarım ki 2016 sana mutluluk getirir. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ınsallah herkese getirsin tüm güzellikleri :) Tabi ki keman'a başlar ve becerebilirsem paylaşırım ama onun ıcın baya bı vakte ıhtıyacım var sanırım :)
      yazıya gelince mimi geç farkedince onu da halletmeden yatmayım dedım :))

      Sil
  5. ups... bu arada mim için teşekkkür etmeyi unuttum bak! bu kadar hoş bir yazı karşısında dalıp gittim. affet beni bal. :3 mim içinde ayrıyetten teşekkür ederim. en kısa zaman da yapacağım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahh teşekkür ederimmm :) ben sıkıcı oldu diye düşünmüştüm başta keyifle okumana sevindim :)
      Bekliyorum :)))

      Sil
  6. Canım benim blogumda mim yayınlamıyorum çok uzun zamandır, arkadaşlarımı geri çevirmek zorunda kalıyorum.Ama buradan bu güzel mimine cevaben şunları söyleyebilirim ki, yeni yılda en başta huzur istiyorum,ülkeme ve aileme.Onun dışında özel olarak sadece AŞK istiyorum kendim için.Bazen kıpırkıpırken içim bazen ölü toprağı serpilmiş gibiyim, yeni yıl herkes içinde benim için yepyeni güzellikler getirsin diliyorum :) Senide çok öpüyorum, teşekkür ederim mimin ve link hassasiyetin çin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ki canın saolsun burdan katılmışsın sende:) bende senı öptümm ne demek hassasiyetin olduğu konuları bıle bıle yapanlara sınır olurum yapmamak ıcın caba gösterdim sadece :) umarım beklediğin aşk seni bulur daha sonra da tüm dileklerin gerçek olsun ^^

      Sil
    2. Umarım canım, hepimizinki inşallah :) Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  7. Umarım yeni yıl da her şey gönlünce olur :)

    YanıtlaSil
  8. Bloguna hemen geldim ve reklamlara tıkladım :)
    Birbirimize destek olmamız çok güzel

    YanıtlaSil
  9. ne kadar da mutlu olduk efenim mim için :)
    hatırlanıp anılmak hoş bi duygu, en kısa zamanda cevaplamak diliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bızde en kısa surede cevaplarınızı beklıyoruz o zaman :) unutulmadınız sızde unutmayınız cevaplamayı :)

      Sil
    2. bi başka mimim var idi, onu ancak cevaplamak şansı bulabildim bugün :) ama bu hafta bitmeden cevabım hazır olacak senin için.. teşekkürler tekrardan ^^

      Sil
    3. bende çıktı mim artık sizde :)
      Ben teşekkür ederim :)

      Sil
  10. Yollarda kitap okumanın keyfi bir başka oluyor... Yurtdışı gezi hedefini ve kemana başlamayı inşallah gerçekleştirirsiniz. Ama tırnak kesme olayını anlamadım. Tırnağımı kesmem diye bir direnişe mi geçtiniz ilk ders? :) Vallahi çok merak ettim...
    2016 için güzellikler diliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yorum için teşekkürler tabiki hayır :) benım tırnak yeme gıbı bı sorunum vardı ve uzun tırnak ıstıyordum ancak demır eksıklıgınden vs tırnaklarım cok cılız ve uzamıyordu bu nedenle protez tırnak yaptırıyordum daha yeni cıkardım. öncesınde de uzun tırnakla keman calınmadıgını ogrenınce deneme dersınde bıle sadece yayı tutabıldım :) o nedenle protez olunca kısaltmak da ıstemedıgımden kemanı askıya almıstım :)

      Umarım sızınde yenı yılınız guzel geçer... :)

      Sil
    2. Tırnak olayının bu yönü hiç aklıma gelmemişti. Bu durumda erteleme yerinde olmuş tabi. Keman sesi candır. Bir fırsat yaratıp başlayın bence çoluk çocuğa karışınca uyumaya bile vakit bulamıyor insan. :)
      Sevgiler diliyorum :)

      Sil
    3. teşekkürler çok haklısınız walla en kısa surede ona da el atmam lazım :)

      Sil
  11. dilerim yeni yılda tüm dileklerinin olur :)

    YanıtlaSil
  12. Dilerim hepsini gerçekleştirirsin. Sevgilerimle. Mutlu seneler:)))

    YanıtlaSil
  13. Yaktın beniii :) Nasıl yazılır ki bu mim, iki cümleyi bir araya getiremem herhalde dedim, şimdi durduramıyorum kendimi. Yazdıkça yazasım geliyor :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne guzel işte teşekkürler katıldıgınız ıcın :)

      Sil
    2. Ben teşekkür ederim. Bittiğinde haber vereceğim :)

      Sil
    3. baktım baktım göremedım zaten yazını da :) beklıyorum hemencık okucamm :) en kısa surede yayınla artık :)

      Sil
    4. Bu kadar uzun sürdüğü için affet beni. Bugün yayınladım, tekrar çoook teşekkür ediyorum :)

      Sil
    5. merakla hemen bakıyorum :) yaptıgın ıcın tesekkurler :) ne affı canın saolsun :)

      Sil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık