Mutlu Yıllar !




Herkese Mutlu Yıllar bu kez :)
2o15'in Son günlerinde olmamıza rağmen hala yazacak bir cümle bulamadığımdan hatta hala iki satır Yılbaşı  yazısı yazmadığımdan içim içimi yiyordu :)
Üstelikte blogumu bu sene içerisinde açmış olmamın hatırına en azından iki satır bişeyler yazmalıydım heralde :) 

Sonunda Artık Bloguma da Yılbaşı gelsin dedim ve karlar yağdırdım giriş'e de mini mini bir intro ekledim :)

İntrolar bazen ilgi çekici olabiliyoken bazense itici gelebiliyo bu nedenle bu konuda son 2 günde yapmış olmam benim yararıma oldu sanırım :) Yılbaşından sonra kaldıracağım :) 
Ancak sizler zaten bu durumdan etkilenmeyeceksiniz çünkü kişisel olarak yalnızca bir defa görüntüleyebiliyorsunuz :)

Renkli miniş karlarıma da hayran kaldım ülkemizde de bu sene doğru düzgün kar göremeyen ben artık bloguma baka baka kahvemi yudumlarım :) sizleri de bekliyorum buyrun birlikte içelim kahvelerimizi :)

2o15 yılı sizin için nasıl geçmiş olursa olsun hayatın devam ettiği ve Zamanın geri gelmediği göz önüne alınırsa hiçbir yaşananın bir daha yaşanmayacağının garantisini verebilirim :) 
Bu nedenle Geçmişe Yönelik yaşamaktan vazgeçin... Geçen tüm zamanlar ve yaşananlar sizi siz yapan olgular'dı sadece ve birer anı olarak kaldılar.. Yeni bir yıla güzel dileklerle ve umutlarla girin.. :)

Hayatınızı, Kendinizi, Çevrenizi, insanları, gözünüz ne görebiliyor; Kulağınız ne işetebiliyorsa Herşeyi sevmeyi deneyin. Sevgi yürekte büyüdükçe mutlulukda hayatınızı kaplar :)

Tüm Dünya'da yıkıcı onca habere rağmen mutlu olmak için kendinize izin verin.. Bu dünyada insanlar varolduğu günden beri böyle çünkü.. Kamu Spotu gibi olucak biraz ama Pet dostlarımızı sevmek zorunda değilsiniz ama lütfen zarar da vermeyin. Bu yazının bi anlamı olur mu bilmiyorum ama en azından ben en çok kişiye burdan ulaşacağımı düşünüyorken birşeyler yapmaya çalışıyorum şimdi sizlerden iki kap istesem birine su bırıne de biraz mama desem ama onu yiyecek olan Can'a zarar verme demesem pekte bı anlamı olmazdı benim için. Birileri onlara bakabilir, kendileri iyi kötü birşeyler bulabilir ama size karşı koyamıyorlar maalesef. . Onların da Nefes Aldığının bilincinde olan nesiller yetişsin tüm dünya'da..
hepinizin duyarlı olduğunu düşünüyorum bu konuda ama belirtmeden de geçemedim :) 
2o16 Sokağa bırakılmış Canlarımız için de güzel bir yıl olur umarım :) 

2o16 hakkında düşüncelerimi aslında daha önceki Mim yazımda söylemiştim Ama bu kez kendime de bir liste çıkarıp Hedeflerime odaklanabilmeyi umut ediyorum sizlerde yapın belki hergün gördüğünüz hedefe bir müddet sonra daha azimli ilerlersiniz :)

Ordan, burdan, şurdan yazmaktan güzel bir yıl bile dileyemedim daha fazla uzatmıcam yeter artık heralde :) Kendi adıma yapmayı hedeflediklerimi aslında bloguma yazarak bı tık ılerlettım sizlerde yapın ister milyonlar okusun ister hiçkimse. Siz Kendinizi okuyorsunuz ya o yeter dahası yine mutluluk :)

Hepinize Musmutlu bir yeni yıl diliyorum ve kucak dolusu sevgiler gönderiyorum..
Yazının konusunu dağıttığımın birçok yerde bambaska seylerden bahsettiğimin farkındayım onlar içinde ayrıca özür dilerim :)

Blogumda bu yılı tamamlayana kadar yer alan, bir noktasıyla dahi katkıda bulunan, destekleyen, beğenmeyen, fikir sunan tümmm Dostlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum.. ve Eğer yeni başlayan bir arkadaşımsanız blog işlerine vazgeçmeyin sakın ! çok kısa sürede o kadar güzel insanlarla tanışıyorsunuz ki Dünyanızın içinde yeni bir dünya oluşuverıyor :)

Sizleri seviyorum 
Kendinize ve tüm sevdiklerinize iyi bakın..
Aldığınız Nefese dahi şükretmeyi unutmayın ve gülümseyin. :)



Bu 2o16 şarkısı da Tüm sevenlere gelsin :P 


CONVERSATION

10 yorum var:

  1. Çok teşekkürler Balın Kokusu...2016’nın her gününü çok daha fazla farkındalık, huzur, mutluluk ve sevgiyle yaşamamız dileğiyle…

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah :) hepimiz için tüm temennimiz bu :)

      Sil
  2. ayyyy sana daaaaaa her şey güzel olsun hep çok neşeli ol huzurlu ol yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sendee deeeppp :) teşekkürler :) uzun zamandır yoktun blogumda :)

      Sil
  3. Mutlu ve sağlıklı yıllar kar taneleri çok şirin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederimmmmm :) beğenmene sevindimmm :) size de ^^

      Sil
  4. Mutluluk ve umut dolu bir yıl karşılasın sizi . Sevgiyle ;))

    YanıtlaSil
  5. çok yazı yazmaktan yaaa.
    sürekli yazasım geliyor.
    yarın 4-5 yazı yazacam meselası.
    :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende aynı durumdayım ama o kadar cok aklımda sey var kı nerden başlayacağımı sasırıyorum :))) oyle olsun bakalım arada gel ozletme kendini :))

      Sil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık