Film Önerisi: Barfi! Aşkın Dile İhtiyacı Yoktur

Herkese Merhabalar :) 

Bugune kadar yapmadığım ve asla da yapabileceğimi düşünmediğim çünkü her insanın bakış açısının farklı olduğuna inandığım konulardan biridir Film anlatmak yada eleştirmek her neyse :) 
Kozmetik ürünleri de öyle değil mi dendiğinde hayır değil diye çok rahat söyleyebilirim çünkü ben sadece kendi fikirlerimi ve deneyimlerimi paylaşıyorum o kısımda. 
Film ya da kitap eleştirmek benim haddime değil açıkçası :) Orda bi sanat var saygı var ben beğenmeye bilirim sen beğenirsin bu tamamen göreceli. ama kozmetik oluşan durumları yazıdığımız bir alan bence... 

şimdi size film anlatan bir blogger olmadığımdan sadece izlenmesi gerekenler kategorinize bir öneri de bulunabilirim sadece :) 

Bu konuda blog yazan arkadaşlara saygım sonsuz onların yazılarını da inanılmaz zevkle okuyorum hatta daha o blogger arkadaşlardan aldığım film notlarımda var ama ben onlar gibi anlatamam bu nedenle kusura bakmayın lütfen :) 


Başlıkta belirttim aslında Filmi .. "Barfi! Aşkın Dile İhtiyacı Yoktur" bence kesinlikle izlemelisiniz... Aslında filmin orjinal Adı BARFİ...

Sağır ve dilsiz bir adamın Hikayesi diyerek özetliyorum ve beyazperde'den aldığım film bilgilerini ekliyorum..


Vizyon Tarihi 10 Mayıs 2013 (2s 31dk)
Yönetmen: Anurag Basu
Oyuncular: Ranbir Kapoor, Priyanka Chopra, Roopali Ganguly ...
Tür : Dram , Komedi , Romantik
Ülke Hindistan
Küçük yaşta annesini kaybeden ve babası tarafından yetiştirilen Barfi, sağır ve dilsiz olarak doğmuş; ancak hayat dolu ve son derece pozitif biri olarak büyümüştür. Aynı zamanda bir hayli haylaz bir genç olan Barfi'nin başı sık sık derde girmektedir. Yaşadığı şehre taşınan Shruti Ghosh isimli genç kadınla tanıştığında ise daha önce hiç karşılaşmadığı duygularla tanışmaya başlar. Barfi, üç ay içerisinde başka biriyle evlenecek olan Shruti'ye ilk görüşte vurulur, Shruti de zamanla ona karşı bir şeyler hissetmeye başlar. Ancak ortada büyük bir sorun vardır. Shruti, ailesi ve çevresi tarafından büyük tepkilere maruz kalır. Ailesi, kızlarının 'normal' biriyle evlenmesini ve 'normal' bir hayat sürmesini istemektedir ve bu birlikteliğin gerçekleşmesine izin vermeyecektir. Yıllar sonra yolları tekrar kesiştiğinde Barfi'nin kalbinde başka biri vardır; Shruti içinse seçim yapma zamanıdır...
Hint sinemasının son dönemdeki en ses getiren yapımlarından biri olan Barfi!, ülkesinin sınırları dışından da bol övgü almıştı.

Bence kesinlikle izlemelisiniz.. Ben çok beğendim..

Umarım sizlerde beğenirsiniz :) 

Filmi izleyenler varsa aranızda fikirlerinizi merak ediyorum... :) 
Benimle fikirlerinizi yorum bırakarak paylaşabilirsiniz..
Beni Hala takip etmediyseniz lütfen takibe alın :) 
Twitter ve İnstagram kullanıyorsanız @balinkokusu kullanıcı adıyla beni bulabilirsiniz :) 

Mutlu Günler^^ 

CONVERSATION

8 yorum var:

  1. Normalde Hint filmi sevmem ama konu bana ilginç geldi, biraz Yeşilçam filmlerini de hatırlattı, bu arada kendine haksızlık etme o kadar güzel, kısa, öz anlatmışsın ki, bence zevkler ve renkler evet dediğin gibi olsa da, film, kitap tanıtmaya devam etmelisin. Zaten başka bloglarda tanıtılan filmler ya da kitaplardan da beğenimize uyanı alıyor ya da izliyor diğerlerini bırakıyoruz:)))dert değil yani:)))
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel yorumun ıcın cok teşekkür ederim :))) umarım sende begnırsın benımde cok tarzım degıl ama baya güzel bir fılm bence :) sonu etkıleyıcı :)

      Sil
  2. kesinlikle çok sevdiğim bir film! görünce hemen geldim :) biz zaten teknik olarak eleştiremeyiz ki, ben de film yorumu yapıyorum ama tamamen kendi duygularım üzerinden. bence böylesi okuyucu açısından da daha kolay oluyor, en azından konuda profesyonel olmayanlar için^^ bence film yorumlamaya devam etmelisin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. arka arkaya bırbırınden habersı zıkı yorumunda devam etmem konusunda olması gercekten mutlukluk verdi :) Cok teşekkür ederim :)

      Sil
  3. ben yarıya kadar izleyebildim sıkıldım kapattım sonradan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. baslarda dusundugum son olmadı sonunda :) ben sıkılmadım aslında pek :) sonu etkıleyıcıydı :)

      Sil
  4. Merak ettim. Bizim arkadaşlara söyleyeyim, belki indirirler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bulma konusunda sıkıntı yaşamayacakları ıcın ıstersenız ındırırler dıye dusnuyorum :):) umarım begenırsınız

      Sil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık