Favoriler: Mat ve Nude Rujlarım :)

Herkese Merhabalar :)
Bu aralar yeni favorim satin ve mat bitişli rujlar.. daha çok nude'lara yönelsemde nude olmayanlarda var tabiki . :) yada nude olup mat olmayanlar :)
madem bu aralar bu kadar takıldım bu rujlara e neredeyse hepsini de yeni aldım Swatch'layalım bakalım yorumlarımızı yapalım önerilerinizi alalım dedim :)



 Seri halinde en beğendiğim her fırsatta belirttiğim Golden Rose Velvet Matte Lipstick şuanlık 3 renkle benimleler ama fırsat olsa hepsini alıcak havadayım :) çok fazla begendıgım rengı var serinin her gittiğimde başka başka renklere yöneliyorum resmen :)
Bendeki Renkler 10, 12 ve 27 numaraları ( yani şimdilik) :) Aslında oldukça bilinen renkleri :) 12 numarayı kendı kendıme begenmiş daha sonra nasıl daha önce farketmediğime yanmıştım :) Hatta ilk begendıgımde oldukca ındırımdeydı ama kalmamıstı gıde gele sonunda karsılastık :) 10 ve 27 numaralar ise MAC'e dupe gösterilen renklerden.. Bu dupe gösterilmesiyle karşılaştık ancak direk denesemde alabileceğim tonlardı asla MAC'de de aynı renk var düşüncesiyle almadım yani :)
Onların Swatchları hemen aşağıda onlara da bakabılırsınız :) kalıcılıkları ve duruşları bence çok güzel :)





Diğer bir Marka ise serinin tamamı olmasa da renkleri konusunda kendi ürünlerimi oldukça beğendiğim Flormar deluxe cashmere lipstick stylo serisine ait. Bu serinin bütün renklerini bilmiyorum aslında ama almadan önce hangısını alabılırım dıye bakarken baya zorlanmış sonunda DC23 kodlu bu rengi Satın almıştım :) tam ıstedıgım bu dıyerek buldugum bu rengı bı muddet favorim ilan etsemde daha sonra bir arkadaşımda görüp beğenmemle birleştiğimiz diğer renkte yine kısa süreli favoriler listeme girmişti :) DC 26 onun da kodu ve renklerini hemen aşağıda görebilirsiniz :) onunda pigmentasyonu çok güzel ve kalıcılığı da oldukça iyi :) hele birde baz uygulayıp kullanırsanız bende rujlar uzun süre kalmasına rağmen bazla tum gun dıyebıleceğim uzunluğa çıkıyor:) Favorı için Kısa süreli desem hatta kullanmaya da bi müddettir ara versemde yine en sevdiğim rujlarımdan her ikisi de.. :) hatta bu yazı tamamen ben hangi rujlarımı sevıyorum yazısı olsaydı da bır kac rujla birlikte tamamlanabilirdi :)




ıste tumm bunlar o buyuk gratıs 300. mağaza indirimine kadardı diyebilirim :) Çünkü diğer iki renk Essence Nude ve Pastel Nude serileriyle bu alışverişte tanıştım hatta golden rosela da bu ındırımde tanısmıs 12 numarasını hemen begenmıs ancak almak ıcın bulamamıstım:) onlarında swatchları hemen asagıda :) onlarında kodları Essence 05 Pastel 534 :) bunlarında kalıcılıkları guzel olsa da diğer iki seri kadar uzun değil bana göre :) pigmentasyonda da essence de sanki biraz morluk veriyor gibi geldi bana tam gördüğüm renk bu mu bilemedim ama ondan da oldukça memnunum :)




Begendiğim renkler birbirine oldukça yakın görünebilir çünkü ben ne zaman yenı bır renk almaya karar versem her seferınde boyle oldugunu dusunuyorum ama bır ıkı ton farkla ne kadar farklı gorunebıldıgını de kendıme kabul ettırdım dogrusu :)
Ben bu renkleri oldukca begenıyorum ve hepsi kendı ıcınde favorim :) Golden roselarımı bırbırınden ayıramadıgım ıcın pastel favorın ne dendığinde söyleyebileceğim tek isim. Essence'le ıkısını aldıgımda pasteli daha çok begenmıstım çünkü :)

Benim Mat bitişli veya Nude rujlarım bu şekilde :) Aslında favorilerimde denebilir :) Sizler hangilerini beğeniyorsunuz.?
Önerebileceğiniz farklı renkler de varsa bana yorum olarak bırakırsanız cok sevınırım :) 

Beni hala takibe almadıysanız yandaki bu siteyi izle butonuna ya da üst paneldeki takip et! tuşunu kullanarak takıbe alabilirsiniz hatta İletişim (Tık Tık) bölümünden tüm sosyal medya hesaplarıma erişebilir takip edebilirsiniz :) 
Takiplerinizi yorumla iletirseniz size ulaşmam daha kolay olacaktır :) 

Hepinize Bol Renkli Mutlu yıllar diliyorum :) 
Mutlu Günler^^

CONVERSATION

18 yorum var:

  1. 27 de aklim kaldi. İndirimden kendime hediye edecegim sanirim :) kesif etkinliginden geldim. Bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hemen geliyorum evet 27 çok guzel duruyor :) benımde aklımda kalan renkler vardı ama bulamadım onları :) tum standlar doluydu Velvetler hariç :)

      Sil
  2. Şu golden rose 10 numaranın rengi çok güzel gibi görünüyor bende bir alıp deneyebilirim.
    Birde kendi blogumda yeni yıl ile ilgili bir mim/tag hazırladım ve senide mimledim bir göz atarsan çok sevinirim:http://afsarogluasli.blogspot.com.tr/2015/12/yeni-yil-beklentilerimbasarmak.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hemen gelıyorum mim için teşekkürler:) Biraz yogunluktan bakmamadım nolur kusura bakma :(

      Sil
  3. o 27 renge ölürüm :)

    YanıtlaSil
  4. 12'yi alıcam sanırım çok beğendim :) güle güle kullan hepsiini.. bu arada aynı gibi görünseler de alt alta swatchladığın zaman farkı görebiliyosun. Ben eşime ancak o şekilde anlatabiliyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bencede farklı ama begendıgım tonlar cok yakın :)) teşekkür ederim :)

      Sil
  5. Essence 05 pastelin altındaki mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. üstündeki canım :))

      Sil
    2. Bir yokmuş bir bakmışsın varmış :P ya ekranda ne kadar anlaşılır bilemiyorum tabi ama cidden benziyor :)

      Sil
    3. Özellikle alttaki sanırım ışıkta dimi? Faux'da tam anlamıyla morluk veriyor. :) çok iyiymiş yaaa..

      Sil
    4. yok yok resımde hata olmus yuklenmemıs ben yenıden gırınce gordum olmadıgını :) hakkını yemeyeyım :) kendım begenıp almıstım onu ındırımde demek kı gercekten begendıgımmıs :D

      Sil
    5. ewet flashlı çekim o evet morluk verıyo hatta o da ılgınc gelmişti bana :D alırken farketmemıstım eve gelıp surdum annem o ne oyle mor dıyınce sasırdım :D

      Sil
  6. Ruj zevklerimiz aynı diyebilirim :) Paylaşmış olduğunuz tüm renkler benim de favorim olan gül kurusu nude tonları.

    Alınacaklar listeme hepsini not aldım.

    Sayfanıza da bayıldım bu arada. Tasarımı sade, şık ve bir o kadar renkleriyle insanın içini açıyor.

    Güzel yazılarınızda görüşmek üzere :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok sevındım tercıhlerımı begenmenıze umarım sızde memnun kalırsınız :)

      Cok tesekkur ederım bende sevıyorum tasarımımı ama baskalarının begenmesı daha güzel tabiiki :)

      Görüşmek üzere öpücükler :)

      Sil
  7. Pastel Nude 534 ün swatchunu çok beğendim kesinlikle bakıcam :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende bu serıyle o rujla bırlıkte tanısmıstım :D sonra da sendekı rengı almıstım :) begenecegını dusunuyorum bunu da :)))

      Sil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık