Kaş ve Kirpik bakım yağı / Mecitefendi %100 doğal

Herkese merhabalar :) 

Uzun bir ara verdikten sonra hızlı bir giriş yaptığımı kabul ediyorum :) 

bugunki diğer bir yazım Kaş ve Kirpik bakım yağları hakkında. kirpik bakımı için elimde başka ürünler olmasına rağmen tam bir deneyimleme fırsatım olmadığı için bu yazıda mecitefendi markasına ait bakım yağlarından bahsedeceğim. 

mecitefendi markasıyla saç bakım yağı ile tanışmıştım yıllardır severek kullandığım ve değiştirmediğim ürünlerden biridir. Hatta bu ürünü de yine internet sitesinden saç bakım yağı siparişim esnasında denk geldim.. Uygun fiyatı ve saç bakım yağlarını bu kadar beğenmişken deneyimlemek istedim ve hemen siparişime ekledim :) 

kirpik konusunda bir problemim olmamasına rağmen kaşlarımda aynı şeyi söyleyemeyeceğim. yoğunlaşmasını istediğim bazı kısımlar olduğu için asıl amacım kaş için olanıydı. 
aslında tek bir ürün sanmıştım sitede bakarken ancak ürünü teslim aldığımda ikisinin de farklı şişelerde olduğunu görünce daha mutlu oldum :) 

Ürün koruyucu ve paraben içermiyor, hemen diğer tarafta ise rimelin altına da uygulanabileceği belirtilmiş. %100 doğal olması en güzel yanı :)

İçindekilere gelince ; Fındık yağı, Jojoba yağı, susam yağı, Hint yağı, tatlı badem yağı, ısırgan tohum yağı, kenevir tohum yağı, ceviz yağı, buğday yağı, naturel E vitamini bulunuyor. açıldıktan sonra 12 aylık kullanım ömrü var.



Ürün ambalaj olarak siyah karton bir kutu da size sunuluyor. iç kısmında iki adet 8 ml'lik şişe ve yapısına uygun da fırçaları mevcut. 



 


Kirpik yağı kullanımı: temizlenmiş e makyajdan arınmış kirpikleri kuruladıktan sonra, günde iki kez sabah akşam özel uygulama fırça ucu ile rimel gibi sürün ve bırakın. %100 doğal olduğu için uzun süre kalmasında bir sakınca yoktur. şeklinde açıklanmış.

Kaş bakım yağı kullanımı ise yine özel ucuyla günde iki kez masaj yapar gibi sürüp bırakın şeklinde belirtilmiş.






rimelin altına uygulamayı denedim ancak ben rahat edemedim sonuçta yağ olduğu için bende garip bir his uyandırdı ve o şekilde kullanamadım sadece akşamları yatmadan önce uyguladım iki yağı da. 
kirpiklerimde uzunluk açısından bir fark göremesemde tel tel ayrılma rimelde daha dolgun durma gibi gözlemlerim oldu ancak bazen yağ fazla geldiğinde kirpikten göze süzülebiliyor onun için kirpik ürününü rahat kullanamadım. 

kaş içinse benim yıllardır küsmüş kaşlarımın baş kısımındaki açıklıklarda yeni kılların çıktığını çoğu kişiyle birlikte bende gözlemledim. kaş için olanını severek kullandım ama yine yağ yapısı dolayısıyla onunda sabit kalması malesef zor oldu. tam kaş boyuna sürmek zaten çok zor bide yağ oluşuyla iyice zorlaştırdı. 

ben bakımlarını sevdim ancak uygulamasını beğenemedim belki yağ yapılı ürünleri sevmediğim içindir bilemiyorum. Ancak o bakıma o yağlı yapı değer mi valla bence değer. 

sizin içinde bakım önemliyse bence deneyimleyebileceğiniz bir ürün. özellikle kirpikler için bazı rimeller kırma yapabiliyor o zamanlarda tam bir kurtarıcı  olabilir kendileri :) 

daha önce böyle bir olayla karşılaştığımda sadece susam yağı kullanmıştım dırek aktardan alarak. oda çok iyi gelmişti. yoğun ve hızlı şekilde eskı haline gelmişti kirpiklerim. 


Sizlerinde deneyimlediğiniz ya da memnuniyetinizi bildirmek istediğiniz bu yada başka ürünler varsa bana yorum bırakarak ulaşabilirsiniz.
benimle kaldığınız için teşekkürler...
Güzel günler :) 


CONVERSATION

0 yorum var:

Yorum Gönder

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık