Dirty Works Detox Mud Mask & multi tasker 8-in-1 Miracle Cream / Detoks maskesi ve 8 in 1 miracle yüz kremi

Herkese merhabalar :)
Bu yazımda hemen hemen herkesin ambalajlarına bayıldığı dirty works'ün ürünlerini inceleyeceğim :)
Kabul etmek gerekir ki ilk tanışanların çoğu ambalajlarına vurgun olarak alıyorlar bu ürünleri. Etkisi İkinci plana atılıyor :) bende ambalajlarına güvenerek satın aldım ürünleri. Ancak blog konusunda yeni olduğum ve ürünleri şehir dışından aldığım için malesef kremin kutusu yok bu nedenle internet görselini kullanacağım.. 

 

Öncelikle Dirty Works Detox Mud Mask ile başlayalım...
Yaban mersini ekstresi içeren aslında kil maskesi.. 100 ml'lik tüplü bir ambalaja sahip buda ürünü elinize yada uygulamada kullanacağınız spatulaya daha rahat almanızı ve en önemlisi bence hijyen sağlıyor. kavanoz ürünler nedense çok steril gelmiyor bana öyle parmaklamak ya da sürekli içinden almak beni rahatsız ediyor bu nedenle bu ürün benim için bi adım önde bu konuda. Kaolin ve yeşil kil içeriyor buda hem beyaz hem yeşil kil karışımı bir ürün olduğunu gösteriyor bu nedenle ikisinden birine allerjiniz varsa dikkat edin. Rengi de bu karışımın göstergesi ki ne beyaz ne yeşil. :) Kokusu çok çok güzel değil ama eskiye göre sanırım hafifletilmiş yapayımsı bir yaban mersini kokusu var. diğer blogger arkadaşlarım kokusundan çokça şikayet etmişler ama ben onların yazılarını görene kadar kullanımımda rahatsız olmadım belki değişiklik yapılmış olabilir çünkü benim ürünümde rahatsız edici yoğun kokusu yok. açıldıktan sonra 12 aylık da kullanım ömrü var.


Kullanımı için temizlenmiş yüz boyun ve dekolte bölgesine ince bir tabaka halinde uygulamamız söylenmiş ama ben bunu pek beceremedim aşırı hızlı olmak gerekiyor ürün hemen kurumaya başlıyor normal bir ince tabaka halinde sürsem yüzümün yarısında ilk uyguladığım bölge kuruyor bu nedenle de benim maske biraz biraz kalınlaşıyor :) 
10dklık bir bekleme süresi var rahatsız edici şekilde yüzü germe yapmıyor kuruyup pul pul dökülmeyle karşılaşmadığım için 10dk işkenceye dönüşmeden geçiyor. Ilık su ya da ıslak mendille temizlenebilir yazmışlar ama ben ıslak mendil yüzüme kullanmayı çok tercih etmediğimden yıkamayı tercih ediyorum bu nedenle mendille temizlenme durumu hakkında yorum yapamayacağım. yüzümü yıkadıktan sonra temizlendiğini ve nefes aldığı hissi veren bir ferahlık etkisi var açıkçası beni gayet rahatlattı hafta da bir veya cildin ihtiyacına göre kullanım önerisi sunmuşlar ancak ben düzenli olarak haftada bir değil de cildimde ihtiyaç duyduğumda kullanmayı tercih ediyorum. ayrıca kullanımdan sonra yüzümde yanma ve kızarıklık yaratmadı. kil maskelerinde genellikle cildimde olan bir problemdi bu da yapısının yumuşaklığını gösteriyor sanırım :) 

Özellikle peeling ve maskelerden sonra cildimi nemlendirmeye özen gösteriyorum. Burda da yine aynı firmanın multi tasker 8-in-1 Miracle Cream adıyla çıkardığı kremine geliyoruz. :) 


Görselini tekrar belirteyim internetten aldım. 

Ben aldığım zaman serumu Gratiste yoktu açıkçası serumunu kullandığınızda daha etkili olacağını düşünüyorum. ben Lorealin Skin perfection serumunu kullanıyorum ancak ikisini hiç harmanlamadan direk kremi uyguladım. ürün şaşalı kutusunun içinden sakin bir asaletle çıkıyor diyebiliriz tamamen şeffaf cam kavonoz da 50 ml olarak sunulmuş bizlere. ben kokusunu çok beğendim. yine temiz yüze masaj uygulayarak boyun ve dekolteyle birlikte uygulamamız belirtilmiş. ürün yumuşak bir dokuya sahip uygulaması çok rahat az miktarda kullansanız bile yüzünüzü yetecek yoğunlukta. yüzümde emilimi güzel oldu hoş kokusu yüzümde kalıyor. yağlanma yapmadı güzel bir nemlilik bıraktığına inanıyorum. cildimi sakinleştirdi ve sivilce kızarıklıklarını hafifletti ama çok çok yoğun diyemem belki çok daha düzenli bir kullanımla sağlıyordur. asla yapış yapış hissi olmadı yüzümde bu benim için çok önemliydi. Ürünün vaadlerini sıralarsak bu 8 in 1 özelliği aslında şu 8 özellikten geliyor : 
Cilt sıkılığını arttırmak, cildi nemlendirmek ve aydınlatmak, cilt tonunu eşitlemek, İnce Çizgileri doldurmak ,Kırışıklıkları azaltmak, Kolajenle cildi canlandırmak ve Pürüzsüz Cilt Dokusuna sahip olmanızı sağlamak...
sıkılaştırma, kırışık azaltma özelliklerini göremedim (zaten daha o kadarda yaşlanmadım) ama kızarıklıkları gidermesini cilt tonu eşitleme olarak düşünürsek bence diğer özellikleri zayıfda olsa gösterdi. tekrar belirtmeliyim ki çok düzgün bir kullanım sağlayamadım bu nedenle de bu özelliklerini gözlemleyememiş olabilirim.



görsel de de gördüğünüz gibi kırık beyaz bi rengi var yine bu üründe 12 aylık kullanım ömrü sunuyor. Benim bu ürünler hakkındaki gözlemlerim bunlar :)

Sizlerde bu ürünleri veya dirty works'un diğer ürünleri hakkındaki görüşlerinizi bana iletmek isterseniz lütfen yorum bırakın :) 
Benimle kaldığınız için teşekkürler...

:) 

CONVERSATION

7 yorum var:

  1. Teşekkürler hosgeldinizzzz:) en kisa surede blogunuzda olacagim :)

    YanıtlaSil
  2. Çok merak ettiğim bir marka ama hiç denene fırsatım olmadı ... En kısa zamanda denenmeliiiii

    YanıtlaSil
  3. Denedikten sonra yorumlarınızı bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  4. multi tasker 8-in-1 Miracle Cream belirli bir yaş grubu için mi yoksa herkes kullanabiliyor mu? merak ettiğim bir üründü ama yaşıma ağır mı gelir diyerek alamamıştım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende oyle dusundum basta ama ustunde bi yas ibaresi yok satis danismanlarida yas siniri olmadığını soylediler bi zararini görmedim:)

      Sil
  5. Anlatım harika olmuş bende en çok yaş grubunda takılı kalıyorum. Aldığımda ise muhakkak bir sorunla karşılaşıyorum :) deneyimlemeniz de nasıl sonuç aldınız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok mukemmel bi sonuc vermedi hala içeride duruyo bı kısmı :) el kremı moduna geçti :) Loreal'ın Skin perfection' kremını tavsıye edebilirim... :)

      Sil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık