Flormar First in Lash Primer Mascara / Maskara Bazı

Bu kez iyi geceler dileyerek başlıyorum yazıma :) 
yeni olmasada bugun web sitesine girdiğimde hatırladığım yeni sezon ürünlerinden birini aktaracağım sizlere.. :) 
Yeni sezonla birlikte flormar da yeni ürünlerini çıkarmaya başladı. Benimde eksik olarak nitelendirebileceğim bir üründü maskara bazı. Daha önce kullanmadığım hatta aklıma bile gelmeyen bir ürün. Flormar mağazasında neler var ? neler gelmiş ? diye bakınırken görevli arkadaşın önerisi üstüne denedim gerçekten bahsedildiği gibi yoğunlaştırdığını hacim verdiği ve uzattığını görüp hemen aldım :)

Ben aldığımda indirimsizdi :( ancak şuan indirim var belki sizlerde almak istersiniz :) 




Ürünün kutusunu attığım için göstermedim ama çok hoş kadifeli bir kutuyla sunuluyor.
Beyaz bir görünüşe sahip oluşuysa benim hoşuma gitti. Tabi ki bu tamamen görsel beğeni :) 


Ürün Normal bir maskaradan biraz fazla 11 ml olarak geliyor. ama Tabi ki diğer maskaralar gibi 6 ay kullanım ömrü var.
Bence vaadlerini karşılayan bir ürün. içerisinde bal mumu olduğunu ve kirpikleri ayrıca beslediğini de görevli arkadaş söylemişti kutusunda bu ayrıntıya dikkat etmediğim için kesin birşey diyemiyorum ne yazık ki...


Ürünün içi de dışı gibi beyaz :) Sürünce kirpiklerinizde beyaz oluyo dolayısıyla. Kuruduğunda renk kaybı yok bu nedenle beyaz maskara arayanlarda sadece bazı uygulayarak beyaz kirpiklere kavuşabilirler :) 


Fırçası bence güzel. Kirpiklere bulaşması oldukça iyi. Renkli maskaraların bazılarında renk vermenin çok düşük olduğunu düşünürsek beyaz konusunda oldukça iyi. Kirpik dibinden uçlarına kadar sürmeniz gerekiyor. Bu sayede kirpikleri kıvırarak bu kıvrıklığın kalıcı olmasını sağlıyor. sürdükten kısa bir süre sonra normal maskaranızı uygulayabiliyorsunuz. ancak dikkat etmeniz gereken en önemli nokta beyazı tamamen kapatmaya özen göstermek. yoksa değişik bir görüntü oluyo :/ açıkçası çok çok yoğun rimel kullanan biri olmadığım için benim biraz uğraşmam gerekiyor bu konuda. ama kesinlikle "daha" hissi verdiğine eminim. :) 
Flormar'ın kendi sitesinde 13tl gibi bir fiyatı var ben yanlış hatırlamıyorsam 19 tl'ye almıştım. ben fiyatını ve kalitesini güzel buldum. kirpiklerde dökülme yapmadı ayrıca temizlenmesinde de bir sorun yaşamadım kokusu bal mumu gibi sanırım çok emin değilim o konuda. ama keskin aman allahım dedirten bir kokusu da yok açıkçası. Yine kokusu da beni rahatsız etmedi. 

Fiyatına göre bence güzel bir ürün. :) 
Ayrıca sitede gezinirken sadece bana mı özel oldu bilmiyorum ama 2o dk içinde alışverişini tamamla ruj kazan, 60 tl üzerinde alışveriş yap makyaj çantası kazan uyarıları geldi eğer ihtiyaçlarınız varsa 50 tl üzeri kargo ücretsiz hatta 75tl üzeri pembe fırçaları da oldukça güzel mini bir fırça seti de hediye. eğer Flormar alışverişini seviyorsanız ve eksikleriniz de varsa bence bu sefer web sitesinden alışveriş yapın karlı çıkarsınız :)
 Eğer ürüne ulaşmak isterseniz ; 


Sizlerde bu veya başka maskara bazlarını deneyimlediyseniz yada memnuniyetinizi belirtmek isterseniz bana yorum bırakabilirsiniz. :)
Benimle kaldığınız için  teşekkürler :) 



CONVERSATION

6 yorum var:

  1. Ben de Flormar'ın şu crazy maskaralarından cırtlak sarı olanını aldım. Onu baz olarak kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oda hacim veriyor mu :)

      Sil
    2. Güzel veriyor valla :)

      Sil
    3. Hic denememistim testerlarindan deneyeyim yakin zamanda :))) teşekkürler :)

      Sil
  2. Hic kullanmadim ama denemeye değer gibi gorunuo tabi beyazliklari kapaticam diye çileden cikmassam:)ben toz pudrayi kirpiklerime surup sonra maskarayi sürüyorum epey volum veriyo :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o en etkılı en eskı ve pratık cozum heralde bazen pudrayı gozume kacırma ıhtımalımı de goze alarak bende yapıyorum o beyazlıkları kapatmak hakıkaten zor benım ıcın ama asırı volume verdıgı de bı gercek :) Denemen lazım :)))

      Sil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık