Stopever Lady comfort agri kesici isi Bandi (period pain heat pad) inceleme ve yorumlarim


Herkese Merhabalar :)

bugun bir kozmetik ya da temizlik ürününden ziyade sizlere stopever markasına ait ısıtıcı bantlarından bahsedeceğim :) 

Bu ürün aslında kadınlara yönelik periyot dönemlerinde kullanımı için geliştirilmiş olmasına rağmen böbrek ağrısı, soğuk havalar ya da ısıtıcı etkisi duyulan her alanda kullanılabilir.


öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki ürünü bana firma gönderdi ancak daha önce de benim kullandığım bir üründü zaten :) Firma gönderisi olması benim yorumlarımı etkileyecek bir etken değil bunu belirtmek isterim. uzun zamandır kullandığım bir ürün grubu zaten :)
görsellerden de gördüğünüz gibi elimde bol miktarda var bunun ambalajını da bitenler grubuna saklamıyorum üstelik bunlar sadece yedekte duranların görselleri :)

Ürünün birçok farklı markada muadili var ama neden stopever tercih ediyorum ?

  • ısınma hızı yüksek,
  • ısı miktarı yüksek,
  • sıcak kalma süresi uzun,
  • yapısı ince gün içinde de rahatlıkla belli olmadan kullanabiliyorsunuz,
  • yapışkanı ürünün tüm arka yüzeyinde mevcut ( diğerleri sadece orta yada yukarı ve alt kısımlarında olabiliyor)
  • yapışma konusunda sorun yaşamıyorsunuz ve,
  • içindeki materyal sabit durabiliyor topaklaşma yapmadığından rahat kullanım sağlıyor.
bende diğer firmalarında bu ürünün madillerinden vardı hatta hepsini denemiş bile olabilirim :) son dönemde bu yazı için iki farklı ürünü kullanıp atmadım ki karşılaştırmasını sizde görebilesiniz diye :)


kullanım süresi dolmuş artık ısınması bitmiş üründe bile stopever farkı göze çarpıyor. ki diğer ürün yaklaşık 1 saatte soğuduğundan hemen stopever'a geçmiştim ikisi de aynı günden kalma yani :) stopever haricindeki marka nedenini bilemesemde poşetinde şişme vs yapıyor ama stopever da bu durumda söz konusu değil. 

ürün tek pakette 2 adet olarak satışa sunuluyor. 11cm*7,5cm ebatlarında ısıtıcı bantlardan 2 adet mevcut. ilk paketi açtığınızda ısınmayı bekleyen 2 adet farklı poşette ürün çıkıyor. tekini açarak hemen kullanmaya başlıyorsunuz. ANCAK Ürünü direk olarak cildinize yapıştırmıyorsunuz çamaşır ya da atletinize yapıştırabilirsiniz. ısınması için havayla temas etmesi yeterli sizin yapmanız gereken sadece poşetini açmak :) 

özellikle sancılı regl dönemi geçiren hemcinslerim için bulunmaz nimetlerden bence :) sıcak suyla uğraşmak yerine ya da gün içerisinde sıcak su koyamayacağınız zamanlarda kullanmanız için mükemmel bir yardımcı :) ayrıca ağrı kesicilerin yan etkileri düşünüldüğünde hepimiz o dönemlerde ilaçlardan kaçınıyoruz ki böyle ilaç olmayan içerikli yardımcılar günümüzü kurtarabilir. :)

ürünü ne kadar uyurken kullanılmaması önerilse de ben kullanıyorum ama siz yapmayın. 
24 saat içerisinde 8 saatten uzun kullanmayın.hassas ciltlerde yanık olmaması için bölgeyi kullanım esnasında kontrol ediniz. tahriş veya beklenmeyen etkilerde kullanımı bırakmalısınız. hamile ya da hamilelik süphesi olanlar, kan dolaşım sorunu yaşayanlar kullanmadan önce doktorunuza danışın. bu ürün medikal değildir ilaç içermez, tek kullanımlıktır. 


Tüm büyük kozmetik mağazalarında ve eczanelerde bulabileceğiniz bu ürünü eğer hala denemediyseniz kesinlikle denemelisiniz :) 

benim ürün hakkındaki yorumların bunlar :) Sizler bu ürünler hakkında ne düşünüyorsunuz ? 

Beni hala takibe almadıysanız; takip et butonuna tıklamayı ve tüm sosyal medya hesaplarım için iletişim bölümüne bakmayı unutmayın 💗

değerli fikirleriniz için yorum bırakmayı unutmayın :)

Sevgilerle :)

CONVERSATION

4 yorum var:

  1. regl dönemlerinin vazgeçilmezleri arasında :D o sadece ortası yapışkanlı olanlar her an düşecek gibi olup insanı sinir ediyor gerçekten :D ben de genellikle stopever kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Beautiful post dear! ♥ I like your blog!
    Following you! Follow back?

    http://colourfulmadness.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. lovely sharing dear keep posting..
    https://clicknorder.pk online shopping in pakistan

    YanıtlaSil
  4. Merhaba, yazınız için teşekkürler. Blog yazarlarının buluşma ve sosyal paylaşım noktasına sizleri de bekleriz. Böylelikle içeriklerinizi bloggerlara tanıtabilir ve diğer bloggerlar ile kolaylıkla irtibat kurabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık