Procsin - Nihat odabasi Dökülmelere karsi Aktif karbonlu Siyah Sarimsak Saç Bakim Serisi

Procsin - Nihat odabasi Dökülmelere karsi Aktif karbonlu Siyah Sarimsak Saç Bakim ürünleri

Herkese merhabalar :) 
Bugun sizlere daha cok hem kadin hemde erkeklerin faydalanabilecegi saç bakimina yonelik bir post hazirladim :) 

Geçen haftalarda procsin markasından cok şık bir kutu aldim. İçerisinde Nihat Odabaşıyla ortaklaşa hazırlanan  Dökülmelere karşı Aktif karbonlu Siyah Sarımsak Saç Bakım Serisi vardı 🌟🌟🌟🌟🌟

Ambalaji o kadar guzel ki zaten kutuyu atmaya kiyamazsiniz o derece iyi bi tasarim. Neyse tabi bu görüntüsü beklentilerimi tavan yapsa da kullanmadan bir sonuctan bahsedemezdim 🙄

Kutu iceriginde Hepsi siyah sarimsak ve aktif karbonlu olmak uzere; 

Procsin - Nihat odabasi Dökülmelere karsi Aktif karbonlu Siyah Sarimsak Saç Bakimı

❤Şampuan 
❤Serum ve
❤Sac kremi var :)  

Hepsi ambalaj olarak benzer sekilde zaten seri oldugu icin. 
Icerikleri, kullanim omurleri, yapilarina ya da ne ise yaradiklarina geçecek olursak hepsini tek tek inceleyecegim 😘

Aklınizda seri ile ilgili soru isareti kalmasini istemiyorum 😊

Procsin - Nihat odabasi Dökülmelere karsi Aktif karbonlu Siyah Sarimsak Saç Bakim Serisi şampuan

💓 Dökülmelere karşı aktif karbonlu siyah sarımsak saç şampuanı: 
Açildiktan sonra 12 ay kullanım ömrü verilmis. Tüp olarak nitelendirebilecegim bi ambalaja sahip yumusak ama oyle sert bi ambalaji da yok :) bu arada ürün  250ml :) 

Arka kapakta yazanlardan da biraz bahsedeyim;
Yeni saç olusumunu hizlandirmada, saç derisini beslemede, deride kilcal kan dolasimini arttirmada, sac dokulmesini engellemede, saclara canlilik ve parlaklik kazandirmada yardimci olur. Sacli deriyi tahriş etmeden temizlemeye, sac kırılmalarini gidermeye yağ ve kepeği onlemeye saçın hızlı uzamasi için saç derisinin ihtiyac duydugu bioaktif besinler ve botanikler ile beslemeye nem tutulmasi sağlayarak sac buyumesi icin ideal ortam hazirlamaya yardimci olur :) 

Içerigini merak edenler; 
ve
Aktif karbon ve siyah sarimsak ne icin? derseniz ....

Procsin - Nihat odabasi Dökülmelere karsi Aktif karbonlu Siyah Sarimsak Saç Bakim Serisi


Gelelim benim yorumlarima Ürünü ilk avucunuza aldiginizda simsiyah, siyah maske tarzi bir rengi mevcut yapisi kadife gibi. Saca uygulamaya başladığınızda ise hemen beyazlasmaya basliyor ki bende bi de sac rengimden mavilesti ve hemen bolca köpurmeye basliyor 😊 
yani o siyah sizin saçınızda herhangi bir boyama yapmıyor :) 
sonra duruluyorsunuz ve tamamen rahatlikla saclarinizdan arinan bir yapısı var. 
Cok ilginctir ki benim ilk yıkamam da benim sac dökülme problemini büyük oranda yok denebilecek kadar azaltti. 
Ilk seferde mi ya ? Diye düşünsemde ciddi anlamda bu sorunu yasamadim aksine cok memnun kaldim ancak aklima gelen baska bi durumda o hafta icersinde sacima belirli kisimlarinda acilma işlemi uygulandi ve sonrasinda ombre olarak maviye boyandı.  
Ya cok fazla yoldular kopacak sac kalmadi ya da o kadar iyi bi sampuan ki acici  uygulanan saci bile toparlayip dokulmesini onleyebiliyo :) 
bu sizin bakis aciniza kalmis ben 2.yi tercih ediyorum :) cunku zaten saç diplerime herhangi bi islem uygulanmamisti :) 
Ayrica kokuları muthis :) ama benim boyadan cikan sacimda ne yazikki kalici olmadi :( ve boyanin o kötu kokusunu ne yazik ki yine tek seferde kaldiramadi :( 
Ama ciddi anlamda sacima iyi gelen bir urun oldu :) 


Procsin - Nihat odabasi Dökülmelere karsi Aktif karbonlu Siyah Sarimsak Saç Bakim Serisi saç kremi

💓 Dokulmelere karsi aktif karbonlu Siyah sarimsak sac kondisyoneri; 

Arka kapak aciklamalarindan baslarsak;

Yoğun formül ve mineral desteği ile saçın bakiminin yapilmasina, onarilmasina ve kiriklarin azaltilmasina yardimci olur. Gunluk kullanımda sacin daha parlak ve hacimli gorunmesini saglar.sactaki elektriklenmeyi azaltir. Ozellikle fön oncesi kullanmak saçin daha rahat şekil almasina ve fönun kaliciligina olumlu yonde etki eder. Nemli sacta krem etkisi gosterir, saci yumuşatir, nemlendirir, kolay acilmasini ve taranmasini sağlar. banyo sonrasi saclariniza uygulayabilirsiniz. 

Procsin - Nihat odabasi Dökülmelere karsi Aktif karbonlu Siyah Sarimsak Saç Bakim kremi

Ancak urunun arkasinda ya da onunde, ne gramaji nede kullanim omru yazmiyor. Belki bana firma set halinde gonderdigi icin yazilmamistir. Ama serumunda etiket olarak kac ml oldugu yapıştırılmış. Eger kendim magazadan aliyor olsam bu özelliklere dikkat ederdim suan yeni çıkan bir seri oldugunu biliyorum ama 3 yil sonra bu durum benim icin sıkıntı olurdu. Urun sprey sisede saciniza püskürterek uyguluyorsunuz ve durulamaya gerek kalmiyor.

Urunun kokusu cok guzel. 
kargo geldiginde saclarima yeni mavi ombre attirmistim ve baya sertlesmislerdi hemen kremini kullandim bence gayet basarili bi urun direk belirli bir oranda yumusatti. Ancak kokusu yine sacimdaki boya kokusunu notrleyemedi basta ortmus gibi olsa da sonradan o guzel kokusu uçtu :( ancak yine Banyodan sonra kullanımimda saclarimi tararken   rahatlikla açılmasını sagladi :) 

Procsin - Nihat odabasi Dökülmelere karsi Aktif karbonlu Siyah Sarimsak serum


💓 Dökulmelere karsi aktif karbonlu siyah sarimsak saç serumuna gelirsem,

Siyah sarimsak ile zenginlestirilmis özel formulu sayesinde saclara ozellikle fön ve benzeri uygulamalar oncesinde mukemmel sonuçlar vermektedir. Dolaşmış sac tellerinin rahat açılması tarama kolaylığı, kirilma ve elektriklenmenin engellenmesi, sac tellerinin fön uygulamasiyla oluşan isidan koruma, uzun süre etkili parlaklik ve yumuşaklik saglar

Seklinde arka kapakta aciklanmis :) icindekiler bölümünü yine asagiya ekledim. 

Procsin - Nihat odabasi Dökülmelere karsi Aktif karbonlu Siyah Sarimsak Saç Bakim serumu


Kullanim sekli olarak saca puskurterek uygulayin densede pompali siseye sahip bu urunu puskurtme imkaniniz yok avucuma sikarak uygulama yaptim.

Uzun sureli etkilerini bilemiyorum  ama genel olarak seti kullandigimda elektriklenme durumu fazla olmadi saglıklı yorum gorunen saclarım oldu evet hacimli duruyor ancak bu tel tel olan bi durum degil eger saclariniz duzgunce kuruduktan sonra yatarsaniz o sekilde kalkiyorsunuz eger islak yatarsaniz benimki icin en azindan kivir kivir bi görüntü olusuyor. Yani verdiğiniz sekli sabitleyen saca hacim veren bi yapısı var. Parlaklik olarak donuk bi goruntusu yok ancak yagli gibi de isil isil degil. Dokulme konusunda basarisindan zaten sampuani anlatirken bahsetmistim tabiki bu tek basina sampuandan mi kaynakli bilmiyorum cunku dedigim gibi seti mumkun oldugunca koordineli kullanmaya ozen gösterdim serumla kremi ayni anda kullanmadim birini islakken tercih ettim serumu saclarim boyadan dolayı kurumasin diye sadece uclarina ve boylarina uyguladim. 

Ben bu seriyi sevdim procsin ailesine de bu urun grubuyla tanışmami sagladigi icin tesekkur ederim 💕

Ayrica urun icin yaptığım tum yorumlar objektif ve tarafsızdir. Urunlerin firma tarafından gonderilmis olmasi yorumlarimi etkilememiştir.  

tum sosyal medya hesaplarına @balinkokusu adresiyle erişebilirsiniz :)

Herkese mutlu gunler dilerim 🐾

CONVERSATION

4 yorum var:

  1. İlk izlenimler iyi o zaman

    YanıtlaSil
  2. vay be procsin sen neymişsin be :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vlla öyle oldu her ürünü yaramıo bana ama bu seriyi çok beğendim :)

      Sil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık