Nip+Fab Hydrate Dragon's Blood Fix Plumping Serum - Dolgunlastici etkili serum Yorumlarim


Herkese Merhabalar :)

uzun zamandır bahsettiğim gibi instagramda oldukça aktifim ve storyde ara sıra anketler açıyorum bu sefer burada hangi gruptan ürünler yazmamı istediğinizi sordum :)

Ve son ankette önde gelen grup cilt bakımı oldu :) Takibi hemen arkasından da makyaj malzemelerine yönelik bir post hazırlayacağım :) makyaj vazgeçilmezimiz nede olsa :)

bugun sizlere Nip +fab markasından bir urunden bahsedicem:)
Markayı Cogunuz duymussunuz son zamanlarda cogu kisi bu markayı severek kullaniyor cunku. Eger duymadiysaniz da benden duydunuz artik :)

Nip+fab markasi hakkinda aslinda cok fazla bi bilgim yok acikcasi. Ancak yurtdisinda yasayan bir blogger arkadasim sayesinde (ki en altta onunda sayfasini bulabiliceksiniz ) bu urunu gordum ve memnuniyetini bende deneyimlemek istedim :) markayla da bu sekilde tanismis olduk :)

Watsons indirimlerinden birinde (cok sıkça indirim oldugu icin artik ayirt etmek zor 😊) bu urunu satin aldim eger instagram hesabimi takip ediyorsaniz bunu gormussunuzdur zaten :)

Oncelikle ambalaj ozelliklerinden hemen bahsedip yorumlarima gecmek istiyorum :)
Urun kutulu olarak satisa sunuluyor ben kutulu urunleri daha hijyenik buluyorum en azindan acilip parmaklanma oranları hem daha dusuk hemde açılmış olursa daha belirgin oluyor cunku.

Ürun pompali dayanikli bi siseye sahip. Tek pompasi tek sefer kullanım için yeterli miktarda urun pompaliyor. Bazen yarim pompasi bile yetiyor hatta. Urun miktar olarak 50 ml. Suanlik bereketli olacagini dusunuyorum. Acildiktan sonra 6 ay kullanim omru verilmis ve suana kadar her gun elimden geldigince bu urunu kullanmaya ozen gosteriyorum. Ürünün kullanimi olarak sabah ve aksam temiz yüz ve boyun bolgesine uygulanmasi onerilmis ancak ben sadece aksamlari uyguluyorum gun icerisinde verdiği nemin yeterli derecede oldugunu dusunuyorum. Mensei ülke italya olarak belirtilmis ancak bu urunu türkiye'de ancak watsonslarda bulabilirsiniz :) 

Urun aciklamasi olarak bu hafif serum kuru cilde anlik nem sağlamaya ve cildin dolgun gorunmesine yardimci olur. Icerigindeki hyaluronik asit dolgun gorunumlu bir cilt icin cildi nemlendirmeye, kadife cicegi nemlendirmeyi arttirmaya ve dragons blood cildi rahatlatmaya ve cildin yenilenmiş görünmesine yardimci olur.

Şeklinde belirtilmiş.
Icindekilerde paraben ve sls gozume carpmadi ancak bu konuda hassassaniz almadan once tekrar dikkat etmenizi tavsiye ediyorum :)



Gelelim yorumlarıma;
Bu urunu kullanmaya basladigimda allerjik yapılı oldugumdan cildimde isilik tarzi pitir pitir bir gorunum vardi. Neden oldugunu hala cozemesemde bir cilt temizleme ürününe reaksiyon gosterdigimi dusunuyorum. Ve bu nedenle bu urunu hemen kullanmaya basladim ilk kullanimda dahi o puturlu gorunumu cok fazla derecede hafifletti ortalama 3 gun icinde de tamamen gecirdigini söyleyebilirim. Bu kadar erken etki edecegini dusunmuyordum ancak bu hafif yapili seruma gercekten ciddi anlamda vuruldum :) bu arada ürun cok hizli emiliyor surer surmez hemen kuruyor.

Surdukten sonra ciltte mat yapili bir gorunum olusuyor. Ama yapis yapis bi durum söz konusu degil. Vaad ettigi tum beklentileri tam anlamiyla karşılayan bir urun oldu benim icin. Eger biterse tekrar alirmiyim diye dusununce etkisi cildimde hala ayni devam ederse evet kesinlikle alirim :)

Ayrica nemlendirmeye yonelik bir yüz kremiyle birlikte uyguladigimda sabah cildimde nem patlamasi yasadigimi da belirteyim :) iki urunu de tek basina uyguladigimda sorun yasamasamda ikisi birlestiginde bileskeleri sabah yuzum baya yaglanmis gibi nemli nemli uyaniyorum :) bu sebeple ayrica sabah cildimi yağdan arindirma rutini eklemek durumunda kalıyorum. Ayrica tek basina uyguladigimda da herhangi bir sorun yaşamadım bu nedenle bazen tek basina kullaniyorum 🌸

Ben bu urunu cok sevdim bundan sonra pedlerinide kullanacagim önce bu bitsin dimi ama :))

Benim bu urun hakkındaki yorumlarım bu kadar akliniza takilan herhangi bir soru olursa yorum bölumunden, mailimden ya da instagram hesabimdan iletebilirsiniz. :)

Instagramda Balinkokusu adresinden beni takip etmeyi unutmayın 💙

Ayrica bu guzel onerisi icin nurselin bloguna instagramdan @nurselsblog  adresinden erisebilirsiniz ❄

blogumu ve dıger sosyal medya hesaplarımı takibe almadıysanız hemencik alın :) yenı yazılarımı kaçırmayın :)

Mutlu gunler ❤

CONVERSATION

2 yorum var:

  1. Etkinliğe yorum yapmaya çalışıyorum ama hata veriyor. Umarım buradan okursunuz.
    http://bugununnotu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yorumunuzu gördüm listeye ekledim ancak sorunun neden olduğunu bulamadım :( başkaları yorum yapabiliyor hala :(

      Sil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık