Watsons Super Smooth Dental Flossers kids inceleme ve yorumlarim / Watsons çocuklar için dis ipi inceleme ve yorumlarim


Herkese merhabalar :) 
Bugun sizlere watsons alisverisimde gördüğünüz kutulu minnos şirin dis iplerinden bahsetmek istedim:) 

 Aslinda kids yani coculara yonelik hazirlanmis bir urun olmasina ragmen bence bizler icin de oldukca kullanisli ve guzel bir urun. Ozellikle cocuklara yonelik yapilan bu urunlerin daha cok hassasiyetine onem verildigi kanisinda oldugumdan belki de severek kullaniyorum:) 

Normalde diş ipini oral b pro expert ve colgate tercih ederdim ancak boyle kutulu uygun fiyatli bir urune denk gelince almak istedim :) sansima pismanda olmadim :) 

Oncelikle diş ipi nedir nasil kullanilirdan Biraz bahsetmek istiyorum. 

Diş ipi diş fircalamadan önce ya da sonra kullanilan dişler arasindaki artiklari temizlemeye yarayan bir araçtir. Ayni zamanda diş çürümelerini önlediği de bilimsel olarak da mantiksal olarak da kanitlanmis bir urundur :) 

Eger normal bir ip kullaniyorsaniz 40 45 cm koparip iki isaret parmaginiza dolayarak bas parmaginizla ipi yonlendirme seklinde kullanabilirsiniz (ben oyle yapiyorum) ya da bu gibi çatal'li denilen hazir urunleri de tercih edebilirsiniz:) ipi dis arasinda yukari asagi gezdirmek suretiyle her araya ipin girmesini saglamalisiniz :) 

Her ikisinde de onemli olan her dise ipin temiz bolumunun gelmesine dikkat etmek oldugundan catalli dis ipleri cabuk bitebiliyor. 

Gorunum acisindan Daha belirgin ve temiz dişler arzuluyorsaniz ve henuz diş ipi kullanmiyorsaniz bence hemen baslamalisiniz. 
Ben catalli urunleri 2 diste 1 degistiriyorum ancak dogrusu her dise 1 adet uygulamakmis. 
Ayrica önce ya da sonra kullanmak tamamen sizin tercihinize kalsa da ben rahatsiz oldugumdan dolayi once uygulamayi tercih ediyorum :) 


Artik Gelelim urunun incelemesine :)
Ambalaj acisindan kir ve toza karsi tekrar tekrar kullanilabilecek bi kutuya sahip  plastik cit citli bi yapi. Baya da saglam. Urunler icinde tek poşetin icersinde bulunuyor. Icinde 4 farkli renkte ve farkli hayvan figurleriyle hazirlanmis catalli ipler var. 
Pakette urun adedi 50. 



Gelelim benim sevdiğim yanina. Daha once satin aldigim catalli dip ipleri daha cok tiftiklenebilen (tarifte edemedim 😂) bir yapiya sahipti kullanim esnasinda ic giciklayan bi tarafi vardi sanki dikis ipini kalinlastirmislar da disime sokmaya caliyormusum gibi hissediyordum. Ancak bu urunde ayni durumla karsilasmadim.


Urunu magazada gorebildigim kadariyla inceledigimde de ipinin daha ince oldugunu gorerek satin almistim ki dogru gormusum daha cok rulo halinde kopardigimiz dis iplerine benziyor. 

Yine kullanirken azicik tiftiklenme yapiyor olmasina ragmen o ici giciklayan his olmadi :) 

Sanırım cocuklara yonelik olusundan dolayi biraz daha ince yapili. 

Hatta bende bu bahsettigim ama tarif edemedigim durumu aciklayabilecegim farkli bir urun de mevcuttu bu nedenle ikisinin iplerini sizler icin hemen asagiya ekliyor olacagim :) 



Sap olarak siradan urunlerden kisa olmasina ragmen kullanimda benim acimdan sorun oluşturmadi. 
diş etlerimde herhangi bir hassasiyet oluşturmadı, benden kaynaklı sert kullanımlar dışında kanamaya sebebiyet vermedi ve güzelce temizledi.

Ben bu urunu sevdim ve sevdigim gibi de bitmemesi icin kullanmayi biraktim :) çünkü genellikle seyahatlerde ya da gün içerisinde kullanma gereği duyacağım zamanlarda çatallı diş iplerine daha çok yöneliyorum  :)

Normal dis iplerinin kullanimini daha rahat buluyorum ama catalli urunlerin pratikligi de ortada :) Belki kullanim uzunlukları ayni denk gelebilir acikcasi pek araştırmadım ancak catalli urunlerden her dişe birer adet kullanmaktansa diğer iple tek koparisla butun dislerimi temizleyebildigimden onca ipe olmasa bile catala yazik bence :) 
Belirli süreçlerde kullanıma bence daha uygunlar :) 

Benim bu urun hakkindaki izlenimlerim ve fikirlerim bu kadar :) eğer bu tarz diş ürünlerini seviyorsanız sizde watsonstan bu ürüne sahip olabilirsiniz. Ortalama 5 tl gibi bir fiyatı vardı. 
Ayrıca kids olmasına rağmen herhangi bir çocuk üzerinde denemediğimi belirtmek isterim :) 
bunlar tamamen kendimde edindiğim fikirler :)

Zaman ayirdiginiz icin tesekkur ederim :) 

Bana tum yorum ve sorularinizi yorumla bolumunden iletebilir ya da tum sosyal medya hesaplarimdan iletisim sağlayabilirsiniz. 
Tum sosyal medya hesaplarima iletisim bolumunden ulasabilirsiniz :) 

Sizlerde diş ipi kullaniminiz ve urunleriniz hakkinda fikirlerinizi belirtmeyi unutmayin :) 

Mutlu günler ^^

CONVERSATION

4 yorum var:

  1. Çok güzel bir yazı olmuş cnm ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkurler :) yorumun ıcın teşekkurler :)

      Sil
  2. Benim kullandigim bir urun Kizkardesim ingilterede yasiyor oradan getirmisti kullanimindan cok memnun kakdigimi soyleyebilirim normal iplerden cok daha iyi fotograftaki iki urunden de kullandim ince sapli olanin arkası dis diplerini temuzkerkende yardimci ama cok batirmamak kaydiyla oldukca sivri.
    Cocuklar kullanabilirmi bilemiyorum tamamen onlarin becerisine kalmus diyecegim ama bilmedikler bir sey de yok onlarin😄
    Ilk firsatta alacagim yazip duyurmus olmaniza cok mutlu oldum❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cocukların ısıne gelırse kullanırlar valla :D cok dogru soyluyorsunuz :) o dıgerbeyaz saplı olan benım ıcımı gıcıklıyo kullanamadım :D gercı onu zaten
      eyelıner cekmeyı denemek ıcın almıstımda :)

      Sil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık