Procsin Siyah Maske Yorumlarım

procsin aktif karbon soyulabilir siyah maske

Herkese Merhabalar :)

Bu aralar buralarda sık olamadığımdan yazılması gereken bir çok yazı, yeni ürün ve kargo birikti bende bu araların modasından başlamak istedim :)

SİYAH MASKE

Procsin markasına ait Aktif Karbon soyulabilir siyah Maske'yi geçen indirim'de gratisten aldım.

Aslında bu ürünü kullananların memnuniyetiyle beklentim fazlaca yüksekti ancak tam bir beklentimi karşılama durumu söz konusu olmadı :/ yine de beğendiğimi söyleyebilirim :)
ayrıntıları ve bu maskeyi kullanırken dikkat edilmesi gerekenleri hemen aşağıda bulabilirsiniz :)


soyulabilir siyah maske


Ürünün Genel Özellikleri; 100 ml'lik tüp şeklinde siyah ambalajlı olarak satışta. 
Procsin Soyulabilir siyah maske için arkasında cildin yenilenmesine, onarılmasına ve canlandırılmasına yardımcı olur denilmiş.

Uygulanması için; Cildin yine aynı markaya ait cilt temizleme köpüğü veya jeli ile temizlenmesi istenmiş burası çok fark yaratıyor mu bılmıyorum ben bioderma Sebium yüz yıkama jeliyle yıkadım. Arkasından ki burası bence en önemli ayrıntı; Kullanımdan önce cildinizi buzla ya da soğuk suyla nemlendirmeniz gerektiği belirtilmiş. Bunu Lütfen atlamayın :)
Daha sonra Maskeyi uyguluyoruz.

Kuru ve Normal Ciltlerde En az 20 dk denmiş, ki 20 dkdan fazla tutmayın,
Yağlı ciltlerde 25 dk bekletilmesi gerektiği belirtilmiş.
Daha sonra maskeyi soyuyoruz.
Ardından 1 saat boyunca yüzümüze su değdirilmemesi tavsiye edilmiş.

Kullanım süresi olarak ilk kullanımda 2 şer gün arayla haftada 2 kere, daha sonra devamında haftada 1 olarak önerilmiş.

bunlar genel bilgiler gelelim kişisel yorumlarıma;

Bu ürünü Kullanmadan önce her seferinde yukarıda belirttiğim gibi Bioderma Sebium Yüz yıkama Jeliyle yüzümü yıkadım. 
Daha sonra değişmeli olarak Soğuk su ve Buz'la nemlendirme için farklı zamanlarda denemeler yaptım ki hiç farkı olmadığını söyleyebilirim. 
Soğuk su'yla da nemlendirince buz'la da nemlendirince soyulmasında yada sürülmesinde hiçbir değişiklik olmadı.

Ürünü 20 dk'dan fazla yüzümde bekletmemeye çalıştım ancak soyması okuduğum yorumlardakiler kadar kolay değildi.
Öyle acısız mükemmel bir soyulma hiçbir denemem de maalesef karşılastığım birşey değil hatta tamamen soyulması bile sıkıntı oldu benim için.

Önce çok kalın sürdüğümü ve bundan dolayı yanak bölgelerimde kurumadığını düşündüm daha sonra ürün miktarını azaltarak maskeyi ince uyguladım ancak hiç fark etmedi karma ciltli olduğumdan maalesef tam maske şeklinde soyamadım hatta bir denemem de yamalı tavuk gibi kaldığından daha sonrasında yarım saat bekleyip yuzumu yıkama hissine yenilerek yıkadım.

Erken yıkamadan sonra yüzde herhangi yanma ya da ferahlık hissi oluşmadı ve gözle görülen erken yada geç yıkama arasında bir fark yoktu. Bu konuda zorda kalırsanız aklınızda olsun ama siz yinede zorda kalmadıkça da yıkamayın :)

Bu maskede kuruma ve soyulmasında pes ettim diyebilirim artık deneme yapmayacağım :) Bu nedenle Bu ürünü T bölgemde kullanmayı düşünüyorum.
Eğer sizde karma cilt yapısına sahipseniz belirli bölgelere sürmeniz sizin için daha faydalı olacaktır.
 Tüm bunları yaşadıktan sonra pes etmeye karar verince millet ne düşünmüş diyerek bi bakayım dedım. Sorun bende mi acaba derken; birkaç Blogger arkadaşımın yorumlarınada baktım ve onlarda da aynı durumu yaşayanlar olmuş o nedenle içimi de rahatlatmadım değil :) 

Ayrıca Bugüne kadar sürekli olarak Tüm Yüzüme uyguladım. Maskeyi yüzümden soyduktan sonra kızarıklıklar ve soyulma sonrasında belirgin yanma hissi oluştuğunu söylemden geçmeyeyim. Kızarıklıklar öyle bir saatte falan geçmedi ama yanma hissi geçiyor. Kızarıklıklar sabaha kadar geömiş oluyor :)  görüntü açısında da kötü bi görünüm olduğunu da söylemeliyim ki gün içerisinde uygulamadan önce 2 kere düşünün :) Bu kızarıklığı da hassas cildime ve beyaz Tenli oluşuma bağlarsam cilt yapısına göre kullanmanızı tavsiye etmem gerekecek :) 

Yine de cildi güzel temizlediğini, tüm bunlara rağmen temizlik hissi verdiğini söyleyebilirim. zaten soyduktan sonrada yüzünüzden çıkanları görebiliyorsunuz benden öyle çokça birşey çıkmadı ama yinede hiç bişi çıkmadı da denilmez :) 

Tabii Bu ürünün benim Cilt tipimde ve Bende gösterdiği etkiler. Sizde de aynı sonucu vereceğini kanıtlamaz. Aynı şekilde bu ürünü kullanıp da çok memnun kalan yorumlarda gördüğümü söylemiştim. 

Nacizane önerim sizde de belirli bölgelerde kurumamalar oluyorsa 
ya o bölgeye daha ince uygulayın yada o bölgelere uygulama yapmayın :) 

benden bu kadar :) 

Sizler bu ürünü yada farklı markaların Siyah Soyulabilir Maskelerini kullandınız mı ? Ne düşünüyorsunuz ? Sizlerde ne gibi etkiler bıraktı ? Beklentilerinizi karşıladı mı ? gibi merak dolu sorularımı cevaplamak için bana Yorum bölümünden veya Tüm sosyal medya hesaplarımdan ulaşabilirsiniz ^^

Yorumlarınızı bekliyorum :) 
Herkese Mutlu Günler ^^

CONVERSATION

14 yorum var:

  1. yüzdeki minik tüyleri yolduğundan pek hoşuma gitmedi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında soyulan maskelerıngenelınde var o durum :)

      Sil
  2. cok guzel ınceleme yazısı olmus canım emegıne saglık

    YanıtlaSil
  3. Siyah maskelerden çektim hiçbir şeyden çekmediğim kadar :) Artık rengine göre ayırır oldum maskeleri,öyle alıyorum ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ^^ ama aktıf karbon ozellıgı olan bır bunu bılıyorum ben ondan hala kullanmaya devam :)

      Sil
  4. bu tarz ürünleri ben sadece burnuma uyguluyorum yoksa acaip acıtıyor..

    YanıtlaSil
  5. Bu siyah maskeleri ben de çok merak ediyorum ama her ürün her ciltte aynı etkiyi gösteremiyor demek ki :)

    YanıtlaSil
  6. Maske beklentiyi çok karşılamasada soyarken o acı unutulmaz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eşim yagli cilde sahip ve hic caninin acimadigini soyluyor. Hatta o videolardakiler gibi ragatca soyuldu yuzundende bu sanirim yagli ciltlerin daha cok memnun kalacagi bir urun :) yine de ben diger firmalara güvenemedigim icin soyulan maskede yine bu firmayi kullaniyorum :)

      Sil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık