Remove Retouch Pen - Yuz bolgesi sir agda kalemi yorumlarım



Herkese merhabalar :) 
Bugun remove markasına ait retouch pen yüz bölgesi sir agda kaleminden bahsedeceğim:) 

bu minik ürünü neler icin kullanabiliriz kullanimi ve etkileri neler bu yazimda bulabilirsiniz :) 

Öncelikle Ürünün genel özelliklerinden bahsedecek olursak ürün ambalaji icersinde 1 adet ağda kalemi / 20 tane ağda bezi / 2 adet ağda sonrasi temizleme mendili ve 1 tane de açıklama kağıdı bulunuyor. 


Ürün ortalama 20 doz olarak tasarlanmış.   
Yüz bölgesinde kullanim için %100 sir ağda ve gerçek balmumundan üretilmiş; 4 ml'lik bir ürün. 
Yağ, Paraben, Şeker ve mineral içermiyor. 
kavisli ucu sayesinde uygulama rahatlığı olarak belirtilen durum gerçekten çok kullanışlı. 
ürün açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrü verilmiş ama maalesef o kadar zaman kalacağını düşündüğüm bir ürün değil. 
Yine de minik boyuna rağmen bereketli çıktığını söylemek yanlış olmaz :) 

Kullanimina gelirsek öncelikle cildinizin temiz olmasi cok onemli. Makyaj kalıntısı olmaması gerektiği gibi cildin nemli olmaması da gerekmekte. Duştan sonra ya da yüzünüzü yıkadıktan sonra 15 dk-30 dk beklemeniz faydanıza olacaktır. Uygulama icin alt kısımdan çevirmeli olarak (saat yönünde) ürünün yukari çıkması sağlaniyor. Uygulayacaginiz bolgeye ürunu kil kokleri yonunde surdukten sonra agda bezleriyle kil koklerinin ters yonunde paralel cekerek urunu ciltten ayirmaniz gerekiyor. Bu arada Ürünün herhangi bir şekilde ısıtma durumu yok.. uyguladiktan sonra da isitma yapmadan cekim islemine geciyorsunuz. uygulama sonrasinda temizleme mendillerini kullanarak kalan ürünu temizlemeniz ve cildi rahatlatmaniz gerekiyor.


Retouch pen sir ağda kalemini yanlış hatırlamıyorsam reklamlarda da görmüştüm inceleme firsati buldugumda da gayet kullanisli olduğunu düşünerek almaya karar verdim :) 

Bu kalemi yüz bölgenizde rahatlikla kullanabilirsiniz zaten üretim amaci bu içerisinde şeker vs olmayışı kılları beslemeyeceğinin göstergesi.. :)

Kaş altı, kaş üstü, çene bölgesi ve dudak üstü kullanima uygun olarak uygulama açısından da kolaylik sağlayabilen bir yapısı var. Eğer ki almak istemediğiniz herhangi bir kaş kismina değdirirseniz üstüne ağda bezini yapıştırmadiğinizda bir sorun oluşmuyor ve rahatlikla temizleniyor bu nedenle kullanim esnasinda gerilecek bir durum yok sadece bandi yapistirdiginiz bölgeye dikkat etmelisiniz. Ayrica bezi yapistirdiktan sonra eğer yanlis yada fazla yapistirdiginizi dusunuyorsaniz yavaşça kaldirirsaniz yine sorunsuz devam edebilirsiniz. Ayni zamanda ısıtma ihtiyaci olmadigindan gayet rahatlikla istediginiz an istediginiz yerde uygulama kolaylığı sağliyor :) 

Uygulama sonrasında temizleme mendillerinden bir parca koparip cildinizi temizlemek ve rahatlatmaniz gerekiyor. yani toplamda 20 dozluk uygulama için 2 mendil koymuşlar böl böl kullan diyorlar özetle :) eğer bu şekilde kullanmak istemez ya da herhangi bir sorunla temizleme mendillerini harcarsanız marketlerden bulabileceğiniz ağda sonrası temizleme yağları, losyonları ya da daha rahat bulableceğiniz bebek yağlarını kullanabilirsiniz. Eğer bu tarz kullanım sağlayacaksanız pamuk yardımıyla uygulamanızı tavsiye ederim :) 

Genel sorun acıtıyor mu peki durum nedir derseniz gayet acısız diyebilirim. Ben kaş bölgemde kullandim bitmesine kiyamadigimdan da başka bi amaçla kullanmayi düşünmüyorum:) yine de ürün az gözüksede oldukça bereketli diyebilirim. 

Gayet güzel bu ürünün tüyleri almasi sorunsuz, kizartma olayi minumum'da. Allerji olayina da değinecek olursam beyaz tenli olmama rağmen boyle bir sorun yaşamadım genelde bazi ağdalarda oluşan bir durum kaşıntı yasayabilirdim ancak bu ürunde bu sorunda söz konusu olmadi. ama yine de ürünü küçük bir bölgede deneyip 24 saat durummunu gözetmeniz oluşabilecek herhangi bir etkinin önüne geçmenizi sağlayacaktır. Ayrıca Ürünü kullandıktan sonra o bölgeye 24 saat boyunca herhangi bir kozmetik ürünü ya da losyon kullanmamanız tavsiye ediliyor. 

Ben ürünü oldukça kullanışlı buldum ve rahatlikla uyguladim.. Ama eğer sizler daha önce kaş alma işlemi yapmadıysanız ürünü sadece şekil verilmiş kaşınızda dağınık olarak kontürlerinde çıkan tüyleri almak için kullanın :) 

Bu ürunu kaş alma konusunda rahatlikla tavsiye edebilirim :)  Çok rahat bir ürün olması sürekli kullanacağım ürünlerden olmasını sağladı :) 
Bu arada fiyat bilgisi de ben migrostan 18 tl gibi bir fıyata almıştım kampanyadaydı. Şuan kampanyası bitmiş 24-25 tl civarı bir fiyatı var :) 
Aslında pahalı olmasına rağmen ben değer buldum :) 
iple almaktan yada cımbızla tek tek uğraşmaktan daha temiz ve acısız buldum. Ayrıca yüz bölgesi olduğundan dolayı gerçek bal mumundan üretilmiş olması ve %100 sir ağda olması da benim için bir artı. 
benden bu kadar :) 

Sizler bu ürunu kullandiniz mi; ne dusunuyorsunuz ? 
Bana yorum kismindan yorum ve görüşlerinizi belirtebilirsiniz:) 

Herkese mutlu günler diliyorum :) 
Mutlu haftalar ^^

CONVERSATION

16 yorum var:

  1. Aslında pratik bir ürüne benziyor bir denemek lazım.Paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkurler gercekten pratık ama :) denemelisiniz :) ama denerken ısıtma yapmayın :)

      Sil
  2. Bende merak ediyordum bu ürünü iyi oldu Sayende öğrenmiş oldum ilk fırsatta alıp deneyeceğim inşallah Çok teşekkür ederim Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben teşekkur ederım memnun kalmayanlarda olmuş 2 3 yıl once kullanıp ama ben memnun kaldım tavsıye ederım :) kullanırken ısıtmadan kullanırsan daha memnun kalırsın :)

      Sil
  3. değişik bir ürün gibi geldi gözüme :)

    YanıtlaSil
  4. safir ağda ile cildinizi pürüzsüz bir hale getirin ve dikkat çekici bir duruş sergileyin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha once urune denk gelmedim gelirsem denerim.

      Sil
    2. Yüzün her bölgesine kullanabiliyor muyuz ya da yüz için denediğiniz başka bir ürün var mı

      Sil
  5. Daha bugün aldım ve hiçbir işe yaramadı verdiğim 23 liraya acıyorum tavsiye de etmiyorum

    YanıtlaSil
  6. Daha bugün aldım ve hiçbir işe yaramadı verdiğim 23 liraya acıyorum tavsiye de etmiyorum

    YanıtlaSil
  7. Burdan okuyup güvenip alayım dedim sonuç beni biraz üzdü çünkü hiçbir işe yaramadı. Ben alacak olanlara tavsiye etmiyorum verdiğim 23 liraya acıdım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Urunu kagida yapistirirken isitma seklinde surtmeyi bi kere yapismasi icin yapin ust uste yapinca civiyo ve almiyo. Ben 3. Kalemi aldim bu urunde. Ama sadece kas bolgesinde kullaniyorum biyik bolgesinde sir agdaya allerjim var cunku. Nasil kullandiniz acaba?

      Sil
  8. Ben de sizin gibi sürekli bunu kullanıyorum bir de Pain-less diye bir ağda mendili var acıyı azaltan bu markanın ben onu da çok sevdim ama her yerde yok ağda bantlarının içinde birkaç tane oluyor mendil şeklinde. Kızarıklık olur diye korrkup haftasonu yapıyorum hep ama çok az kızardı şimdiye kadar. Ben indirim oldukça stokluyorum indirime giriyor hep gratiste watsonda filan

    YanıtlaSil
  9. Ben de sizin gibi sürekli bunu kullanıyorum bir de Pain-less diye bir ağda mendili var acıyı azaltan bu markanın ben onu da çok sevdim ama her yerde yok ağda bantlarının içinde birkaç tane oluyor mendil şeklinde. Kızarıklık olur diye korrkup haftasonu yapıyorum hep ama çok az kızardı şimdiye kadar. Ben indirim oldukça stokluyorum indirime giriyor hep gratiste watsonda filan

    YanıtlaSil
  10. ürünü özellikle pandemi sürecinde 3 kutu aldm fakat beklenin altında. kaşlarımın orta kısmındaki küçük tüyleri bile zor alınca kaşıma uygulamayı bıraktım. sonra sadece dudak üstü tüyleri için kullandım tek tük çıkan tüyler için evet pratik ama tamamen çıkmış tüylerde defalarca üstüste yapınca almıyor. acısı yok kızarıklığı çok az hemen geçiyor. ve çok çabuk bitiyor en fazla 2kere kullanabildim 1adet tüpü. bazı uygulamalarda sadece kalemi satılıyor onu da aldım mendili bitenlere püf noktası vereyim:) alım işlemi bittikten sonra özel öendiliniz de bitmişse bir pamuğa sıvıyağ dökerek sürün. ağdanın yapışkanlığı geçiyor ve ıslakmendille ardından hemen temizleyin. özel temizleme mendilim olmadığında bu işlemi yapıyorum. mümkünse ürünün yeşil paketli olanını alın o bir tık daha iyi alıyor. pembesi hassas ciltler için kokusu çok güzel fakat alımı diğerine göre daha düşük geldi bana. acil durumlarda ufak tüyler için ideal onun dışında çok bir beklenti içine girmeyin zaten 1 paketi kuaför masrafına denk geliyor. ben sadece pandemi de kullanmaya başladım az çok idare ediyor wow denecek bir ürün değil yani. malesef yine kuaför de ağda ve iple tekrar yaptırmaya devam edeceğim. elimin altında yine uygun bulduğumda yedek olarak kullanacağım ürün listesine girdi ama sadece dudak üstü tüyleri için. benim tecrübemden size bahsedebileceğim bunlar:)

    YanıtlaSil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık