Cherimoya Mineral Contour Paleti Swatch ve Ürün Incelemesi / Cherimoya Mineral Contour Palette




Herkese Merhabalar :) 

bugun sizlere eve Mağazasından bayram indiriminde aldığım Cherimoya markasına ait Chiseled mineral contour palette / Marvel ürününden bahsedeceğim :) 
öncelikle ürünün hayvanlar üzerinde test edilmediğini ve %100 Cruelty free olduğunu söylemek istiyorum. Biliyorsunuz ki bir çok firma bizim güzel gözükmemiz adına hayvanlara işkenceler ediyor.. Bu markanın öyle bi marka olmadığını bilmenizi isterim. 
Ayrıca ürün mineral yapılı..

Aynı zamanda Max Makeup cherimoya tarafından USA'da üretilmiş bu palet.

Ürün kutulu olarak yanında fırçasıyla birlikte büyükçe bir ambalaja sahip. 


Fırçasını hemen yorumlayayım çok iyi değil ama asla kötü de diyemem minnoş sevimli bir hali var böyle fırçaları kullananların sevebileceği tarza bir ürün çok yumuşak değil ama çokta sert de değil kullanımda yüzünüzü acıtmıyor ama yumuşacıkta gelmiyor.


Ürünün kutusunun büyüklüğünü söylemiştim ama kendisinin de kutudan aşağı kalır yanı pek yok aslında. Avuç içi kadar plastik bir ambalajı var. Kırılması konusunda ben kırmadım ancak bildiğiniz plastik şeklinde duruyo öyle sağlam yapılı gibi değil düşürürseniz kırılabilir. Açıldıktan sonra 36 ay kullanım ömrü verilmiş.


ürün toplamda 16 gr.. Kutuda 4 Farklı ürün mevcut. Sanırım her renk 4gr'dır..  ürünün kokusu başta oldukça güzel geliyor ama bir süre sonra boğucu olabiliyor. İçeriğinde talc var bu nedenle bi miktar tozutma yapmasını normal karşılıyorum öyle aman aman bir durumda yok zaten palette tozutma yapması söz konusu ancak yüzünüzde aşırı bir bulaşması asla yok. dağıtması çok rahat bu nedenle paleti kullanışlı buldum.

Bu paleti yüz makyajımdan önce göz makyajımda da denedim toprak tonlarda makyaj severler için kesinlikle far olarak da kullanılabilir bir palet. 

İçeriğinde 4 rengi var demiştim bunlar Bronzer, Allık, Aydınlatıcı ve kapatıcı eşitleyici diye ayırabiliriz. 4 rengi de hafif simli bir ışıltıya sahip. Allık ve bronzer renkleri sol ve sağ alt ikili. Bunlar cilt makyajında da oldukça kullanışlı bulduğum ürünler. Ancak diğer üstteki 2 açık renk olan aydınlatıcı ve nötrleyici olarak adlandırdığım renkleri cilt makyajında fazla tercih etmedim. Aydınlatıcı dediğim üründe böyle tam pırıl pırıl bir ürün asla değil daha çok mat yapıda görüntüsü. Yani böyle aydınlatmak istediğiniz yükseltmek istediğiniz bölgelere ışık eklemek istediğinizde kullanabileceğiniz bir ürün. benim çok tarzım olmadığından ben tercih etmedim ama sizler bahsettiğim şekilde kullanabilirsiniz. Bronzer'ını konturleme amacıyla kullanabileceğiniz gibi allık tarzında da uygulayabilirsiniz. Kontürleme işleminde kullandığınızda diğer iki tondan birini alt kısmına tercih ederek keskinliğini arttırabilirsiniz. 

Pigmentasyon bakımından gördüğünüz rengi almada asla sıkıntı yaşamıyorsunuz ancak dağıtması kolay dediğim gibi uçuşması da oldukça kolay. Bazlı kullanımda denemedım ama bazla biraz daha sabitlenebilir. eğer konturleme ıslemıne yeni başlamış ya da başlayacaksanız bu tarz kolay dağılan ve uçuşan ürünler sizin için çok daha kullanışlı olucaktır. ama eğer sureklı kullanıyorsanız ve kontursuz yapamayanlardansanız sizi biraz hayal kırıklığına uğratabilir.

ürünün Her kullanımından sonra bi şekilde üstündeki tozlarını almalısınız ben genelde çöp ya da lavabo gibi bi yere çeviriyorum. yoksa bütün renklere bulaşabiliyor. Ambalajın kapağı oldukça bombeli bir yapıya sahip olduğundan hareket edecek bol miktarda yeri var :) 

ürüne kötü diyemem ama bitirmesi oldukça kolay bir ürün gibi az bir miktar almaya çalışırken bile bir sürü ziyan edebiliyorsunuz çünkü palet içinde oldukça yoğun bir tozutma durumu var. Bu nedenle bu konudan pek memnun kalmadım. Gerçi bugune kadar bitrebildiğim pek bir ürün yoktur ama olsun :)

benim bu ürün hakkındaki yorumlarım bunlar hemen aşağıya renklerin swatchlarını da ekliyorum ve o renkleri uygularken paletin durumunu da bonus olarak görebilirsiniz. yüzeyi geniş olan bu paletten ürüne erişmesi oldukça kolay bunu da eklemeden geçemeyeceğim :)  her tarz fırçayla ürünü çok rahat alabilirsiniz. kısaca ben ne bayıldım ne de nefret ettim. Olsa da olur olmasada tarzında bir ürün geldi benim için ama dediğim gibi oldukça da kullanışlı olabilecek bir ürün..




Benim fikirlerim bu kadar.. Sizler bu ürünü kullandınız mı ya da daha önce duymus muydunuz? Ne düşünüyorsunuz? Kontürleme işlemi ve Bronzer için hangi ürünleri tercih ediyorsunuz? Tüm yorumlarınızı merakla bekliyor olacağım ^^ :) 

Blogumu Takibe Almayı Unutmayın ^^
Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan da takip edebilir Anlık paylaşımlarıma erişebilirsiniz. 
Mutlu Salı'lar :)) 

CONVERSATION

15 yorum var:

  1. Bu aralar cok fazla paylasimda denk geldigim bir ürün ama ben satin almadim, tesekkürler bilgilendirme icin ellerine saglik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz ve okudugunuz icin tesekkur ederimm:) ben daha denk gelmedim urune blogger arkadaslarda ama ozellikle bakicam onlar ne düşünmüş merak ettim :)

      Sil
  2. Almadım denemedim de henüz :( yapısı ne kadar ilginç geldi bana. Ellerine sağlık çok güzel bilgilendirmişssin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederım okudugunuz ıcın :) yapısı renklendirilmiş pudra gibi yumuşacık..

      Sil
  3. Ben renklerini ve fırçasını çok beğendim. Bayağı minnak duruyorlar. :)) Güle güle kullan canım. :)

    YanıtlaSil
  4. hiç görmedim ben bu ürünleri eve mağazasına bir gitmek lazım demek ki..:-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ugra tabiki :) agustos ayında eve magazalarına giriş yaptı bu markalar :)

      Sil
  5. Çok denk geldim ama bir türlü elim gitmedi teşekkürler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende hiç dikkat etmemiştim aslında ama görünce sans vermek istemiştim :) ben tesekkur ederım kuzum yorumun ıcın :)

      Sil
  6. aslında çok şirin duruyor, görsem alırım yani :D renkleri de çok güzel ve bence de kullanışlı ama olmasa da olur diye erteliyorum. güle güle kullan cnaım =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayyy :) Yorumlar karıştı canım benım bır oncekı yorum maybelline için yazdığım cevaptı yanlış yere atmışım kusura bakma nolur :)

      teşekkür ederim :) bende öyle aldım zaten kullanıp memnun kalanlar var dağıtması kolay bı palet arıyorsan sans verebilirsin kotu degil :)

      Sil
  7. Merak ettim şimdi :-) burada Eve Mağazası yok maalesef. Hâlâ palet arıyorum. Hiçbiri içime sinmedi

    YanıtlaSil
  8. güzel görünüyor denemek lazım☺️

    YanıtlaSil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık