Rossman, Flormar, Golden rose ve Sakız adası Alışverişim

Herkese merhabalar,
Malum acikogretime doyamadigimdan bitmeyen bi okul hayatim var :)
Dolayisi ile de bu araliklarda blogumdan ve sizlerden uzak kaliyorum.
Hemen acigi kapatmak adina bi alisveris yazisi yazmaya karar verdim :) ogleden sonraki sinava kadar yazabilirsem yayinlayacagim :)
Hepsini yerine gore gruplandiracagim ki almak isteyen olursa rahat bulsun cunku cogu indirimde :)


Rossman ;
Rival de loop urunlerini ne kadar deneyememis olsamda ki sadece goz kremi almis onu da beklemeye birakmistim neme ihtiyac duymadi hatta fazla geldi benim gozume :) o nedenle yorumlayamadan kaldirdim bu sebeple tanismamiz o muhtesem rengiyle oldu gold simli gibi duran enfes bi ojeyle karsilastim dayanamadim 4.99 tlyi bi ojeye verdim oldukca memnunum hemencik surdum ve gercekten cok hos duruyo kodunu eve gidince paylasacagim ama kalici oje grubunda oldugunu biliyorum:)

Ayrica alamasamda essence de secili urunlerde %50 indirim firsati vardi nude farlarda bunlardandi ancak kalmamisti bulabilirseniz lutfen deneyin o kadar guzel bi yapisi warki hayranim onlara :)

Catrice markasinda da belirli ojelerde indirim vardi baktim bana uyabilecek renkleri hemen degerlendirdim asil merak ettigim keratin icerikli bazi. Ama lila ve sedefli beyaz renkleri de benimle onlari da deneyip suruslerinin rahatligini farkettim renkleri surusu ve durusu hakikaten daha once neden tanismadik dedirten cinsten. bu gruptakilerde secili renklerde 1.95tlydi :)

Daha sonra flormarda double radiance primer highlighter i denemek icin Flormar'a gectim,
Ne kadar highlighter olsa da ve ben ne kadar makyajlarimda daima kullanmiyor olsamda asla dayanamiyorum isiltilarina :) dolayisiyla evde testeri dururken ben acmaya kiyamayip ordan baktim indirimde de gorunce 19.90tlden aldim diger aydinlaticilarimin aksine bu daha cok gold agirlikli bi renge sahip bayan tek rengi mevcut dedi ama incelemedim bilmiyorum bendeki champaigne rengi. Eger farkli rengi varsa lutfen yorum yapin :)
Tek pompasi oldukca fazla yarim bile bana cok geldi dolayisiyla bu urunu sanirim islak sungerle uygulamak daha dogru. Likit olmasi kullanim acisindan kolay ya da zor diyemem cunku henuz uygulamasini denemedim ama simdilik oldukca begendim. Bittikce alinan ya da alinacak urunlerinde gormustum blogger arkadaslarimda. Sanirim herkes oldukca memnun bu urunden bakalim benden aldigi not ne olucak :)
Ayrica bence bu urunu tek basiniza almayin bana o kadar cok geldi ki miktari omur boyu gibi resmen. Likit olmasi paylasmayi kolaylastiriyo buna eminim :d ama ben tek basima aldim artik bol bol surunuruz :)

Diger bir urun Krem mi desem kopuk mu bilemedigim Allik :) mini bi tup icerisinde tasimasi oldukca rahat gorunen bu urun o kadar yagsiz ve rahat dagilan bi urunki light coral rengi orda baktigimda oldukca naif gorundu :) bakalim yuzumde nasil bi renk etkisi birakicak :) dagitmasinin kolayligi ve yapisinin kadife gibi olusu sayesinde ( ki bence bu silikon fazlaliligindan ama bakmadim )bizi cezbetti 9.90tl gorunce onu da aldik :)

Makyaj fircalarini temizlemek icin MAC kullaniyorum ama bu kez 4.90tlye flormarda 3 keredir gordugum ve artik sansini bu konu da dolduran daha fazla erteleyemeyecegim flormar brush cleaner a sans verdim bi cok kanalda butun urun iceriklerinin ayni oldugunu gormus MAC e verdigim paraya acimistim iste simdi bu lafin dogrulugunu deneyecegiz :)

Son olarak en cok seyehatlerde lazim olan yardimci oyuncumuz makyaj temizleme mendilleri.. Bugune kadar iste bu diyebilecegim hic bir mendile denk gelmedigimden sanslarini yitirmislerdi ancak kisa sure sonra seyehat gun yuzunde olunca dayanamadim bu kez. Biri benim icin biri de annem icin yetmez korkumuza cift aldik bu mendillerden. Ben hassas olani tercih ettim ama 3 cesit mevcut hassas, normal ve tum cilt tipleri icin hatta birde peeling etkilisi var ancak hergun peeling uygun olmadigi gibi etkisini de hergun yuzumde hissetmek istemedigim heralde onu saymadim :)))

Ve Golden Rose...
Velvetlere olan duskunlugum bir gercektir ki cok cok begendigim urunler seri olarak indirim kontrolu yapmak icin girdigimde kalem rujlarda indirim oldugunu gordum tabi renkleri yine hos ancak bana uygun renkleri lipstickleri kadar cok degildi :) bayaninda elini boya tahtasina cevirdikten sonra 8.90tlye dusen bu kalem rujlarin 13 numarasini satin aldim surusu cok rahat ve rengi cok dogal duruyo ustelik bide mat en sevdigimden :)


Bunlarin en basinda belirtmem gerekirdi ancak unuttum damla sakizli herseye bayilirim ki bunlarin en basinda da macunu gelir tabi kahvesiyle :) sakiz adasinin bu muazzam urununu yine sakiz adasindan bulunca e tadini da begenince hatta bi tik daha ustun bulunca dayanamadik sayemde cevremdekilerde alisti normal kahve bi eksik geliyor :) bunlarla birlikte evdeki macunlar 4 kutuya kahvelerde yaklasik yarim kiloyu buldu :) ancak bu mis kokusu ve tadi olsun daima icebilirim :) hic hayir demeden.. Eger sizde seviyorsaniz bu urunlere denk gelirseniz bi kahvelerine bide macununa sans verin umarim ordaki gibidir paketleri de:)

Benim dunki alisverisim ve sinav sonrasi sinir atma etkinligim bu sekildeydi :) aldiklarimdan once yorumlamami istediginiz herhangi bir urun olursa benimle paylasabilirsiniz :)
Sizlerde kullandiysaniz yorum yapmayi ve bana on fikir vermeyi unutmayin :)

Beni hala takibe almadiysaniz ust panelde takip et butonuna tiklamayi ve tum sosyal medya hesaplarim icin iletisim bolumune bakmayi unutmayin :)


Mutlu pazarlar ^^



CONVERSATION

23 yorum var:

  1. güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah rossman ah beizim buralarda yok ne yazıkki :)
      bende yeni blog açtım nasıl olduğu hakkında yorumlarını paylaşır ve beni takip edersen çok sevinirim.
      http://sengulasikkutlu.blogspot.com.tr/

      Sil
    2. teşekurler canım beybım :)

      Sil
    3. tabıkı hoşgeldınız :)

      Sil
  2. ALDIKLARINI İYİ GÜNLERDE KULLAN CANIM RİVALDELOOP OJELERİ SEVİYORUM BU SERİSİNİ DENEMEDİM AMA GENEL OLARAK BAŞARILILAR SÖYLEMESİ :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bende sevdım bugun 3. günü sadece bı tırnagımda açılma yaptı :) bence cok guzel ozellıkle surusu ve rengi :)

      Sil
  3. Güle güle kullan canım :) flormadın o highlighterından benimde bir arkadaşımda var çpk memnum bende almayı düşünüyordumm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hala uygulamadım ama rengi gerçekten hoş ama bakıp almazdım yorumları olmasa gorucez :)

      Sil
  4. iyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  5. güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  6. Rival de loop ojenin rengi çok güzelmiş, hepsini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok teşekkürler :) Evet rengine hayran kaldım :)

      Sil
  7. Ben bu aydınlatıcıyı bi yerlerden hatırlıyorum;) hepsini güle güle kullan bende bu fırça temizleyicisinden umutsuzum ama anı kurtarmak için aldım bakalım nolacak:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) hala kullanmak nasıp olmadı ama :)
      teşekkür ederim hala denemedım bende ama cok da kotu olacagını dusunmuyorum nıyeyse :)))

      Sil
    2. Yine mi alip kullanamama dejavu oldu resmen:))

      Sil
    3. Ben hic kiyamiyorum boyle yaaa :) bak bak sev gibi hepsi açmadım daha da :) testerini kullansam mi kullanmasam direk acsam mi bilemedim :)

      Sil
    4. Ben hic kiyamiyorum boyle yaaa :) bak bak sev gibi hepsi açmadım daha da :) testerini kullansam mi kullanmasam direk acsam mi bilemedim :)

      Sil
  8. Ya bide yazmayı unuttum oje muhteşem görünüyor almam lazım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim baktım ustune 58dı sanırım rengi zaten hemen bulacagına emınım benzer baska tonu yok :))

      Sil
    2. Haala alamadim ama bu hafta sonu alicam..

      Sil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık