Pastel MoonLight Highlighter / Benefit High Beam Dupe

Herkese Merhabalar :) 

Aranızda olduğum ancak sadece yazı yayınlamadığım süre içerisinde yazı yazmayı özledim walla :) 

Bu yazımı da Son Gratis yılbaşı alışverişinde edinme fırsatı bulduğum Pastel Moonlight Highlighter'a ayırdım :)



ilk çıktığı zamanlarda kimse bulamazken benim heryerde karşıma çıkan bir ürünmüş üstelik ben bu ürünü sürekli olarak oje sanıyordum ne akla hizmetse bakma gereği bile duymamışım :) daha sonraları merak edilenler listeme ekleyip indirimlerini beklesemde normal zamanda kalmayan ürün indirim zamanı tabi ki stoklarda bulunmuyordu taaki yılbaşına kadar :) 

Bilindiği üzere İzmir'deyim normal hallerde ancak yılbaşı dolayısıyla Nişanlımın yanında olduğumdan şans mı desem şansızlık mı bilemediğim gratis watsons gibi mağazalar yok.. ama bana kıyamayan bi nişanlım var :) bu nedenle sadece Gratis'i bulabileceğimiz bir ilçeye gittik e kimse de uğramamış galiba herşey yerli yerindeydi :) bu sayede sona kalan 2 üründen birini ben aldım :) 


Ürünün içeriği temiz değil maalesef yani parfüm olmasa bile paraben silikon ne ararsan var. Ama bu konuya çok takılan biri değilim yok denildiğinde de inanmadığımdan sanırım :)
bu konuda hassas olanların kullanmayacağı bir ürün. 




15ml'lik oje şişesinden bi boy büyük bir şişesi var aynı oje gibi olduğundan dolayısıyla taşınması da kolay bir ürün.  Ürünün üzerinde kullanım bölgeleri resimlerle iç kısmında, yazıyla da üst kısmında verilmiş dolayısıyla uygulayacağı bölgeyi karıştıran ya da yeni başlayanlar için kılavuz niteliğinde. Açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrü verilmiş ve ayrıca son kullanım tarihi de ayrıca belirtilmiş bence 2018'e kadar rahatlıkla kullanılır bendeki STT 2018 :) rengi pembemsi şeftali inci karışımı bi renk ki bu renk zaten Benefitin High Beam'ının birebir aynısı olmasından geliyor :) 
Aradaki fiyat farkı yadsınmaz bir gerçek tamı tamına 100 tl gibi bir fiyat farkı var. ki onunda içeriği mukemmel denemez :


Benefitin ürününü kullanmadım ama sıvı allığında hemen dağıtılmazsa donup beneklenme yaptığını biliyoruz. Bu üründe böyle bir sorunu ben yaşamadım yaşayanlar varmış ama deneme amaçlı bile elimi oldukça yavaş tutsam da hiç bir şekilde bu sorunla karşılaşmadım tabi 10 dk sonra da dağıtmaya çalışmadım ama ben yinede arkadaşları başarılarından dolayı kutlarım:)
henüz dağıtma için değişik yöntemler denemedim valla ben elimle uyguluyorum önce minik noktalar bırakıyor daha sonra dağıtıyorum benim için oldukça yeterli bir görünüm elde edilmiş oluyor öyle disko topu havasını sevmediğimden yoğun bir uygulama yapmadım az mıktarda almayı hedefleyenlerdenim :) 
doğal yeterli bir görünüm benim için. 



kullanımı da oldukça rahat bence fırçaya süngere gerek duymadan da doğal bir görüntü veriyor. 
Yapısı sert değil ama akışkan da değil likit aydınlatıcı tanımına tam uygun. su gibi değil katı da değil sağa sola bulaşan bir yapısı yok dolayısıyla. kullanım miktarını kendınız belirleyebilirsiniz bu da yeni başlayanlar için bana göre kompakt ürünlerden daha kolay kullanım sağlar. 






Azar azar sürerek arttırabilirsiniz. ne sürdüğünüzü görebiliyorsunuz sonucta yoğun bulaşan yerleri dagıtmadan fazlasını alıp dagıtabilme imkanınız var.. Yapısı mini ışıltı simli yarı sedefli bana göre. sürüldüğünde hoş bi görünüm kazandırıyor. sadece sedefli olsa daha memnun olabilirdim ama bu haliyle de oldukça sevdim :) 

istediğiniz hafifliği yakalayana kadar dağıtmaya devam edebilirsiniz ancak disko topuna dönmemeye dikkat edin :) tüm yüzünüze de uygulamayın :)

Fırçasından pek hoşnut olmadım benimki ilk açtığımda kazık gibi bişeydi bir iki elime sert şekilde uygulayınca fırçalar ayrılmaya başladı daha sonra çok yumuşamasa da normale döndü diyebilirim hatta bı ara fırçayı tamamen temizlemeyi bile düşündüm ama henüz elime alamadım bu konuyla ilgili :)

Rengini ve duruşunu merak edenler için yoğunluk miktarına göre dağıtmak koşuluyla ayarladığım görünümleri bu şekilde :) ancak ilk görselde elimde bulunan ürün oldukça çok olduğundan nerdeyse çeyreğinden az diyebileceğim bir miktarı dağıttım.. Bu konuda bilginiz olsun :) 



Ben bu Ürünü oldukça sevdim :) kullanımı ve görüntüsü ile oldukça beğendim :) Tek derdi firça olsa da yüzümde herhangi bir tarhiş yapmadığı için uygularken sert olup çizilme hissi vermediğinden çok önemsemedim :)







Sizler bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz? fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim :)

Beni Hala Takip etmediyseniz hemen yukarı da  Takip et! yazan yere tıklamayı unutmayın :) 
Sosyal Medya'da diğer hesaplarım için iletişim kısmına bakabilirsiniz :) 
Tüm Blogger arkadaşlarımı geri takip ettiğimi belirtmek isterim :) 

Mutlu Günler ^^
İyi yıllar ^^

CONVERSATION

13 yorum var:

  1. sen olduğunu bilmeden okuma listesinden girdim yazıya, oo bi baktım balın kokusu :) çok beğendim ürünün rengini. fiyatına da baktım çok pahalı değilmiş. ben de alabilirim belki :)

    YanıtlaSil
  2. sen olduğunu bilmeden okuma listesinden girdim yazıya, oo bi baktım balın kokusu :) çok beğendim ürünün rengini. fiyatına da baktım çok pahalı değilmiş. ben de alabilirim belki :) güle güle kullann :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım ne pahalısı yahu 7.90tl 'den aldım :) KEsinlikle almalısın çok çok şirin bi ürün :) Rengi tartışılmaz dimi :)

      Sil
    2. internetten baktım da 17 lira yazıyordu, sen baya ucuza almışın :D evet ya o nasıl bi renk, senin ten renginle de tam gitmiş

      Sil
    3. saol ben cok sevdım walla ucuza aldım ama sende ızmırdesın ızmırde karsıyakada parfumerı de 9 tlye de gormustum gıdıp ındıırımsız gratısden falan alma :)

      Sil
  3. Yorumundan iki dakka sora hemen cvp veriyorum.. Ben zaten bloguna uyeyimm kiii :)) Ve ben de bu ürünü yazcagim begenm3dim ama. Ayy yatay yazmak ne zoorr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa gercekten mı :) Arada kacmıs o zaman benımkı :) neden acaba neyını begenmedın :) ben cok sevdim de :)

      ayrıca evet yatay baya zor ama maalesef mobıl sablonda yorum atılmıo ondan masaustu telefonlarda da :)

      Sil
  4. dokusu biraz kalın ama fena değil seviyorum ve kullanıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben bayıldım dıyebılırım ama tabı kullanıma ve kısıye gore degısıyo :)

      Sil
  5. Ürünün rengi guzel fakat donuyor cabucak nasil oluoda yavaş olsanda donmuyor acaba:) ben tekrar almam cunkuu likitt uygun fiyatli flormar toz üründe ise mary ve bety lou kardesler favorilerim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. belkı ben yenı aldıgımdan oyledır kurutamadım baya baya denedım aslında ama o tıp tıp koyduklarım donmuyooorr :)
      maryı bende sevdım ayrıca mac'ınkını kullanıyorum oda guzel :) En acık renk olanı onunda ama yanımda degıl koduna bakamadım :)

      Sil
  6. açıkcası ben de bu ürünü severek kullanıyorum ağır bi görüntüsü yok doğal duruyor. yazınızı çok beğendim ayrıca sizi de beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. takıp edıyorum zaten :)bu aralar bıraz yogunum o nedenle pek bakamıyorum ama merak etme gelecegım :)

      Sil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık