Kaş Doldurma Ürünleri / Sephora Kaş Bakım kiti ve Rimmel London Kaş Maskarası



Herkese Merhabalar :)

Bugune kadar çok kullanmadığım hatta bende iğrelti durduğunu düşündüğüm bir üründen bahsedeceğim :) hatta grubu diyelim çünkü önceki ürünleri de buna ekleyip harmanlayıp bir kaş doldurma yazısı yapayım madem  :)

İlk olarak doğal duruşlarını ve silik yapısını beğenerek Kurşun kalemle arasıra kaşlarımı doldururdum daha sonra bi tane kaş kalemi aldım madem ıstıyorum barı onun ıcın uretılmıs bır urun kullanayım dıyerek. Tabıkı kotulemek ıcın bırcok sebep bulunabılır bulunmak ıstenırse :) ama uzun zamandır kullanmadığım için hakkında çok fazla yorum yapmadan istediğim sonuç değildi diyerek geçiyorum :)


daha sonra Sephora Kaş kitini aldım o kadar şirin kutusuyla beni benden aldı kı ona da yaklasık 60tl gibi bir fiyat vermiştim sanırım.. yine gel gör ki bu da benim ürünüm değildi...
Aslında çok sert duruşları sevenlerın begenebileceği tam kalemle çizilmiş gibi duran kaşlardan isteyenlerın tamda bu diyebileceği bir kaş farı Sephora Brow kit. ben aldıktan sonra milyon tane de muadilinin çıktığı bir üründü bu.. Sephora'nın mini bir kutusu ki kutu hemen aşağıda ve görünce tanıyacaksınız bir çok marka da aynı kutudan kullanıyor artık... başta flormar olmak üzere sadece amblem farkı mevcut. tabı urun renklerı vs farklı ama alt kutusındakı urunlerın yapısından ambalaja kadar aynı :) 



ama hiç bir zaman günlük rutinlerimde yer verdiğim bir ürün olmadı. belki gerek görmedğimden belki üşengeçliğimden bilemiyorum ama bir türlü barışmadı yıldızlarımız :) rahatsız değilim ama önemli bir durum olmadıkça elimin gittiği bir üründe değildi açıkçası.
öncesinde kalem sonra far hiç biri olmadı bana hep duruşumun değiştiğini ve doğal durmadığı hissine kapıldım. Far bunu bir nebze indirse de o da benim ürünüm değildi başta pratik değildi :) Ama bir blogger arkadaşım bana ısrarla Rimmel London kaş maskarasını önerince denemeye değer buldum ve bu sefer aldım. Hatta almadan da baya bi denedim sil boya sil boya hem rengı hem duruşu için ben 2 numara ne açık ne koyu olan rengine karar verdim :) 02 medium brown olarak geçiyor bendeki rengi bu baktım hemen :)

Duruşu gerçekten çok doğal. Diğerlerindeki gibi yüzüm tamamen kaştan oluşuyormuş görüntüsünü ben hissetmedim zaten bu benım kendı kuruntumdu :)
begendım ki bu benim için çok ilginç bir durum kaş ürünleri  genelde bana göre değil diye düşünürdüm hatta hevesle kullanmaya çalıştığım ürünlerden oldu. :)


Fırçası kısa olduğundan uygulaması oldukça kolay. bıraz tombulca bu nedenle dışarı çıkıyo ama temizlemesi de çok kolay alışana kadar sorun yapmıcam artık :)  5mllik boyu da oldukça uzun süre yeterli hissi veriyo. cok fazla kullanılan bıtebılecek bır urun değil nihayetinde :) açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrü var ama bence jel yapısı kuruyana kadar :)  Kaşlarda dökülme yapmaması belki de en önemli noktalardan :) Sephoranın kaş kitinde de böyle bir sorunla karşılaşmadım :)
Ancak Kurşun kalem gibi doğal duruş veren kalemlerle boyayan arkadaşlar bundan vazgeçsinler hemen. Bu kalemlerin (ki bu bahsettiğim kaş için üretilmemiş olanlar) kaşları döktüğü artık bilinen gerçek. Ben de kaş ürünleri edinmeden önce o 2B çizim kalemiyle ne de rahattım :) Tam benım rengımdı oysa :) Ama döktüğünü farkedince bağlarımız koptu :)

Denediğim gruplar sonunda bende anlamış oldum ki; kaş için tek ürün maskara imiş :) Söyleyenler ne de haklılarmış :) Benim adıma en rahat ettiğim ve en beğendiğim grup bu oldu :)
hatta fazla geldiğinde kaş boyuna doğru parmağınızı sürerek fazlasını alırsanız daha da doğal bir görünüme kavuşabilirsiniz ki bence makyajın en güzeli doğal olandır :) 


Sizler bu ürünleri kullandınız mı yorumlarınız neler? 
Kaş doldurma işleminde neleri tercih ediyorsunuz ? 
Benimle paylaşırsanız çok sevinirim... :) 
Beni hala takibe almadıysanız Takip ET! butonuna tıklamayı unutmayın :) 
Tüm sosyal medya hesaplarım için İletişim Bölümüme bakabilirsiniz. :) 
Google'da topluluğuma da üye olursanız daha hızlı paylaşımlarda bulunabiliriz :) 
Ayrıca instagram da da oldukça aktifim eğer hesabınız varsa lütfen ekleyin blogger arkadaşlara direk Geri dönüş yapıyorum zaten :) 

Mutlu Gunler ^^

CONVERSATION

12 yorum var:

  1. Ben de mecbur kullanıyorum kaş farı. kaşlarım çok seyrek. ama yeni başladım kullanmaya. sephora brow kiti de denemeyi düşünmüyorum yorumundan sonra :)) doğallık önemli, ben golden rose kullanıyorum tekli, güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o kadar para edecek hıc bı yanı yok zaten deneme :) maskarayı kullandıktan sonra far da neymıs dedım en azından testerlerını bı dene :D

      Sil
  2. Benim ihtiyacım olmadı hiç. Kaslarım siyah ve yoğun

    YanıtlaSil
  3. Oleeey :))begenmene çok sevindim hatta maskarasimdan urunu kas fırçasıyla alip surersen belki dahada dogal olabilir senin için... ama 2b kara kalemide etkiliymis kirpiklerini kaybetmeden vazgecmissin neyseki:)) yazının başını okuyunca yine olmadı galibe dedim ama daha iyisini bulana kadar bunu kullanicaz gibi:) eline sağlık vede guzel gunlerde kullan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ındırımını beklemeden senı de bekletmeden aldım :) memnunum suan ıcın fırcayla da deneyebilirim bakalım :) Günlük rutınlerıme daha gırmedı ama gırmeye aday :)
      dıger yorumlarda kotonu okudum ona da bakabılırız :)))

      Sil
  4. kaş maskarası seviyorsan Koton'unkini denemeni öneririm Rimmel londan dan daha iyi bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk denemem :) ama sevdım ona da bakıcam tesekkurler :)

      Sil
  5. Ben de Kaş kalemi kullanıyorum . Bu kiti de deneyebilirim

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar, blog keşif etkiliğinden geliyorum. Sizi takipteyim bana da beklerim :) suslusirine.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkurler hosgeldınız hemen geleceğim :)

      Sil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık