Sudocrem Pişik Kremi ve Alternatif kullanım Alanları

Herkese merhabalar :)

Bugun SUDOcrem 'den bahsedeceğim:)


Aslında belki çoğunu biliyorsunuz bir zamanlar çok çok moda olmuştu ciltteki lekeleri ve yapıyı düzgünleştirici olarak kullanılmaya başlanmıştı muhtemelen hala kullanan vardır da :)
Ürün Aslında bir pişik kremi :) bebekler için tasarlanmış olmasına rağmen kim farketti bilmiyorum ama bu alternatif kullanımlarında mukemmel bir iyileşme gösteriyor. hatta adından pişikten çok bu diğer kullanım alanlarıyla söz ettirdiğini söyleyebilirim :)

bendeki ürün 60 gr ama çok uzun zaman gideceğinin garantisini verebilirim oldukça yoğun bir ürün çünkü. Daha çok (bilenleriniz varsa ) Arapkızı kremi var onun yapısına benziyo onun daha katısı.
10gr dan 500 gr 'a kadar sanırım çeşitli boyları var.



üzerinde Hasssas ciltleri korur ,destekler ve sakinleştirir. ibaresi var ki tamamen doğru  :) Herhangi bir sivilce kremi kullanmadan önce direk bu kreme başvurmanız durumunda ertesi sabah etkisini gözlemleyebiliyorsunuz.Aynı zamanda pişik için kullandığımdan onda da etkisini kısa sürede gösterip rahatlık verdi.
Üzerindeki kullanım alanlarını hemen alıntı şekline yazıp asıl kullanımıza geçeceğim hemen :)

"sudocrem cildin korunma kapasitesini destekler, cildi korur ve sakinleştirir. çocuk bezlerinin neden olduğu kızarıklığı ve pişikleri önlemeye yardımcı olur. tahriş olmuş bölgelerde fayda sağlar. göğüs  ve göğüs uçlarının bakımı içinde uygundur.  tüm vilt tiplerine uygundur. İnce tabaka halinde uygulayınız. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. "


Benim ürünüm üzerinde kullanım alanları yazmıyor sanırım ebatı biraz küçük olduğundan sığdıramamışlar ama bunu da sizler için araştırdığımda yatak yaraları gibi diğer durumlarda da kullanıldığını gördüm.

Asıl benim dediğim alternatif kullanım alanı sivilce ve aknelerin lekelerinin renklerini açma da hatta cilt tonu eşitleme de sivilceli cilt yapısını düzgünleştirmede hatta bazen cilt fısır fısır kabarır işte o zamanlarda kullanılıyor :)
Ben alırken aslında amacım bunları merakımla birlikte yaz döneminde terleme sonucu cildimde kızarıklıklar ve pişikler oluşuyordu kol kıvrımım dudak üstü gibi ilginç bölgelerde hemde :) bunun için kullandığım ve sevdiğim bu işlere çok iyi gelen bi pudram var ama dudak üstüne pudra anlamsız ve zararlı gibi geldiğinden almıştım bu kremi alırken eczacı bayan bana bu kullanım alanlarını da  saydı acıkcası bu kadar cok unlendıgını de o zaman anladım :) zaten aklımdaydı ama eczacı bıle duymus dedım kendı kendıme:)
onlar içinde kullanabilirim dedğimde asıl ürünün etken maddesi olarak çinko olduğunu kısa süreli kullanımda bir sorun yaratmayacağını ama uzun sürede ciltte yağ bezi gibi minik beyaz noktalardan oluşturabileceğini söyledi bu nedenle bende bir iki dışında tamamen aldığım amaca uygun olarak kullandım :)
 cünkü cildimde sivilceyi ne kadar sevmiyorsam o beyaz noktaları da o kadar sevmem yani :) ama kısa süreli de birşey olmaz lafı hep aklımdaydı :)

Geçen günlerde cildim fısır fısır oldu ne sivilce çıkıo ne çıkmıo tam arada ilginç bi hal aldı muhtemelen bir ürüne reaksiyon verdiğini düşünüyorum bu nedenle aldım elime sudokremı yatmadan önce mumyaladım kendimi :)
Ne kadar ince sürerseniz sürün bembeyaz oluosunuz ki ben zaten beyaz tenliyim mumyaya döndüm yatağa bulaşıp etkisini kaybetmemesi içinde bir miktar yedirdim öyle maske gibi bırakmadım yani :)
sabah kalktım veee da da dammmm tamamen sakin bir cilte günaydın :)

eczacı hanımın söylediği doğru mu değil mi bilmiyorum ama mantıklı geldi açıkçası tamamen de bu konuda araştırmadım sonuçta cilt için üretilmiş olsa da yüz için değil bu nedenle internetteki kullanıcı yorumlarından bu konuda baz alamazdım :) belki de benım tenime uygun olarak söylemiştir onu da bilemiyorum ama düzenli olmamak koşuluyla gerek duyduğumda mumyalıyorum kendimi :)

Ben oldukça memnunum :)
Sizler bu ürünü kullandınız mı? Memnunmusunuz sizde bahsettiğim beze problemini yaptı mı ? Ne düşünüyorsunuz ? Bana fikirlerinizi yorum olarak bırakırsanız çok mutlu olurum :) 



Beni hala takibe almadıysanız lütfen takibe alın :) 
İnstagram ve Twitter'da Balinkokusu kullanıcı adıyla paylaşımlarımı yapıyorum hesaplardan yazılarımı daha hızlı takip edebilirsiniz. 
Mutlu Günler ^^

CONVERSATION

22 yorum var:

  1. Hiç kullanmadım daha doğrusu böyle şeylerim hiç kullanmadım desem daha iyi olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. niye erkeklerde traştan sonra kızarıklıklarda kullanıyormuş :)

      Sil
  2. cildimin hassas ve kırmızılıklarımın çok olduğu dönemlerde en büyük kurtarıcım kendisi :) Gece maske gibi sabaha kadar yüzümde bekletiyorum ve ertesi sabah sakinleşmiş bir ciltle uyanıyorum ;)

    YanıtlaSil
  3. Hiç kullanmadım ama okudum şimdi yazdıklarını oldukça ilginçmiş, bazen benim de kolumda, bacağımda kızarıklık kaşıntı oluyor hatta kedi tüyü alerjisi mi acaba diyorum...alayım ben de:) Teşekkürler
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. belkı onlara da ıyı gelebılır oldukca faydalı herseye yarıyo walla :)

      Sil
  4. hiç kullanmadım ama hep kullanmak istedim bir alayım şunu artık sağ ol canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne demek bence bu boy ıdeal cunku suresı yetmez buyuklernı bıtırmeye :)

      Sil
  5. İlginç.. Yararlı bir ürünmüş ben de deneyebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ınstagram takıpcılerımden hulya hanım 2 yıldır kullanıyormus eczacı hanımn bahsettıgı beyaz kabarıklıklar oluşmamıs deneyebılırsın rahatlıkla :)

      Sil
  6. Ben bunu çok duymuştum ama hiç kullanmadım şimdi tekrar düşündüm de akne lekeleri için kullanacağım sanırım.

    YanıtlaSil
  7. Kac kere aliyim dedim dedim en sonunda alicam hem belki nem dengesini flnda sagliyodur tesekkurlerrrr:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nem konusunu bılemıyorum oldukca basarılı ve alternatıf kullanım alanları oldugundan:) ama nem dengesını diyemesemde oldukca yogun yapılı ve yaglı bı krem oldugu ıcın nemlendırme ısını gorecegını dusunuyorum :)

      Sil
  8. Bende bu kremi çok araştırarak aldım bloglar okudum iyi geleceğini düşündüm fakat sizin de duyduğunuz gibi minik minik yağ bezeleriyle karşılaştım ne kullanacağımı bende bilmiyorum sizinde önerebileceğiniz başka ne var acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maalesefyağ butonlarınıcılt bakımına gıderek yada buhar banyosundan sonra cıkarabılırsınız yorumunuz arada kalmıs yenı gordumm :( kusura bakmayın

      Sil
  9. Sudocrem'i ben de çok beğeniyorum :)

    YanıtlaSil
  10. Pavloderm adında bir kremden bahsetmek istiyorum oğlum da kullandık ve birçok krem kullandığımız için başarısız olacağını düşündüm ancak tam tersi firmanın garantisi etki etmezse para iade garantisi olması özellikle pisik önleyici dikkatinizi çekerim onarıcı değil her bez açtığınızda sürdüğünüzde kesinlikle pisik le karşı karşıya kalmıyorsunuz dış döneminde olmuştu sadece oda firmanın dediği gibi etki etme garantisi firma 72 yıllık bir firma yeni firma olmadığı için güven veriyor

    YanıtlaSil
  11. Arkadaslar pavloderm adında bir krem var tamamen bitkisel 72 yıllık bir firma yakında türkiyede bütün eczanelerde olacağını söylediler kesinlikle ısrarla deneyin oğlum da geçmeyen pişik geçti

    YanıtlaSil
  12. Merhaba sevgili anneler ve anne adayları, Tesadüfen tanıştığım Pavloderm Pişik Önleyici Kremi,kızımda oluşan pişiklerde kullandım ve çok memnun kaldım.Artık bez bağlamadığımız halde bile tuvalet sonrası temizlikten sonra kullanıyorum. Şu an 4 yaşında olan kızımda, havaların çok sıcak olmasından dolayı vücudunda oluşan isiliklere dün gece duş aldırdıktan sonra kullandım, bu sabah baktığımda isiliklerin tamamı yok olmuştu. İyiki varsın PAVLODERM.

    YanıtlaSil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık