Hoşgeldim / Hoşgeldiniz :)

Oncelikle  herkese merhabalar  :)
Ilk olarak bir tanışma  yazısıyla baslamak istedim ancak ne kadar eski blogerlardan da olsam araya baya zaman girince  insan ister istemez ne yazacagini ve yazdığını bilemez oluyormuş  :) heyecanimi ve acemiligimi mazur görün  lütfen  :)

Bu blog'da nelerden bahsedeceğim?
Öncelikle bir kadının hayatında  ne varsa onlardan diyerek ozet  bir aciklama yapayim sonrasında  da simdiki gibi irdeleyeyim; kozmetik ki bunun başını  hepimizin severek yaptığı  diyebileceğimiz makyaj ürünleri, cilt  bakımı ve ürünleri, beğendiğim  ya da beğenmediğim hersey  diyebilirim  :)  dahasi kisisel bakım ürünleri, evde kolay hazırlanan  maske,krem ve rujlar... bazen yemek tarifleri, bazen  küçük ddostlarımız için farklı  bilgiler (kedim olduğu  için  öncelik  kedi ancak cok fazla hayvan sevdiğim ve beslediğim  için  diğer konulara da zamanla gecis  yapabilirim :)) organizasyon fikirleri veya uyguladigim conseptler.... kısaca  zamana ne kadar ne sığarsa o :) bu ilk yazı olduğu icin fazla uzatmaya  niyetim yok açıkçası  :) ama siz herhangi  biryerde bloguma rastlarsaniz  bu blog'da ne varmış  sorusunuzu açıklamak icin basladim bu yaziya. Umarım  açıklayıcı  olmusumdur. :)

Biliyorum öncelikle  blogun sablonunu ve bilgileri düzenlemem gerek ama bir kere hadi deyince bir daha ertelemek istemedim  umarim en kisa surede  duzenler sizlerin  karşısına  cici cici cikarim :)

👀 Beni takip etmeyi unutmayın  👣
Tekrar görüşmek üzere  😇

CONVERSATION

0 yorum var:

Yorum Gönder

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık