Benefit Kaş Barı


herkese tekrar merhabalar :)
İlk yazım bu haftanın başında deneyimlediğim Benefit firmasının SEPHORA mağazaları içerisinde bulundurduğu kaş barı..

Sephora mağazaları - benefit kaş barı
Ancak her sephora mağazasında bulunmuyor maalesef..

Ankara'da bildiğim kadarıyla Tunalı Hilmi cad. Şubesinde ve Panora AVM şubesinde var sadece. 

İstanbul açısından hiçbir fikrim yok :) 

İzmirdeyse şuan sadece Agora AVM'de olan bu bar eylül ayından itibaren alsancak şubesindede faaliyette olacağı bilgisini hem alsancak hem de Agora şubesinden aldım :)

Alsancak konum olarak bana daha yakın ve daha merkezi bir yerde olduğu için bu barın orada olması daha hoş olacağı kanısındayım :)

öncelikle belirtmeliyim ki randevu almadan gitmeyin :) mağazaların numaralarını sephoranın internet sitesinde bulabilirsiniz. hatta altlarında verdikleri hizmetlerin küçük birer simgesi de mevcut. yani kaş barı nerede varsa takip edebileceğiniz bir sistem. belki küçük simgeler dikkatini çekmeyenler olabilir diyerek bu bilgiyi de vermek istedim. 

Gelelim bu bar ne barı ? ne yapılır ? nasıl yapılır? fıyatları nedir? 
sorularının cevaplarına....

bu bar adı üstünde kaş barı.. kaşınızı şekillendirme ve boyama işlemleri yapılıyor. 
boyama işlemini istemediğim için onun hakkında deneyimlerim yok ancak kullanan kişilerde gördüğüm ve aldığım bilgiler doğrultusunda 15 gün boyunca kalıcı bu boya ile kaşınız yeniden renklendirilmiş ve şekillendirilmiş oluyor. 

bu Boyama işleminin asıl amacı kıl köklerini besleyerek açıklıklarınızı doğal şekilde köklerinden geri getirmeyi amaçlıyor ama bu işlem için 6 seanstan fazla gidiliyor sanırım çünkü kimsenin1-2 seferde bitti çözüm buldum dediğine rastlamadım tabiki yine kişisel bir durum olduğundan değişmesi muhtemel bir rakam bu. 

Boyama işlemi yapılmadan önce kınaya allerjinizin olup olmadığı soruluyor ki bu önemli çünkü kına var içerisinde o boyanın.. 

Ben istemediğim için direk kaş şekillendirme servisini kullandım. bu servisi kullanacaklar içinde sir ağda'yı daha önce kullanıp kullanmadığı yada allerjisi olup olmadığı soruluyor. benim allerjim olmadığından bir sıkıntı yaşamadık. Asla dışarıdaki sir ağdalarla karıştırmayın acısız sedef görünümlü beyaz bir ağda bu. yapısı çok hafif. çekiminde acı vermiyor. sadece yüz de değil elimin üstünde de yapısını görmek için denediğimizde de hiçbir şekilde acı vermedi.. içerisinde inci özleri mevcutmuş :) hakikaten inci gibi bir görüntüsü vardı. :)

isteğe bağlı olarak dudak üstü bölgesinde de kullanılıyor bu ağda. ancak havaların sıcaklığından dolayı beyaz tenli olmanın sonucunda tahriş olmuştu benim yüzüm o nedenle bunu da deneyimlemedim ancak bir sıkıntı olacağını da pek sanmıyorum açıkçası. 

gelelim fiyatlandırmaya...
aslında internet sitesinde de açıkça mevcut fiyatları. hiçbir değişiklik yok. + olarak hiçbir

ücretlendirme çıkmıyor size.




  • Kaş Şekillendirme: 35 TL 
  • Cımbız Servisi: 35 TL 
  • Kaş Boyama Servisi: 32 TL 
  • Kaş Boyama ve Kaş Şekillendirme: 55 TL 
  • Dudaküstü: 15 TL 
  • Kaş Şekillendirme ve Dudaküstü: 45 TL 
  • Kaş Boyama, Kaş Şekillendirme ve Dudaküstü: 65 TL 
  • Takma Kirpik: 40 TL 


ben bu fiyatlara baktığımda kaş şekillendirme ve cımbız servisi birlikte mi uygulanacak düşüncesiyle fiyatı abartarak gitmiştim ancak bunun açıklamasını da AGORA AVM'de burcu hanıma sorduğumda ikisi de aynı yanıtını aldım. şimdi herkes ben gibi aynıysa niye 2 kere yazdınız o zaman ? havasında bakacak eminim. ikisinin farkı şu;


Eğer sir ağdaya allerjiniz varsa sir ağda hiç kullanılmadan cımbız servisine dahil ediliyorsunuz.


sir ağdayla bir probleminiz yokta kaşın ana şeklinin altında ve üstünde kalan bölgeyi ağdayla temizliyorlarsa o zaman kaş şekillendirme servisine dahil ediliyorsunuz. ikisinin uygulanışı farklı ama amaçları aynı :)


eğer açıklıklarınız çok fazla ve bakım yaptırmak istiyorsanız boyama işlemine dahil oluyorsunuz şekillendirme'de yapıldığında 67tl yerine 55 tl olarak fiyatlandırılıyor.


dudak üstü tek başına 15tl iken kaş boyama, şekillendirme, ve dudak üstü 65tl oluyor.


kısaca yanındaki herhangi uygulamada dudak üstü 10tl olarak fiyatlandırılıyor.. :)


Fiyatlandırma'yıda belirttikten sonra gelelim memnuniyet dereceme; Öncelikle çubuklarıyla simetrik ölçüm yapıldığı için yamuk olma riski çok çok az. ama eğer düzenli olarak aldırdığınız biri var ve güzelse hiç bozmanıza deyecek bir deneyim değil. bence bu barı diğerlerinden ayıran en önemli kısmı boyama işlemi. Kaş şekillendirme işini benim yaptığım gibi Özel günleriniz için saklayabilirsiniz :) tabiki profesyonel biri tarafından alındığı için kaş yapısal olarak olması gerektıği gibi oluyor. ama sizin sürekli olarak bunu bilen ve yapan bır kuaaförünüz varsa buna da gerek kalmıyor :)

Benim boyatmama sebebim Özel Günlerinizde (düğün, nişan vs..) Büyük çapta özellikle kaşlarınızda değişim yapmayın. kaşlarınız yüzünüzün tüm ifadesini ve görünümüzü değiştiren öğelerden hatta bence en önemlisi. bu nedenle boyama işlemine dahil olmadım :)

benim gibi izmirin yabancısıysanız ama gitmeniz de gerekiyorsa illa yol tarifi konusunda sakın yandex'e körü körüne guvenmeyin derim :)
en kısa yolu bostanlı iskelesinden arabalı vapurla üç kuyulara geçmek ordan çok az bir mesafe kalıyor zaten. otobuslerın oldugunu duymuştum ama tekrar bakabilirsiniz. Otobuslerı bilmiyorum çünkü ben arabayla gittim ve de vapura yetişemeden... baya dolandım ama sonunda buldum :)
Bostanlı'ya dönerken sol tarafınızda üç kuyulara giderken sağ tarafınızda kalıyor AVM konum olarak. :) umarım yararlı bir tarif olmuştur :)




Tekrar görüşmek üzere Şimdilik hoşçakalın :)




CONVERSATION

2 yorum var:

  1. Benimde 2 hafta sonra düğünüm var gitsem mi gitmesem mi bilemiyorum fiyatları bana çok yüksek geliyor kaşım alımı için.

    Yazı için çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  2. Evet ilk bakışta yuksek ancak dugun gibi onemli bi olay da kaşını en azindan güvenli aldir bence :) ayrica bu alt kisimda cikan kasta bagimsiz ama daginik gosteren killar var ya goz kapaginin ustune doğru o agda tuyleri azaltiyo ben 2 ay hic cikmadiklarini gordum suan cok az. Haberin olsun:) hoşgeldin:)

    YanıtlaSil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık