ROCS Sensation Whitening Dis Macunu ve Fircasi izlenimlerim


 Herkese merhabalar :) 

Bugun sizlere bir firma gonderisinden bahsedecegim bunu bastan soyluyorum ancak suna emin olabilirsiniz ki kendileri de ayni seyi belirtmesinin yanisira bende bildiginiz gibi tamamen objektif yorumlarimi sizlere iletiyorum. 

Bunlardan bahsettgime gore rocs markasindan gelen ikiliden bahsedebilirim artik :) 

ROCS Sensation Whitening


Oncelikle sunu söyleyeyim ambalaji siyah olmasina ragmen macun siyah degil tamamen acik renkli.. goz yanilmasi saglamak adina mavi seritler vs hicbirsey yok. Bundan neden bahsettim onu da hemen ozetleyeyim;

Biliyorsunuz ki piyasadaki bazi urunler aslinda beyazlatmamasina ragmen mavi efekt uygulanmiscasina gorunumde beyaz disleriniz varmis gorunmesini sagliyor. Bunlara asla karsi degilim öncelikle bunu belirteyim ama bu urunun vaadi ciddi bir beyazlama saglamak.
Ve bunu yaniltma yaparak degil temizleme yoluyla sagliyor. 


Bir de diş fircasi var ki gordugum en guzel firca diyebilirim. Bunun sebebi de fircanin egimli yapisi. Arka dislere de rahatlikla ulasabilmek adina hazirlanmis bu egimli yapisi tum dislere ayni oranda ulastigindan dolayi arka dislerim temizlenmedi mi acaba endisesiyle bastirmaya engel oluyo en azindan ben ulasim konusunda net sekilde eristigini gordugumden bastirma ihtiyaci duymadim. Ayrica fircalama esnasinda da bu egimli yapısı sayesinde de tum dislerime rahatlikla eristigimden bastirmadan fircaladim. 


Bundan once Oral B'nin elektronik olan dis fircalarindan kullaniyordum bu urune denemek amaciyla gectim ama suan gercekten ikilemdeyim ciddi anlamda manuel olmasina ragmen fırçası tamamen Temizlik hissiyati verebilen firca. Eger diger fircam bozulur vs birsey olursa kesinlikle bu fircadan alirim. Hatta ikili ortaklasa kullanım bile yapabilirim o kadar sevdim. Ayrica fircanin killari hafif sert (medium) olmasina ragmen dis etlerimde herhangi bir zarar meydana getirmedi. Ve kil yapısı o kadar guzel ki bu dibinde dis macunu kalmis mi diye incelemenize gerek kalmadan yikamada hemen ustundeki butun fazlaligi atıyor. 

Macun siyah olsaydi bu kadar hizli temizlendigini gozlemleyemezdim ama macun da beyaz oldugundan net sekilde bunu soyleyebilirim
 Killari orta sert (medium) geldiğinde biraz endiselenmistim. cunku zaten hassas bir dış yapisina sahibim ve sert ya da orta sert fircalari tercih etmiyordum ancak ambalajinda soyle bi aciklama mevcuttu; dis lekelerini temizlemek icin medium - orta sertlikte urun gonderilmistir. benim gibi beyaz diş sevenlerdenseniz bu aciklamaya guvenerek hemen kullanirsiniz :) bende oyle yaptim cunku. 


Urunlerin ambalaj ozelliklerinden de biraz bahsedeyim; macun 60 ml/74g. Diş fırçası da klasik ambalajlama şekliyle satılıyor...

Her iki urunde beni ciddi anlamda memnun eden urunlerden oldu. 1.5 ton beyazlik konusunda emin degilim bu ton neye gore kararlastiriliyo ya da 1.5 ton denildiginde ne sanmam gerekiyo bilmiyorum ama ben macunun ve fircanin birlikte kullaniminda kendimde beyazlatma islemi yaptigini gordum. Ayrica baska fircayla macunu denemek amaciyla tek seferlik kullanimlarda bile beyazlattigini gozlemledim. Her ikisini birlikte kullanmalisiniz diyemem ama eger manuel firca kullaniyor ya da seyehat acisindan bile olsa aliyorsaniz bu fircaya kesinlikle sans vermelisiniz :) 

Firmaya bu gonderileri icin tesekkur ediyorum 😘
Bu arada nerede bulabileceginizden ve fiyat araligindan da kisacik bahsedeyim; 

dis fircasini watsonsda 14 tl'ye gordum indirimli olarak. Ancak macunumdan ne yazikki kalmamisti bos raflarda fiyat arastirmadim. Ortalama 25-30tl arasinda oldugunu dusunuyorum. 

Satin almak icin Genel olarak tum kozmetik magazalarinda ve eczanelerde bulabileceginiz bir marka oldugundan almak istediğiniz her an her yerde ulasabilirsiniz :) 

Mutlu ve saglikli gulusler :) 
Guzel bir hafta olmasi dilegimle :)

CONVERSATION

1 yorum var:

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık