W7 Banana Dreams Loose Powder / W7 transparan pudra yorumlarim

Herkese Merhabalar :)

hergün bugun blogumla ilgileneceğim diyerek uyansamda ne yazık kı gün içindeki koşuşturmadan buralara uğrasamda post atamıyorum :)

her buraya gelişimde tabiki hangisini yazsam telaşı da yaşıyorum :) Çünkü elimde yazılmayı bekleyen bir sürü ürün var :) 

Neyse bugun Sarılık geçirten bir üründen bahsedeyim dedim tamamen net fikirliyim çünkü Almayın, Aldırmayın ! 


W7 markasına ait Banana Dreams loose Powder 

Sarılık değilseniz hiçbir şekilde oluru yok kullanmanın hele baking işlemi yapmaya çalışırsanız eyvah eyvah :) belki bir tık göz kapagını sabıtleme ya da notrleme de kullanılabilinir ona da bu alınmaz ama :)

sadece sarı agırlıklı konsept bir makyaj yapıyorsanız ıhtıyacınız olabilecek bir ürün kendisi.

ambalajından bahsedecek olursam bu da bir fıyasko resmen. ama teker teker gideyim istiyorum genel yorumlarımı sona bırakayım önce ürünü anlatayım sizlere :) 


Kavanoz tipli çevir aç kapağa sahip bir ambalajı var. yapısı hafif ele aldığınızda görmeye alışkın olduğumuz plastık kutulardan bir tık daha düşük kalitede görünüyor. içerisinde ustunde berisinde hiçbir ponpon ya da puf yok. aynı sekılde ıcını actıgımızda ise pudra delikleri fazla büyük. ürünü içine fazlaca koymadıklarından hava alabilecek şekilde bu da ürünün çıkışını kolaylaştırıyor.
İçerisinde 20g ürün var. açıldıktan sonra 18 ay kullanım ömrü verilmiş.


yapısına gelirsek yine de bir hata yapar ve bu ürünle baking yaparsanız göz altlarınız kaskatı kesiliyor kesinlikle aşırı kurutma yaptığını söyleyebilirim.



bir transparan pudra'ya göre fazla renkli ve kalın yapılı bir ürün. 

kapağının içerisinde herhangi bir ara katman ponpon vs birşey olmadığı için, ve delikli yapısındaki deliklerin büyük olması sebebiyle açarken çok dikkatli olmalısınız ki etraf sararmasın. 
yanlışlıkla çantanıza atsanız ve yine yanlışlıkla açılsa bütün kavanozu çantadan toplarsınız o kadar çok ürün geliyor uygulama alanına.


ancak bunu göz ardı edebileceğiniz baska bı durum var ki o da delikler buyuk olduğu için yatay sallama işlemiyle butun urunu ıcerı gerı gonderebiliyorsunuz :D 
Ne işinize yararsa artık :D 

Belki çok çok koyu esmer tenli kişilerde başarılı bir ürün olabilir, belki cildi çok çok yağlı kişilerde başarı gösterebilir ancak ne yazık kı o kişilerden biri ben hiç olamadım ve maalesef benim için çöp olan bir ürün oldu. 

W7 markasına ait elımde 3 4 tane ürün var sanırım ama hiç birini bunun kadar kötü bulmamıştım. 

Benim bu ürün hakkındaki fikirlerim bunlar :)

Kendisi Banana powder'in orjınalını cıkaran her kımse ona dupe cıkarılmış bir ürün muhtemelen. Ancak artık banana powder görmek istemiyorum o nedenle bakma gereği de duymuyorum :D 

Ben beğenmedim ancak ben nötr alt tonlu, beyaz tenli, karma cilt (kuru'dan- karma'ya) yapısına sahibim. Belki ten renginiz veya alt tonunuza göre bu ürünü sevebilirsiniz ya da severek kullanıyorsunuzdur bile. Eğer bu şekilde bu ürünü kullanabilen varsa lütfen aşağıya yorum olarak düşüncelerinizi ve ten renginiz gibi özelliklerinizi yazın :) 
kımseyı yanlıs yonlendırmek ıstemıyorum bunlar tamamen benım fıkırlerım ve benım cilt yapımdaki yaşadıklarım... :)

Bloguma hala abone olmadıysanız sağ taraftan izle butonuna basmayı, İnstagram ve youtube'da @balinkokusu ve balınkokusu kanalını takibe almayı ve tüm sosyal medya hesaplarım için iletişim bölümüne bakmayı unutmayın :) 

mutlu günler diliyorum ^^

CONVERSATION

1 yorum var:

  1. Thanks for this awesome review! I just followed your amazing blog. :)

    Visit me at:
    Shoot for the stars

    YanıtlaSil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık