Luis Bien Aktif Karbon Dis Temizleme Tozu - dis beyazlatma tozu


Herkese merhabalar :) 

Bugun sizlere luis bien firmasina ait bir urunden bahsetmek istiyorum :) 

Aktif karbon dis temizleme tozu :) 


oncelikle firmaya bu urunu deneme fırsatımi yarattiklari icin tesekkur ederim :) 

görsel özelliklerinden biraz bahsedip bendeki etkilerine hemen bakalım :) 

Urun yapi olarak toz halinde ve kavanoz seklinde. iç ambalajında herhangi bir paketleme yok bu nedenle açarken muhtemelen lavaboda falan açmanız faydanıza olur çünkü kapak aralarında dökülmek üzere bekleyen ürünler olabiliyor. ancak kargoda sorun olmamış çünkü ürünün karton bi kutu koruma ambalajı vardı bu nedenle açılma dağılma gibi bir sorunla karşılaşmadım. gramaj olarak 50 gr. ve 12 ay kullanım ömrü verilmiş tabiki açıldıktan sonra :) 
Oldukca bereketli bi urun az miktarda almaniz yeterli olduğundan kolay kolay bitebilecek gibi bir ürün değil :)  
Siyah komur tozu benzeri bi yapisi var. ürünün ambalajını açtığınızda bi mentol kokusu mevcut ancak bu kullanırken cok cok hafıfliyor.  

Oneride istenilen beyazliga gelene kadar gunde 2 kez kullanilmasi tavsiye edilmesine ragmen kendisini gunde 1 kere kullandığımı belirteyim :) 

Bunun sebebi sadece bu urun degil tum beyazlatici urunlerini gunde 2 kere kullanmayi gereksizce fazla buluyorum 2 kati sürede etki etsin ancak diş yapimiza zarar vermesin 🎀

eger disimi normal dis macunumla fircaladiktan sonra bu urunu kullanirsam ara ara diş aralarimda siyahliklar kaldigini gözlemledim ancak onunda çözümünü buldum :) 
Artik macundan once kullanmayi tercih ediyorum:)

ürün ne kadar temizleme tozu olarak geçse de ben tek başına bir diş macunu gibi olduğunu düşünmüyorum:) beyazlatıcı ürünler grubumda benım için :) ve bu sebeple temızleme tozunu tek basına yeterli bulamadığımdan tek kullanmayı tercih etmedim :) 

bu arada ürünü beyazlatıcı olarak nitelendirip o şekilde kullandığımı söylemişken zaten ambalajında da "natural teeth whitening" ibaresi mevcut :) 

Ayrica 3dk fircalanmasi onerilmis ancak ben yine sureyi kisa tuttum bunun sebebi urunden cok benimle alakali bi durum. normal fırcalama ıslemlerını de bıraz daha kısa tutuyorum :) 
sizin için bu ürünle uzun surelı fırçalamayı denedim ancak chaı tohumunun agızda sısmıs o kaygan hissi gibi bi yapıya dönüştüğü için midem daha fazlasını kabul etmiyor :) 

Urun aktif karbon icerikli zaten bu maddeyi artik bi cok alanda gormeye basladik maskeler sampuanlar ve tabiki diş macunları.  her alanda karşımıza çıkıyor yeni fenomenimiz :)



ürünü ıslak diş fırçanızla kavanozdan çok az bir miktar alıp direk olarak fırçalama işlemine geçmeniz isteniyor. bende ortalama 15 gün kadar ürünü denedim ve gerçekten ilk günden beri belirli bi etkisi olduğunu söyleyebilirim :) ilk 4 5 gün etkisini net şekilde gözle görebiliyorsunuz :) özellikle gün içinde çay kahve gibi sarartan maddeleri çok fazla tüketiyorsanız ürün ciddi anlamda silgi görevi görebiliyor :) 

ben ürünü sevdim artık düzenli olarak kullanmaya devam ediyorum diyemeyeceğim ama üşenmediğimde gerçekten kullanıyorum :) tabi beyazlığını kaybettiğinde tekrarlıyorum :) 

ürün firma gönderisi olmasına rağmen bunlar tamamen kişisel yorumlarımdır ve kendimde gözlemlediğim sonuçlardır. Lütfen reklam içerikli olduğunu düşünmeyin :) 
yine firma gönderisi olup ne yazık kı beğenmediğim ürünlerde var ve yakın zamanda onlarında yazısı gelicek :) 

herkese mutlu günler diliyorum💛

Beni hala takibe almadıysanız hemencik iletişim bölümüne bakın ve tüm sosyal medya hesaplarımı takip edin :) 

Sizleri seviyorum :) 
Sağlıklı ve beyaz Gülüşler ❤❤❤❤

CONVERSATION

4 yorum var:

  1. Merhabalar, paylaşımınız için teşekküre ederiz. Ürünümüzü güzel ve sağlıklı günlerde kullanmanızı dileriz.Diğer ürünlerimiz hakkında Detaylı bilgiler için bizlere whatsapp: 0530 944 01 84 üzerinden veya www.luisbien.com adresinden ulaşabilirsiniz. :)

    YanıtlaSil
  2. ilk defa duyduğum bir marka teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık