Loreal Paradise Extatic Brow pomade / Loreal Paradise Extatic kas Pomadi inceleme swatch ve yorumlarim


Loreal Paradise Brow pomade

Herkese merhabalar:) 

Loreal paradise serisi daha once de bahsettiğim gibi cok yakin zamanda ülkemize giris yapti ve girisiyle birlikte olay oldu :) daha once maskarasini kullanmis ve hemen şuracikta (Tiklayiniz) yorumlarindan bahsetmistim :) 
E onu kullandiktan sonra bunu da tabiki herkes gibi cok merak ettim ve gratis'in 500. Magaza acilisinda kalan son urunu de aldim :) 
Aslinda benim rengim Mac kas kalemlerinde de kullandigim renk olarak brunette diye dusunuyordum ama bu son kalan urun olmasindan ötürü maalesef bu rengi yani warm blonde tonunu almak durumunda kaldim. 

warm blonde

Ama sansima renginden dolayi herhangi bir sorun yasamadim. Daha soft bi gecis sagladigini dusunuyorum sadece :) 

Loreal Paradise brow pomade İnceleme swatch ve yorumlarım

Hemen ambalaj ve gramaj gibi belirli ozelliklerinden bahsedip yorumlarima geceyim :) 
Ambalaji gordugunuz gibi cok şık bi yapiya sahip. Rose tonlarinda parlak yapılı uzerinde uygulamayi kolaylastiran bi firca ve alt tarafında kavanoz yapili urun bulunuyor. Urun acildiktan sonra 12 ay kullanim omru verilmis. Made in korea urunu olarak belirtilmis ve icindekiler bolumu hemen asagida :) 





Paradise maskara gibi bir kutu içerisinde degil maalesef. Direk gördüğünüz görüntü de bolca bantlanmis sekilde satiliyor e tabiki buda ayri bi sıkıntı yapis yapis bi hale getiriyor urunleri. Ben ayrica temizledim ama malesef boyle seylerden hic hoşlanmıyorum. Bu arada urun 3.0gr :) urun az gibi gorunsede uzun sure kullanilabilecek bir urun oldugunu düşünüyorum.  
Fircasi da genel olarak kullandığımız kesik uclu fircalardan daha kucuk yapili. Kaş boyuna gore ayarlanmış ayni sekilde kullanımı ve  dagitimida güzel yapili bir urun. surekli yaninda olan bir fircaninda kullanisli olmasi da benim icin bi arti daha. :)

loreal paradise extatic kaş pomadı

Gelelim yorumlarima :) urun kaş pomadi olarak geciyor yani kas farı ya da kalem yapısından farkli bi yapıya sahip genel olarak kavanoz yapili jel eyelinerlarimizin daha kivamli hali gibi. Icersinde bulunan firca hem ince hemde kucuk olusuyla ben onunla uygulama yaptim normal kesik uclu fırçayla da denedim ancak kendi fırçası bana daha kullanisli geldi. Urunu bi kac kez yere düşürdum ancak ambalajinda herhangi bir kirilma catlama durumu soz konusu olmadi kismen dayanikli bi ambalaja sahip oldugunu söyleyebilirim bu nedenle. 

Dagitma konusuna gelirsek urun kaşlarinizdan daha cok dibine oturan bi yapıya sahip. Urunu uyguladiktan sonra eski maskara fircalarinla ya da kaş fircanizla taradiginiz da cok dogal bir goruntu elde ediyorsunuz. Ust uste uygulayarak renk ayarlamasi yapabiliyorsunuz. 

24 saat kalici denmis ancak zaman tutmadim makyajimin yuzumde oldugu sure boyunca herhangi bi dagilma akma durumu soz konusu olmadi. Ancak sunu da belirteyim benim kaşlarim sabitlenme geregi duyan inatci yada daginik kaşlardan değil. Eger siz sabitleme ihtiyaci duyulan kaslara sahipseniz arti bir urunle uzerinden yada altindan gecmelisiniz. Çünkü urunun yapısı oldukca yumusak ve kaşlari sertlestirmiyor.

loreal paradise extatic kaş pomadı swatch

Benefit'e muadil olarak gosteriliyor ancak tabiki onu denemedigim icin sadece ambalaj acisindan benzerligini soyleyebilirim :) bu arada urunun fircaya gelmesi oldukca basarili rengini rahatlikla alabiliyorsunuz yani pigmentasyonu oldukca yuksek :) 

Ben bu urunu de sevdim :) umarim aciklayici bir yazi olmustur :) sizlerinde ayni fikirde olmasini umut ediyorum :) 
Bunlar tamamen kendi yorumlarim bunu lutfen unutmayin:) 
( yada yazıya tıklayın :)) 

Sevgiler 😍

CONVERSATION

17 yorum var:

  1. Güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  2. Ambalajı çok şıkmış, fırçası kapağında tasarlanmış çok hoşuma gitti. Güzel bir inceleme olmuş, gidip alasım geldi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eğer ihtiyacın varsa yılbaşı indiriminde bi şans ver canım :)

      Sil
  3. Çok güzelmiş, güle güle kullan

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bilgilendirme olmuş bir de sabitleseymiş iyi olacakmış :)

    YanıtlaSil
  5. farklı bir ürünmüş denemeye değer bence :)

    YanıtlaSil
  6. Yanıtlar
    1. hoşgeldin :) uzun zaman oldu goremıodum senı :) nerelerdesin :)

      Sil
  7. Kaş ürünü kullanmıyorum ama çok detaylı bir yazı olmuş, ihtiyacım olduğunda deneyeceğim ilk ürün olacak sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok sevındım :) eger denersen umarım memnun kalırsın :)

      Sil
  8. keşif etkinliğim var suan mevcutta oraya lınkını atarsan paylaşabilirim :)

    YanıtlaSil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık