Vaseline Intensive Care Sprey Krem Inceleme ve Yorumlarım



Herkese Merhabalar :)  

Sicak yaz gunlerinden bahsedip gunes kremi postundan sonra e gunes kremi eksik kalip yandigimizda da olanlara care olabilicek bi kremden bahsedecegim bu postta:) 

Tatilden sonra haftasonu kacamagi olarak deniz'e gidelim dedik ama tam bir facia oldu benim icin :) sirtim fazlasiyla yandı dokunmak yaslanmak egilmek kisacasi kas calistiran herseyden uzak sadece bi nebze rahatlamak amaciyla butun yollari denedigim 3 gun yasadim. 

Bu esnada vaseline markasina ait bu sprey kremi yaymaya gerek kalmaz dusuncesiyle sirtima kullandim. Hic beklemedigim derecede rahatlatti tabiki iyilesme esnasinda herkesin bildigi silverdin ve anestol yine kullandim ama onlarin oncesinde cildi yumusatip acisini azaltan bi etken oldu benim icin. Ozellikle uyumadan once sıkıp emilimini bekledikten sonra rahat uyumak o an icin cok ozel bi urun haline getirdi bu kremi.

Gunes sonrasi losyonlar yerine bence artik bu krem kullanilmali :) hic gerek yok losyondur gunes sonrasi kremdir spreydir. Bugune kadar sayisizini denemis beyaz tenli biri olarak diyorum ki bunu denedikten sonra gercekten digerlerine hic gerek yok :)

Ustelik sadece gunes yanigina iyi gelmiyor yanmasina karsida ilginc sekilde koruyor. Bunu da annem denedi 1 hafta boyunca sadece oda cikisinda bu kremi kullanarak kendini korumayi basardi aslini arastirmadim ama oda baska bi yerde okudugunu soyledi yine de bu ozelligini pek kullanmanizi tavsiye etmiyorum çünkü krem spfli degil. 

Ayrica kuru ciltliler, benim cildim krem emmiyor diyenler, azicik nem versin ama yapis yapis da olmayim diyenlerde bu urunu rahatlikla kullanabilirler. Ozetle herkes icin cok kullanisli olacagini dusundugum bir urun oldu :)


Kremin genel ozelliklerinden de azicik bahsedecek olursam; 190ml gaz icermeyen sadece sıkıştırılmış hava ile sprey ozelligi saglanmis kullanisi rahat bir urun. 
 Nemlendirir ve saniyeler icinde emilir,
Cildi aninda yumuşatır, yapışkanlık hissi birakmaz.
Sprey formati sayesinde esit dağılır.
Seklinde bahsettigi tum ozelliklere sahip bu krem. 

En iyi kullanim olarak cilde araliksiz 10 cm den sıkıp hizlica yaymaniz onerilmis tabiki gunes yanigi gibi gerginliklerde hic ugrasmayin o emiyo zaten :) 

Son kullanma tarihi konusunda uretim tarihinden itibaren 2 yil bilgisi verilmis.

Seyahatlerde akmasini onlemek amaciyla dondurmeli kapaga sahip kapagi cevirince kilitleniyor :) 


Tek sorunu sanirim birazcik cabuk bitiyor en azindan benimkiler oyle :) bu benim 2. Sisem. Annem 4.sisesinde. ailece bu urunu cok sevdik :) 

Fiyat konusuna da gelirsek 1+1 ya da %50 indirim disinda ortalama 21 tl etiket fiyati ama tabi indirim zamani daha uygun fiyatlara da alabilirsiniz. Her sekilde almanizi tavsiye edebilecegim bi urun oldu :) 

Umarim sizlerde memnun kalirsiniz..

Siz bu urunu kullandiniz mi ?

Sprey krem seviyor ya da kullaniyormusunuz ? 
Hangi markalari tercih ediyorsunuz? 
Bu sorularimin cevaplarini ve diger tum sorularinizi yorum bölümünden ya da sosyal medya hesaplarimdan iletebilirsiniz ^^ 
Mutlu günler ^^   


CONVERSATION

6 yorum var:

  1. ben duştan sonra bunun kakaolu olanını kullanıyorum ama bitmek üzere bunu da alabilirim sonra..

    YanıtlaSil
  2. Markanın bu ürününü kullanmadım güneşlendikten sonra yanık sıkıntım olmuyor o yüzden ferahlatıcı kremler kullanıyorum güneş sonrası..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence cok sey kacırıyorsun canım dustan sonra cıldı nemlendırmesı de cok ıyı :)bı sans ver bence :)

      Sil
  3. Bende de kakaolusu var hatta nivea'nın böğürtlenli krem spreyi de var. Gerçekten harika bir buluş bu. ÖZellikle banyodan çıktıktan sonra vücudumu nemlendirmek benim için bir eziyetti. Çıktıktan iki hafta falan sonra almıştım.


    Bu arada bana da beklerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hemen gelıyorum :) kesınlıkle haklsınız :)

      Sil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık