H&M eyeshadows paleti yorumlarim-swatch-dupe-inceleme


H&M eyeshadows paleti


Herkese merhabalar :) 

Bugun sizlere instagram takipcilerimin muhtemelen gordugu  izmir alisverislerimden birinde aldigim H&M far paletinden bahsedeceğim :) bu paleti de denemek H&M urunleri hakkinda genel bir fikre sahip olmak amaciyla aldim aslinda kullandigim renklerde olan paletini tercih ettim bu paletin yanlis hatirlamiyorsam bir de mavi mor tonlarda olan paleti vardi ki eger magazada cektigim fotoğrafını bulabilirsem onu da bu yaziya ekleyecegim :)

H&M eyeshadows paletleri renkleri


Urunde 5 farkli renk bulunuyo bununla birlikte bu renklerin 1 ya da kullanima bagli olarak 2 sini goz kapagini notrlemek icin far bazi olarak kullanabileceginiz tonlara sahip.


 Ancak ilki daha mat yapıliyken ikincisi isiltili bi ton tabi dedigim gibi bu tercihinize kalmis bi durum yine de bence ilki notrleme isleminde ikinci ton ise goz kapaginiza uygulayabileceginiz daha sonra golgelendirebileceginiz bi renk. 

Palet şık seffaf mika bir ambalaja sahip. Acildiktan sonra 12 ay kullanim ömrü var ve her renk 1.5 gr. Sanirim bu ambalaj cesidi kolay kiralabilen bi yapida cunku diger ayni ambalaj seklindeki paletlerden birinin kutusu kirik cikmisti degistirmek durumunda kaldim. Dikkatli olmakta fayda var bu nedenle :) 

H&M far paleti


Urunler sol bastan baslayarak 1 2 3 4 5 seklinde siralanmislar ve tonlari;
1 matte beige
2 shimmer beige
3 golden rose 
4 matte brown
5 shimmer brown olarak adlandirilmis.

Toplamda urun 7.5gr. 

Pigmentasyon acisindan bu palet bana biraz zayif geldi ama bi kac kat uygulamayla toparlanabiliyor. Direk fari uyguladığınız da pek guzel sonuc vermiyor ama baz veya krem yapılı bi farla notrleme yaparsanız iyi sonuc alabiliyorsunuz. Biraz tozutma durumu soz konusu ama bunu da cok fazla bastirmadan temiz bir fircayla cildinizden atabiliosunuz ya da once goz makyajinizi yapip sonra ten makyajınıza gecerseniz sorunsuz olabilir. 

Ozellikle 4 ve 5 numaradaki tonlar benim sıkça kullandığım tonlardan ve 5 numara daha koyu oldugundan soft bir gorunumu rahatlikla verebiliyor. 

The balm meet matte trimony paleti

4 numarayi gosh'un kalem farlariyla birlestirip kullandim daha once the balm meet matte trimony paletinden matte rossi rengiyle yapıyordum goruntu acisindan birbirini yakalayan sekilde oldu makyajimin the balm trimony paletiyle olan halini cekmistim onu aşağıya eklerim. zaten renklerin benzerligini de ekleyeceğim..

Kolay goz makyaji


The balm far paleti swatch

Palet bana daha cok trimony'den esinlenilmis gibi geldi isilti eklenen renkler var ama genel olarak trimony tonlari oldugunu düşünüyorum mat yapili 4 numara ve trimony matte rossi birbirine dupe gosterilebilir. Tabiki bi trimony pigmentasyonu yok ancak bu palet 12.90 tl fiyata sahip trimony indirimde 70 tl-80 tl bi fiyata geliyor. Eger elinizde cok fariniz varsa ve ara sira elimde farkli bi palet olsun diye dusunuyorsaniz bence bu palet trimonyden daha karli bi palet haline gelebilir. Trimonynin pigmentasyonu ve bu urunle olan savasimi da ikisini gostermek acisindan ekledim ancak ne yazik ki swatchlama isinde bu kez pek de becerikli olamadim :/

Trimony far paleti swatch

(*H&M paleti bazsiz direk uygulama hali)

Bu arada farlarin yapisi ele aldığınız yada fircayla dokundugunuzda yumusak yapılı ama kadifemsi yapili degiller. 

Genel olarak notr bi urun benim acimdan. Cok begendigim soylenemez. Olsa da olur olmasada olur bi palet bence ayrica yuksek fiyatli olmadigindan mukemmel bir palet beklemiyordum zaten. 

Bu arada tum renklerin swatchlarini krem far surup surulen surulmeyen hali olarak fotografladim dedigim gibi krem farlar ya da baz uygulamadan cok performansli bir urun degil.  (Krem far olarak maybelline color tattoo cream beige rengini yedirmeden bolca surdum ki neresinde oldugunu gorebilesiniz ^^)
Hemen minik bi not dusmeliyim ki bu urunu fircayla uygulamak oldukca zor. Sunger uclu bi aplikatorle daha net renk almaniz mumkun.


HM far paleti swatch

Benim bu urun icin yorumlarım bu kadar:) kesinlikle alin aldirin diyemedigim bu urunu sadece goz makyajimi begenip uygulamak isteyen elinde trimony paleti olmayanlarina alin diyebileceğim bir  palet oldu. Ton alt yapisi farkli olsada yaptığım makyajda buyuk degisiklik gostermedi. 

H&M far paleti


Sizler bu palet ve H&M kozmetik urunleri hakkinda ne düşünüyorsunuz? H&M kozmetik urunlerini kullaniyor musunuz? 
Trimony paletiyle benzerligi sizce dupe gosterilebilir mi ? Tum bu merak ettiğim sorularim ve sizlerin merak ettikleri icin bana yorum bolumunden ve tum sosyal medya hesaplarımdan ulasabilirsiniz. 

Blogumu hala takibe almadiysaniz takibe almayi unutmayin ^^

Mutlu Gunler ^^

CONVERSATION

6 yorum var:

  1. Bu paletler pigmentsiz bence ama diğer ürünleri oldukça iyi H&M'nin 😊

    YanıtlaSil
  2. Renkleri çok güzel ve kullanışlı ama altına baz sürmeden renk vermeyen far paletlerini gereksiz buluyorum keşke daha pigmentli olsaydı o zaman gördüğüm yerde alırdım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah keske :( ama hıc alıncak gıbı degıl oyle bazsız kullanımda :/

      Sil
  3. Ooo kuzum, yazmayı bırakmamışsın, ben de yine geldim buralara :) girip bir bakayım dedim bu kız ne yapıyor. Yoruma gelirsek, paletin renklerine bittim, makyajda da renkleri çok güzel birleştirmişsin :) Güle güle kullan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım buralardayım sende hoşgeldın :) renklerı guzel de pıgment sorunlu kuzum ıste: ) teşekkur ederım :)

      Sil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık