Yabanci siteden Far paleti- Wish Far paleti

Wish eyeshadow palette

Herkese merhabalar :) 
Bir cogumuz ali express gibi uygun fiyatlı yabanci sitelerden alisveris yapıyoruz bende yine bu tarz bi site olan wish sitesinden 8 9 parçalik bir alisveris yaptım :) urunlerim parca parca geldi ve kullandiklarim oldu aralarinda ama bugun sizlere far paletimden bahsedeceğim:) 

Farlarin gramaji hakkinda bi fikrim yok. Içindekiler kutusunda yazıyordu onu da ayrica paylasimima ekleyecegim ama gramaj bilgisi mevcut degil. Plastik siyah bi ambalaji var pek etkileyici değil görsellik acisindan. Kirilgan yapili olduğunu dusunmuyorum. renklerine gelirsek oldukca guzel tonlarda tozutmasi yok ve oldukca pigmentli bir palet cikti :) dagitmasi da kolay :) 
Bu fiyata boyle bir palet acikcasi pek beklediğim bisi degildi ama valla yapmislar olmus :)


Yabanci siteden far paleti

Paletin icindeki farlar mat yapililari ve simlileri seklinde gruplanmasada iki yapida da ürün var. Bendeki palet toprak tonlarinda olani. Bi de cok renkli pembe mavi sari gibi renkli tonlarda secenegi vardi ama bana pek hitap etmedigi icin almadim. 

Renklerini daha net gormeniz acisindan;

Coklu far paleti, toprak tonlarinda makyaj


4 lira kargo 4 lira da kendi fiyatıydı yanlis hatırlamıyorsam ya da sadece 4 liryada satin almis olabilirim emin değilim suan ama 10 lirayi geçmediğine eminim. 

Aslinda sadece denemek icin aldim bu urunu ama oldukca kullanisli buldum :) 
Yabanci sitelerden aldigimiz markasi belli olmayan urunleri kullanmaktan pek hoslanmam aslinda ama bunun üstünde icerigi yaziyordu. Bu ic rahatlatici olabilir :)  
Tavsiye etmek dogru olmaz ama eger bi gecelik vs ihtiyaçlik uygun fiyatli bir urun arıyorsanız e alin o zaman :) 

Sizler bu urunler hakkinda ne düşünüyorsunuz? Kullandiginiz bu tarz sitelerden aldiginiz urunler var mi? Bana herhangi bir konuda ulasmak icin yorum bölümünden veya tum sosyal medya hesaplarimdan ulaşabilirsiniz :)) 

Mutlu günler ^^

CONVERSATION

4 yorum var:

  1. Çok güzel renkleri var. Tüm renkleri insanın elinin altında bulundurması iyi olabilir. fiyatı da çok uygun. Güle güle kullanın..

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel ya harika, bunları swatch yapmayı düşünüyor musun? :)

    YanıtlaSil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık