The Balm Schwing Likit Eyeliner



Herkese Merhabalar :)

Bugun sizlere aslında övgülere sığamayan ama benimse tam aksi fikirlerde olduğum bir üründen bahsedeceğim. Bu ürün The balm markasına ait. Alla alla neyini beğenmedi bu kız diyebilirsiniz :)
Eyeliner'ını.. Yani The balm Schwing... :)

Siyahlığı sürülüşü mükemmel hakkında tek olumsuz yorumum yok bu kısımlarda. Ama aldığımın haftasında bana çekmeye çalışan bir hatun kişinin elinde fırçası dağıldı bile.. Onu da geçtik hadi fırçayı toparladık ettik eyledik..

İnsanların kalıcılığını nasıl beğendiğini bir türlü anlamış değilim. zaten gün içerisinde göz kapağınıza bulaşması garantili olan bu ürünle asla ama asla ağlamaya kalkmayın :) Bütün ürün gözümün içine aktı resmen. o derece sabitlemesi sıkıntılı bir ürün.

Eğer ki göz yapınızda bulasma gibi bir durumla karşılaşmıyorsanız işte o zaman sans verebilirsiniz. Cunku gün içerisinde o zaman dağılma söz konusu olmaz diye düşünüyorum..:) aynı koşullarda elinizde vs deneme yaptığınız da dağılması yok çünkü. ama suyu teri artık nemi görene kadar tüm ihtişamı :)

Loreal, maybelline gibi markaların eyelinerlarını çok daha başarılı buluyorum hatta essence markasına ait waterproof kalem eyelinerini indirimden 3-5 tl gibi bi fiyata almıştım o bile bence bin kat daha güzel. En azından böyle bır problem yasatmıyor :) dağılması bulaşması akması yok hiçbir şekilde..


Seveninin çok olduğunu ve gerçekten ciddi bi kesimce kullanıldığını bildiğim bu ürünle ben barışamadım. Maalesef yeni olmasına rağmen öylece kalan bir ürün oldu benim için.
Eğer göz kapağınız eyelinerın bulaşması gibi sorun olabilecek yapıdaysa yani kirpik dipleriniz üst kapağa değebilir şekildeyse bu ürünü es geçmelisiniz. Makyajınızı mahvedeceğine eminim..

Benim bu ürünle alakalı yorumlarım bunlar sizler ne düşünüyorsunuz? Kullandınız mı tepkileri nasıl buldunuz? Sizin fikirleriniz neler ya da hangi markaların eyelinerlarını kullanıyorsunuz :)
Bana yorum bırakarak ulaşabilirsiniz :) Aynı zamanda Keşif etkinliğime katılmayı ve sosyal medya hesaplarımı takibe almayı unutmayın :)

Sevgiler :)


CONVERSATION

8 yorum var:

  1. çok şaşırdım gerçekten :( herkes çok sevmişti sözde. Ben de alırım kesin diyordum. Çok iyi oldu yazdığın ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben tesekkur ederım yorumunuz ıcın:) kesınlıkle aynı sekılde guvenıp almıstım.. sonuc husran hıc sans vermeyin =)

      Sil
  2. Farklı yorumları okumak, o ürünle ilgili daha doğru fikirler edinmemize neden oluyor. Mesela yağlıya dönük cildim olduğu için muhtemelen bazsız bende de kalıcı olmayabilir.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bazla denedıgımde de bulasmasına engel olamadım tek gozumde sabıtlemeyı bı sekılde basarmısken dıgerınde yıne husran..

      Sil
  3. hiç kullanmadım zaten benim sevdiğim tarz bir liner da değil bu ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende pek sevmıyorum bu tarzı ama guvenıp almıstım ıste.. :)

      Sil
  4. Maybellinenin jel eyelinerı da gün içerisinde akma yapıyor bende :/ Çok övülen ürünleri aslında merak edip alıyoruz herkeste aynı etki elbet olmayacaktır. Çok güzel oldu bu yazı, teşekkürler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hangisi acaba canım bendekinden ben baya memnunum ama yenı cıkanı bendekı belkı farklı ozellıkte olabilir bi önceki seriden mavisi vardı bu kadar memnun kalmamıstım ondan :)

      Sil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık