Wet n Wild Waterproof Likit Eyeliner


Herkese Merhabalar :)  

Bugün sizlere keşfedenlerin cok beğendiği bir eyelinerdan bahsedeceğim :) 

 Wet n Wild Waterproof Eyeliner 

 Benim göz kapaklarım düşük olduğu için eyelinerlarda genellikle waterproof ya da güzel sabitlenen ürünleri tercih etmeye çalışıyorum çünkü diğer ürünler gün içerisinde göz kapağıma bulaşma yapabiliyorlar :) Bu ürünü gratis'den %40+%10 indirimle sanırım 7tl gibi bi fiyata aldım. Ürünü elimde denediğimde hemen sabitlenmediğini gördüğümden dikkatli uygulamaya çalıştım. Yine de kuruyana kadar bulaşma riski olan bi ürün. Uzun zamandır sünger uçlu kalem ürünleri tercih ettiğimden bulaşma sorunu yaşamamıştım :) Ürünün rengi oldukça koyu. Soft kalan bi yapısı yok siyahsa tam siyah rengini alabiliyorsunuz. Kuruduktan sonra çıkarmaya çalışmanızda da bi müddet uğraşabiliyorsunuz bu nedenle dikkatli kullanmanızı tavsiye ederim :) 


(elimde de yanlışlıkla bulaşma oldu durum bundan ibaret :) )

makyaj temizlemesinde tüm makyajı silip eyelineri zorlayan bi hal içinde kalabilirsiniz çünkü ben kaldım:) o konuda da eğer temizleyici ürünleriniz yanınızda değil yada bitmişse hiç bulaşmayın bence gözünüze zarar verebilirsiniz.. 

 Oldukça likit yapılı bi urun bildiğimiz diplinerlar gibi bi yapısı mevcut. Fırçası daha yeni kullandığım için dayanıklılık testine sokamayacağım ama narin yapılı bir aplikatör olmasına rağmen nazik kullanımlarda uzun sure kullanılabileceğini düşünüyorum:) Ürün 5 ml'lik plastik şişede. Açıldıktan sonra Çoğu ürün gibi 6 aylık kullanım ömrü verilmiş. 
Hayvanlar üzerinde test edilmediğini belirtmişler. Bendeki rengi E879 Black. Daha koyu bir Siyahı mevcut mu bilmiyorum ama bendeki rengi de oldukça yoğun.



 Instagram bazı kişilerin golden rose ve flormarin eyelinerindan daha iyi olduğunu söylediğini gördüm bu konuda bi yorum yapamıyorum iki markayı da kullanmadım ama the balm'in urunu bende sabitleme sıkıntısı vermişti bunda böyle bi sorun yaşamadığımı belirtebilirim.
Hatta Çoğu kişinin Beğenerek kullandığı Garnier Makyaj Temizleme Suyu ile temizleme esnasında baya uğraştırdığını söyleyebilirim. Tüm Makyajımı sildiği halde gözlerimde Eyelinerlar Mevcuttu. Ancak bu durum Temizleme suyunun Waterproof Özellikli ürünleri çıkaramamasından kaynaklanıyor olabilir diye düşünmüştüm ancak acı Badem sütlü Bebak makyaj temizleme mendillerinin bu özelliği olmasına rağmen onda da oldukça zorlandım :/


 Benim bu ürün hakkındaki yorumlarım bunlar sizler bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz?? Kullandınız mı ya da fikirleriniz neler.. 
Hangi Eyelinerları Tercih ediyorsunuz :) 
Bana Yorum Bırakarak ulaşabilirsiniz.. ^^ :) 

Herkese Sevgiler ^^

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan da Takip edebilirsiniz.. 
Tüm hesaplarım için İletişim Bölümüne bakabilir yada sağ taraftaki menüden erişim sağlayabilirsiniz. 

CONVERSATION

5 yorum var:

  1. Hic kullanmadım canım ama aklımda bulunsun teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) kesınlıkle waterproofu cok etkılı hatasız eyeliner cekebılenler ıcın mukemmel :) aklında olsun canımcım :)

      Sil
  2. ben tesekkur ederım hosgeldınız :)

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  4. Ben bu ürünü birkaç kez almaktan vazgeçmiştim.. Şimdi almaya karar verdim :) İyi ki görmüşüm bu yazıyı ^^


    Takipteyim bitanem <3

    YanıtlaSil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık