Pastel Waterproof Color Volume Maskara - Pembe

Herkese Merhabalar :) 

Yolda giderken bile insanların garip bakışlarına maruz kalıp zamanla alışmayı öğreten renkli Maskaraların birini yorumlayacağım sizlere :) 
Pastelin Waterproof Color volume Maskarasını :) 
Makyaja ilgi duyup üstelik bide değişiklik sevenler mutlaka denemişlerdir diye düşünüyorum bu ürünleri :) denemeyen varsa ya da yeni ilgilenen dostlara elimden geldiğince kendi fikirlerimi aktaracağım :) 
Hemen belirteyim ki bendeki Renk PEMBE ama buz mavisi de çok çok hoştu :) hatta almadan önce tester denemelerimde birine mavi birine pembe sürmüş bütün gün öyle dolaşmıştım :) Görenler bu şekilde kullanmalısın çok yakışmış yorumlarını eksik etmemişlerdi :) oysa benimki tamamen imkanlar dolayısıyla oluşmuş bir zorunluluktu :) Hala bazen elim gider o güzelim mavi'ye.. Ama sonra siyahın o güzelliğini aklıma getirir sen siyah hatta bazen mürdüm ya da kahverengi renklerinde kal derim :) 
bu kadar laflamak yeter bence ürüne geçmezsem sizleri kaçıracağım :)


Ürünün Kutusunu yine attığım için Malesef şişesinde de hiçbir yazı olmadığından Genel bilgilerini ml gibi özelliklerini söyleyemiyorum tahminen 8-10 ml olarak düşünüyorum internet sitesinde kendi açıklamalarına baktım ancak orda da bu konuda bir bilgi verilmemiş.
Ambalajını gördüğünüz gibi Oldukça renkli ve hoş bir tasarımı var. kapak renkleri Maskaranın rengini belli ediyor :) 
Benim Pembemin üstünde numarası olmasada sitesinden baktım kodu 107 :)

Çarpıcı dolgunluk ve hacim vaadleri var ancak ben çokta bunu göremedim yoğun kıvamlı bir rimel dolayısıyla sürmeside birazcık zor tel tel ayırması ilk katta iyi ancak bunu katmerledikçe topaklanmalar malesef oluyor. 

Fırçası silikon sabit aynı boyda denebilecek yapıdalar diyebiliriz sadece orta kısımlarında milimlik kısalmalar söz konusu. Hatta tamamen göz yanılması mı acaba diye de baktığım oldu çok bir değişiklik yok yani .:) 
Renk verme özelliği her iki renk (mavi ve pembe) de de Mükemmeldi. Gerçekten ne sürüyorsanız onu görüyorsunuz. Renk kaybı kırpık rengınden etkılenme yok bu da yoğun pigmentlı yapısı ve dolayısıyla kıvamını açıklıyor :) 

Ancak çıkarması ölüm. Waterproof tamam anladık da waterproof değil ömürlük mübarek. tek gecede temizleyebildiğimi inanın hatırlamıyorum. temizleyiciden kaynaklı diyemeyeceğim çünkü waterproof göz makyajı temizleyicisinden ötekine çıkarana kadar bir sürü ürün denedim olmadı. Tamamen arındıramadım. Hele olur da ıslak mendille falan denerseniz hiiiç dokunmayın. Çocukların çok hoşuna gideceği bir renk olduğu için nişan ortamında denemiştik kuzenime. ne bileyim çıkarmanın bu kadar sorun olduğunu denemişler çıkaramamıslar cocuk 1 hafta okula öyle gidip geldi :) o kadarda dayanıklı :)  benimde ilk deneyimim olduğu için böyle bir sorun olduğunu bilmiyordum açıkçası. :) 
Deneyimleme fırsatı bulamadım tekrar ama ilk denediğimde rahat çıkardım diye hatırlıyorum sanırım altında kendi maskaram olduğu için olabilir bunu da yarın deneyimleyim yazıyı tekrar editleyeceğim :) 

Gözde herhangi bir kaşıntı ya da kızarıklık gibi tepkiler yapmadı. Ne kadar zor çıksa da kirpiklerimi kırma ya da dökme sorunu yaşamadım oldukça güzel o konuda da. 
Yarın sizler için Daha önce de anlattığım  Flormar Maskara Bazı (( Yazısı için TIK TIK )) ile deneyip çıkartma durumunu kontrol edeceğim :) Bugun bu yazıyı hazırlayacağımı bilsem denerdim ama anlık bir durumdu Kusura bakmayın :)  Çıkarması dışında oldukça memnun kaldım. Renkli maskara severlere duyurulur :) 

EDİT: DENEDİM ANCAK BAZLA SÜRÜŞÜ VE RENKLENDİRMESİ HATTA GÖRÜNÜŞÜ GARİP OLDU BENCE DENEMEYİN :) BEYAZ BAZ UYGUN OLMADI BU MASKARA İÇİN.

Sizler bu ürünü kullandınız mı? 
Eğer kullandıysanız benim gibi çıkarma konusunda sorun yaşadınız mı? 
 Kullandığınız Başka ürün ya da kişisel görüşlerinizi bana yorum olarak bırakabilirsiniz. :) 
Eğer hala beni takip etmediyseniz lütfen takibe alın :) 
Yorum bırakırsanız size dönüş yapmam daha rahat olacaktır :) 

Hepinize Bol Renkli Güzel günler diliyorum :) 
Pazartesi Sendromu'na Günaydın :) 




CONVERSATION

10 yorum var:

  1. merhaba bloğunu yeni keşfettim takipdeyim bana da beklerim,sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler takibe aldım sizi de hoşgeldiniz :)

      Sil
  2. Merhaba blog kesf etk geliyorum bloguma beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldiniz :) hemen iadeyi ziyaret yapıyorum :)

      Sil
  3. merabaaaa bloguma da hoşgeldiin aramıza da hoşgeldiiin. görüşürüz kiiii. ama eski yazıların nerde arşiv nerde bulamadım sadece kasım ayını gördüm yaaa ilk yazıların mııı. bi dee neşeli blog günleri dilerim ki. gelirim yineee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deep neşenle bloguma renk kattın :) Çok teşekkürler :) Sağ kısımda geçmişime düşünenler kısmı arşivim :) Ekim ve Ağustos da var :) yine bekliyorum hoşgeldin :)

      Sil
    2. hımmmm dün yoktuuuuu yeni ekledin de miiiiiii :))))

      Sil
    3. yokk valla vardı bazen açılmıyo olabilir :) geçmişsiz olur mu :)))))))

      Sil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık