Nivea Visage Clean Deeper Günlük Temizleme ve Peeling Jeli & Nivea Arındırıcı Peeling

Herkese Merhabalar :)
Bugün Nivea markasının aynı amaçla ürettiği iki farklı ürün ve iki farklı yorumla karşınızdayım :)

Biri Nivea Visage pure effect Clean Deeper günlük temizleme ve peeling Jeli diğeri ise Nivea 
Arındırıcı peeling.



İki üründe aslında Nivea'nın ama bambaşka iki ürün bence. Öncelikle Visage clean deeper'la başlayayım gördüğünüz gibi oldukça uzun süre kullanılmış oldukça deneyimlenmiş ve hakkındaki tarafımca bendeki etkileri üzerindeki olumsuz yorumları haketmiş durumda :) 
Önce Özellikleri kullanım önerileri'nden bahsedeyim sonrasında da yorumlarımdan.
Ürün 150ml'lik aslında şirin sanılabilir bir ambalaja sahip. 12 ay kullanım ömrü verilmiş açıldıktan sonra ancak ben buna pek güvenemıyorum çünkü ne yazık kı urunler magazalarda satın alınmadan önce bir çok kere açılabilecek yapıda.
Parlama Karşıtı özellikli sivilce ve siyah noktaları önlemek için derinlemesine temizler deniyor. Aktif manolya özü ve gözenekleri temizleyen mikro tanecikler içeren bir yapısı varmış.

  • Laktik asit içeren mavi mikro tanecikler ve aktif manolya Özü ile tıkanmış gözenekleri açarak sivilce ve siyah noktaları önlemeye yardım eder.
  • ölü hücreleri gidererek cildi pürüzsüzleştirir.

verilen vaadleri.

kullanım önerisi olarak da ıslak yüze masaj yaparak uygulayın göz çevresinden sakının ve bol su ile durulayın. diye belirtilmiş bu öneri de değişiklik yok her zamanki kullanım şeklimiz. 

Ancak ürün vaadlerini karşılamadığı gibi ciltte kızıklık ve kaşıntı yapıyor bazı zamanlar farklı şeylere yorumladım ancak bir kaç denemeden daha sonra emin oldum kı tamamen bu üründen. bazı zamanlar yanma bile yaptı. Maalesef hiç ama hiç memnun kalmadım bir daha asla almam dediklerimden. Ayrıca beni rahatsız eden yapay bir kokusu var. Manolya özünü koymuşlarda kokusunu unutmuşlar.


Amaaaaa......

Diğer ürüne gelirsek ;

150ml'lik ambalaja sahip yine. Bu kez mavi bir ambalajda ve bence daha kaliteli duran bir yapısı var. içerik olarak VİSAGE daha az taneli ve daha sıvısı fazla bir yapıya sahipken bu tam aksine oldukça yoğun peeling taneciklerine sahip. sanırım bu fark diğerinin aynı zamanda temizleme jeli olmasından kaynaklanan bir durum ama temizliğini de beğenmedim ve bu yazı da peeling etkisini karşılaştırıyorum. Arındırıcı Peeling'e devam edersek; normal ve karma ciltler için bendeki çeşidi. 
Taze bir cilt için cildi ölü hücrelerden arındırır ve cildin nem dengesini korur. ön kısmındaki özet vaadleri.
E vitamini ve Hydra IQ içerdiği belirtilmiş.

  • cildi ölü hücrelerden arındırır.
  • cildin nem dengesini koruyarak cilt yüzeyini pürüzsüzleştirir.
  • cilde nazikçe etki eder.

Kullanım Önerileri: Haftada 2-3 kez göz ve dudak çevresine getirmeden nemli yüze uygulayın 8ılık suyla durulayın olarak belirtilmiş.

Ancak burda belirtmem lzım ki cildiniz de yoğun sivilcelenme mevcutsa peelingleri cilt sakinleşene kadar kullanmayınız. ciltte sivilcelerin yayılmasına sebep olursunuz.

yine mağazalarda açılmaya müsait bir ambalajı var ve yine 12 aylık kullanım ömrü verilmiş. 
bu ürünü kullandıktan sonra asla kızarıklık veya kaşıntı problemi yapmadı ciltteki ölü deriyi temzilediğini ferahlattığını hatta cildimin nefes aldığını hissedebiliyorum. oldukça memnun kaldım. kokusu diğerine  benzese de onun kadar ağır değil daha çok nivea clasic kremlerinin kokusunu andıran bir kokuya sahip. 

Ben iki ürünün Peeling özellikleri hakkındaki kendi kullanımıma yönelik fikirlerimi belirttim. Tabiki kişisel kullanımına ve cilt yapısına göre değişiklik gösterebilir ancak ben beyaz tenli ve allerjik bir yapıya sahibim ne kadar kozmetik ürünlerinde bu özelliğim pek ortaya çıkmasada bu ürün bana ne yazıkki yaramadı. hatta daha kötü bile yaptı. 

Sizin bu ürünler ya da diğer peelingler  hakkındaki yorumlarınız neler? Benim gibi visage kullanırken sorun yaşayan oldu mu ya da memnun kalan var mı ? 
Beni takip etmeyi unutmayın.. ^^
Yorumlarınızı bekliyorum :) 

CONVERSATION

13 yorum var:

  1. Tek tük çıkan Sivilcelerimden dolayı peelingleri fazla kullamamaya calısýorum ama niveanın her ürününü severek kullandım bu zamana kadar açıklayıcı yazın icin teşekkürler :) blogunu takibe aldım bende beklerimm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benn zaten takibindeyim :) Hoşgeldinnn :)

      Sivilcelerle kullanmak gerçekten riskli. yatıştıktan sonra düzenli yaparsan sivilcelere karşı bir önlemde olur :)

      Sil
  2. merhaba canım iade-i ziyarete geldim artık takipçinim sevgiyle kal :)

    YanıtlaSil
  3. Canım ben seni GFC den takibe aldım ama sanırım sen alamamışsın. Tekrar bir kontrol edersen takibe almak için sevinirim.

    www.nilgunozenaydin.com

    YanıtlaSil
  4. Evet dun GFC acilmadi bende cevrelerime almıştım tekrar kontrol etmek icin :) Hosgeldiniz :)

    YanıtlaSil
  5. ortadakinin amabalajı ne güzelmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2 2 bölünce ortasını bulamadım :) Hangisini beğendiniz :)

      Sil
    2. sadece ambalaj o :) ürün vasat ama :)))

      Sil
  6. Nivea çocukluğumun markası.
    Tanıştığımıza memnun oldum sevgiler
    safak
    www.safagindunyasi.com
    www.bloggerlarpaylasiyor.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldiniz :) Bende çok memnun oldum :) Sitelerinize geliyorum hemen :)

      Sil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık