Eyeliner Çeşitleri ve sürülüşü



Herkese Merhabalar :) 
Eyeliner daima bütün kadınların kendilerine yakıştırmasalar bile birilerine illa yakıştırdığı hatta mükemmel gösteren ki bence makyajın en vazgeçilmez öğesidir :) 

Kendimde olsun olmasın tamamen bakısları ve duruşu değiştirdiğini düşünürüm :) 

Eyeliner'ında bir çok çeşidi var sürülüş tekniği olduğu gibi :) Oldukça çeşitli markalarda çeşitli şekillerde ve renklerdeler :) 

Ben yoğun olarak siyah kullanıyorum sanırım belirgin gözler hoşuma gidiyor :)
Bazen mavi bazense kahverengi kullanyorum :)

Jel, Kalem, fırçalı ve süngerli çeşitleri var :) Hepsi için önerilerim sevdiğim ürünler var :) ama bir o kadar da sevmediklerim :) 
Bence eyeliner seçilirken en önemlisi bulaşıcılığı.. Sonra başınıza öyle bir bela oluyor ki inanamıyorsunuz...

Aslında burda şekil biçimleri falan görsellerden ekleyecektim ancak başkasının emeğini kullanmayım dedim :) herkes arama motoruna yazdığında çıkıyor zaten :) Çok ta mühim değiller :) sadece sürülme biçimi hakkında ana yapıyı gösteren bir iki resim ekleyeceğim ki bunları da isteginize göre kalınlaştırıp inceltebilirsiniz :)

(Bu görsel bana ait değildir ) 

Tabi Önemli olan sürmedeki başarı :) İlk başlarda pıt pıt noktalama tekniğiyle devam edin sonunda elinizin alıştığını göreceksiniz :)

aslında hepsini bir yazıda toplayarak bir arada gösterecektim ancak gruplandırmanın daha doğru olacağına karar verdim böylelikle herkes istediği yazıyı okuyabilir :) 

Kullanım kolaylıklarına renklerine bulaşıcılığından dağılmasına hatta kalıcılığına kadar hepsini bulabileceksiniz :) 


linkleri yazıları yayınladıkça buraya ekleyeceğim :)

JEL EYELINER
TIK TIK

SÜNGER UÇLU KALEM EYELİNER
 TIK TIKK

LİKİT EYELİNER / FIRÇALI
TIK TIKKK

Beni takibe almadıysanız lütfen takibe alın :) 
Sizin beğendiğiniz ürünleri de merak ettiğimi unutmayın :) 
Ben şimdilik diğer yazıma gidiyorum  :) 
Yorumlarınızı bırakmayı görüşlerinizi söylemeyi unutmayın :) 

CONVERSATION

6 yorum var:

  1. makyaj ile barışık birisi olamamışımdır. istemediğimden değil, sadece gözlerim tavşan gözü gibi kıpkırmızı olduğundan vede yalnız bu makyaj malzemesinden mütevellit de değil, taktığım takılar (en basitinden bir küpede) dahi cildim kızarabiliyor. bir de beyaz tenli olunca hiç çekemiyorum. bir ara yalan değil, şu eyeliner işini denemiştim. klasik bir laf vardır. belki bilirsin bal. "güzel resim yaparsan güzel makyajda yaparsın" çevremdekilerden çok duyduğumdan denedim. cık. olmadı. terzi kendi söküğünü dikemez durumunu yaşadım. bir ara cesaretimi toparlayıp, gözlerimin kıpkırmızı olmasını öne alırsam (gerçi bir saat filan geçince alışıyor gözüm şimdi. eski haline dönüyor) mutlaka deneyeceğim. maksat içimde kalmasın. teşekkürler bal. ^^

    YanıtlaSil
  2. ^^ Ben teşekkür ederim. Bu konu için açıkçası bilgim yok ama dermo kozmetik ürünü varsa onu da deneyebilirsin.. Daha az tepkı vereceğini düşünüyorum bende beyaz tenliyim bu nedenle seni çok iyi anlıyorum ama allaha şükür ki alıştı artık bazı ürünlere tepki veriyor sadece.
    O resim yapan güzel makyaj yapar'a katılıyorum ama bazı ınsanlar varkı tırnaklarına çok guzel seyler çizip çokda iyi makyaj yapıyorlar. He bende o var mı gerçekten bilmiyorum. Küçükken 4. sınıfa gidecek kadar küçükken il çapında 1.liğim vardı ama çoook eskide kaldı :)

    YanıtlaSil
  3. En sevdiğim eyeliner The Balm Schwing :)
    alışınca sürümü harika oluyor.Birde şu loreal ve maybelline in tüp şeklinde olanlardan denemek istiyorum ama yapabilir miyim emin olamıyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaparsın dıye dusunuyorum o değil de yarın bulursam bıde onu mu alsam kı memnun musunuz?

      Sil
  4. Eyelinerı çook ama çok sevenlerdenim . Öyle abartı makyajdan badana boyadan hoşlanmam sadelikten yanayım . Hem çalışan anne olmak hem ev hanımı olmak makyaj yapmaya engel değildir . Kelebeğimden doğmadan önce aynanın önünde saatlerce uğraşmış olsam da anne olduktan sonra aynayla 5 dk ancak görüşebiliyoruz . :))
    Sabah erkenden kalkıp ten ten rengime uygun hafif bir pudra bir allık bir eyeliner bir rimel şipşak hemen malum iş kadını moduna giriyorum . :) Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Ben bi iki gündür yokum anlattım yazımda da yetişmeye çalışıyorum her yere ancak saat baya geç oldu yarın ilk fırsatta yazınızı okuyacagımmm :)

      Ayrıca makyaj zevkımız cok benzıyor gerçektende :)

      Sil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık