Vissmate Jel lavabo açıcı yorumlarım


Herkese merhabalar :) 

Bugun yine mukemmel bir temizlik urununden bahsetmek istiyorum sizlere  :) 

Vissmate Jel Lavabo açıcı 💟

Oncelikle benim gozumde neden tercih sebebi oldu bundan bahsedeyim; 
Daha once haberlerde gormussunuzdur toz olarak dokup arkasından suyla takviye edilerek bu islemi yapan urunlerde son zamanlarda sıkça patlama ve yaralanmalar ortaya çıkmış ki boyle bi ihtimal herzaman oldugundan eşim kullanmami yasaklamisti ve gerek oldugunda mudahaleyi kendisi yapardi. Ancak bu urun oyle degil jel kivaminda lavaboya döküyorsunuz 5 dk bekleyip soguk suyla akmasını sagliyorsunuz ve patlama vs riski yok. Guvenli olusuyla benim icin ilk tercih sebebi olan bu urun daha sonrada performansiyla goz kamaştırdı 🙈 

Mutfak lavabom sıkça tikanmaya başlamıştı ve o toz denilen urunlerle birlikte pompa bile denemis ancak kalici cozume ulaşamamıştım. Nedenini bilmedigimiz sekildes birseyler tikiyordu ve acmasi mumkun olmuyordu. Bu urunu sadece birkez denediğimi belirteyim cunku bir daha gerek kalmadi. Mutfak lavabosuna dokup 10 dk bekledim cok tikali olan yerlerde gece boyu bile bekletebileceginiz yazıyor ustunde. Daha sonra mermerin cilasinin gittigi ve lekelerin olustugu giderin etrafındaki zeminde bile asiri guzel bir etki gosterdi ve tum lekeleri kaldirdi. Bu ozelligiyle bile en azindan kullanırım dedigim bu urunu suyla akittigimdan beri lavaboda herhangi bir tikanma durumu soz konusu olmadi. Ozellikle kac gun idare eder diye dusunmustum ancak  instagram story'imde de paylastigim bu ürünu 31 ocakta kullandim ve en fazla 3 gun suren tekrar tikanma mevzusu hala tekrarlamadi. 

Bu markaya karsi herhangi bir bilgim vs yoktu ancak sanirim bir cok urunu cok iyi calisiyor. Suana kadar kullandigim 4 urunu de cok iyi durumda ki bundan sonra birde ayni markanin yuzey temizleyicisinden bahsedecegim :) 

Urunun genel ambalaj ozelliklerini atlamak istemiyorum kisaca onlardanda bahsedeyim;


Kilitli Cevir ac kapakli buda dokulmeyi önlüyor.  Biraz camasir suyu kokusu var. Domestos olarak bildiğimiz kivamli çamaşır suyu tarzi yogun bir yapisi mevcut. 1 litre ve bu ortalama 3 4 kere kullanim olanagi sunuyor. Yumusak plastik bir siseye sahip bu da muhtemelen düşmelerde patlamayı onlemesi icin dusunulmus bir ayrinti :) 

Benim bu urun hakkındaki fikirlerim bu sekilde. Benim vazgecilmez urunlerim arasinda yerini aldi bile. Siz ne düşünüyorsunuz genel olarak markada memnun kaldiginiz ya da kalmadığınız urunler neler ?  bundan sonraki yazilarimda nelere yer vermemi istediğinizi ya da hangi markanin hangi urunun yazısını beklediğinizi paylasmayi unutmayin yorum bölümünden yazabilirsiniz :) 

Ayrica hala takibe almadıysanız @balinkokusu olarak tum sosyal medya hesaplarında olmaya çalışıyorum lutfen takibe alin :) ozellikleee youtube ve instagramda hala takibe almadiysaniz cok uzulurum 😞

Hepinize mis gibi bir gun diliyorum 💐

CONVERSATION

3 yorum var:

  1. Bu markayı kullanmadım ama iyiymiş. Deneyebilirim ilerleyen zamanlarda. :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de denedim, lavabo tıkanıklıklarını kolaylıkla açıyor.

    YanıtlaSil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık